ПФ вади Полина Карастоянова от комисиите в НС

Депутатката обаче остава в парламентарната група
7
ПФ вади Полина Карастоянова от комисиите в НС
Полина Карастоянова. Снимка: архив, Булфото

Полина Карастоянова, която вече половин година не се ползва с доверието на депутатите от НФСБ, въпреки че стана народен представител именно с тяхна помощ, отново беше обвинена в лобизъм от своите.

Преди шест месеца от НФСБ искаха дори да я изключат от парламентарната група, защото била лобирала за големите фирми за алкохол за сметка на дребните производители, като подкрепиха законови поправки.

Тогава обаче от ВМРО взеха депутатката под крилото си и не допуснаха тя да бъде изключена от групата.

Сега обаче и хората на Красимир Каракачанов явно са били убедени поне да я извадят от парламентарните комисии.

Така че единодушно парламентарната група на Патриотичния фронт е взела решението да смени Полина Карастоянова в комисиите в Народното събрание, на които е член, съобщи лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Поста на Карастоянова като председател на Комисията по култура и медии ще заеме Славчо Атанасов.

Според Симеонов този път Карастоянова е подкрепила законови поправки в полза на две дружества, които щели да узурпират авторските права.

Въпреки че е в немилост, все пак депутатката остава в парламентарната група, защото няма единодушие тя да бъде изключена.

Карастоянова не е присъствала на заседанието на групата, на което е взето решението изваждането й от комисиите.

„Да ходя да я викам ли, винаги е присъствала, вчера не дойде“, коментира Валери Симеонов.

Той съобщи, че още не е взето решението дали ПФ да приеме офертата на лидера на „Атака“ Волен Сидеров за обща кандидатура за президент.

„Няма да влизам в догадки дали ще имаме обща кандидатура, това ще бъде решено на съвещание на групата, имаме и местни структури“, припомни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От какво семйктво е ? С какво са се занимавали родинтелите, баба, дядо ? От къде и как е получила тази протекция да бъде сред управлението
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая какво ли е давала заради мазния кокал. Това са измислените патриотчета и воеводи.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази госпожа я познавам от години. Тя мина през почти всички партии и през леглата на много политици и понеже всички я ползваха и отритваха, тя сега е приютена при Патриотите, поне да не я държат гладна, защото тя работа на никого не върши, но си е заслужила издръжката все пак. Като приключи тоя парламент и ще й направят СПА комплекс да я пенсионират, щото вече поостаря и не й връзва с по-младите политици.