Станишев към Борисов: Да си премерим магистралите!

Кабинетът на БСП излял близо 4 пъти повече асфалт из страната
27 май 2016 18:27,
99
Станишев към Борисов: Да си премерим магистралите!
Снимка: архив, Булфото

Кабинетът "Станишев" е излял 11,5 млн. тона асфалт, а кабинетът "Борисов 1" - 3,5 млн. тона. Това написа президентът на ПЕС и бивш премиер Сергей Станишев във Facebook.

"Когато цифрите говорят, и боговете мълчат", подчертава той.

Още по темата
Повод за коментара му стана дебата в парламента между премиера Бойко Борисов и соцлидера Корнелия Нинова, който Станишев проследил с интерес.

"Смятах този спор за отдавна приключен. Заради фактите: по време на мандата си моят кабинет построи 121 км магистрали, през времето на "Борисов 1" се построиха 115 км. Тройната коалиция реконструира и рехабилитира три пъти повече пътища, отколкото първия кабинет на Борисов - 6844, срещу 1584 км", написа Станишев.

Бившият премиер смятал, че този спор отдавна е напълно излишен, тъй като всяко правителство е направило нещо за страната. "Бих искал всяко следващо да прави повече. За да стигне резултатът до хората", допълва президентът на ПЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
11
 
! Отговори
88 преди 7 години
Този мишок ще си получи заслуженото и ще отговаря за безобразията !!!!!! Ще го изчакаме още малко !!!!! Комунистически гьон сурат !!!!
42
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да си спомни как Станишев ограби банка КТБ и даде секретните доклади на мафията за , което уж е подсъдим . Защо мълчите бе пукали бесепарски .
41
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагъл , по-нагъл , най-нагъл , комунист-социалист .
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще умра от смях с всички тия политици. сега излиза тоя и пуска една демагогия и народа почва да се чепка и да си вади очи. Но, господине, сега не сме чернобилската 1986, сега сме 2016, имаме интернет и можем всичко да си проверим. И там пише, че в периода 2005-2009 са завършени 3 отсечки на Тракия, 1 отсечка на Марица, 1 отсечка на Хемус. Завършени! Всички те са планирани и подписани от Костов и са строени от царя. Единствената заслуга на този господин е, че не ги е спрял.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bairen Toyota 200 ml.tona😆
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е в парламента. Все си ги мерят. А не работят за доброто на държавата.
37
6
 
14
 
! Отговори
еко преди 7 години
НЯМА ПО ГНУСНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ ПОЛИТИЦИ ОТ СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ - АГЕНТ ГОЦЕ !!!!!!!
36
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Този плазмодий и *** гад Станишев му е малко затвора !!! Направи заменки за милиарди, назначи Ал. Петров в ДАНС , набута в ДАНС Пеевски , два пъти управлява с престъпната групировка ДПС !!! Спешно да се връща и да отива на съд !!!!! И да забавя няма да се отърве от гнева на народа !!!!
35
1
 
11
 
! Отговори
Мечо Пух преди 7 години
Станишев е заявил пари от хазната за толко тона асфалт, а след това ги е откраднал. По негово време спряха дори строежа на пътя към Благоевград.
34
0
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Каквото и да си мерите нас не ни топли. Да бъдете проклети всички управници след 10 ноември - всичките сте от айдук нагоре. Къде се криехте преди това вашта м...ама крадлива
33
4
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 години
Станишка - мишка що се пениш. Меркел иска Борисов и на него му се осигуряваха пари от Брюксел - на вас веднага ви ги спираха -защото сте много корумпирани /което си е верно Батко и Братко нали беха ваши/ Борисовите също са корумпирани но са желани от Меркел така че това е положенето. Народ който не може да стои сам на краката си избара според това колко му "дава". Така му и вземат ама това е друга тема.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистическа марионетко ,изчезни като ароматен газ.Магистрали не си сроил и един метър.Това от Бургас до Айтос не е магистрала, дори не е и скоростен път. Една яма от която лапахте с Дуган и Снакса.И да ти припомня още кой път направихте, дето го правихте всяка година - Дългопол - Айтос.Да ти припомня ли Братко и Батко и спрените пари. *** корунпирана гнус.Квото откраднахте - яжте си го в хралупките и толкова.Хората виждат кой какво прави.
31
3
 
9
 
! Отговори
иво преди 7 години
СЪД ЗА СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ !!!! РАЗСИПНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!!
30
0
 
7
 
! Отговори
Работливко преди 7 години
Хахахахаха немам думи
29
1
 
10
 
! Отговори
анон преди 7 години
Този мушморок защо не е в затвора !!!!! Та този е национален враг и престъпник !!!! Докъде я докарахме ,да го пратят на почивка в Брюксел ????!!!!!!!
28
9
 
6
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Станишев , ти не разбра ли , че Борисов не се интересува от факти , а от популистки лафове!Вие , Станишев бяхте премиера , който вкара България в ЕС - Бойко обаче каза - рано я вкараха , трябваше аз да я доизпипам тая работа!Вие правите в пъти повече качествени шосета , а Бойко се пъне с пропадналите си магистрали на двойни цени!Дааа , не му се връзвайте на тоя тиквун!
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И къде бяха тези пътища??? Те освен че може да бъдат премерени, могат да бъдат и забелязани, а аз такова нещо не помня.
26
1
 
6
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
А бе тоя не ме интересува,ами къде отиде статията за еврофондовете????Интересно нещо излезе от нея-Според Томислав Дончев делът на еврофондовете е към 5% от БВП,а очаквания ръст-3%!Значи излиза,че без тях цялата икономика се е свила с 2%?????Има ли някой икономист да го обясни това чудо?
25
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя хамстер пак изпълзя - поотпочина кротичко в европарламента и пак!
24
11
 
20
 
! Отговори
срам и позор преди 7 години
***... Какви магистрали какви пет лева. Неговото правителство досъсипа всичко в тая трагична държавица