Атанасов: Махленска свада? Борисов ни взема за балами!

Тезата на премиера е абсурдна, добави той
Обновена: 10 юни 2016 09:59 | 10 юни 2016 09:32,
99
Атанасов: Махленска свада? Борисов ни взема за балами!
Снимка: Булфото, архив

Наркоразпространението пази шефовете на столичната полиция. Това заяви пред Нова тв депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов.

Той допълни, че именно полицейският чадър над търговията с дрога в София е причината за липсата на акции срещу дилъри в последните години.

Още по темата


Атанасов определи като абсурдна тезата на МВР и премиера Бойко Борисов, че престрелката в "Слънчев бряг" от сряда вечер, е била следствие на обикновена махленска свада.

"Борисов ни взима за пълни балами", категоричен бе депутатът.

Според него стрелбата е резултат от "сблъсък на две групировки, които не зачитат властта".

"Бъчварова не е вътрешен министър, Борисов е истинският такъв, а тази жена се съгласи само да пази гърба на началника си", каза още Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
6
 
! Отговори
младен преди 7 години
До КрайИзвини ме, но ще съм честен с тебе. Баща ти със сигурност ще ти прости, но живота които настана със сигурност не, а на всички ни.
56
4
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
Кое бе анонимен - при истинската демокрация не е така ли. Къде това В САЩ ли полицията не се занимава с дрога и ***. Балсам за наивни очи. Това са неща ПРИСЪЩИ на демокрациите по света. При тоталитарния Бай Тошо - бащата на народа не беше така. През България имаше трафик а тук оставаха дали и пет кила годишно. Наркоманите се броеха на пръсти и след 10 ноември правеха филми за тях /Аз Графинята/ защото били мъченици на системата. Тъжно ама а да си отворим очетата.
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДемократНормално е при ПСЕВДОдемокрацията полицията да се занимава с наркоразпространение, така е във всички НЕцивилизовани страни това е бизнес за милиарди.
54
4
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
Казваше ми баща ми че капитализма е нещо ужасно аз му не вярвах и скачах по митингите на СДС. През това време Софиянски и Костов и любо пъпката и Бакарджиев ни показваха заешките уши - виктори демек. и едновременно с това налапаха половината държава. Сега вече капиталзма разцъфтя с всичките му недостатъци усилени по три от балканските ни нрави.Децата вече не можем да си опазим от наркотици, отровни ментета храни и агресия. старците ги избиват с колове по селата. ПРОЩАВАЙ ТАТКО - ГЛУПАВ БЯХ.
53
0
 
16
 
! Отговори
dylg преди 7 години
Борисов не може да управлява повече от два мандата. Защо да не учвели дълга. Кога ще му се отдаде такава възможност, ако не е е в управлението. Дреме му че ще остане в истприята, че при него дългът е нараснал почти два пъти. Я Костов като намали дълга, да не би някой да му благодари. И без това сме матриал за него.
52
1
 
24
 
! Отговори
9101 преди 7 години
Много е прав Атанасов ама пак ще си изберем мутрата това е ясно.
51
1
 
15
 
! Отговори
гтф преди 7 години
като се има в предвид той какво контролира - това направо си е махленска свада.
50
0
 
8
 
! Отговори
от мен преди 7 години
До до 59Четете 59 видния представител на българската демокрация! Лицето на прехода! Гробикопача на цялото поколение българи! Манипулатори и .....
49
2
 
5
 
! Отговори
до 59 преди 7 години
До da daУчил съм в немско и щатско училище и за такива неща- директно зад решетките. Нормално е за вас, защото в главите ви са само бръмбари за някакъв гнил запад.
48
3
 
6
 
! Отговори
da da преди 7 години
До ДемократНормално е да, само че за бившите соц страни, и то само за две: Русия и България. Стига вече бе! Толкова българи се устроиха в чужбина и живеят сносно, само вие продължавате като преди 1989 да викате срещу гнилия запад. Ей, га./до.ве!
47
0
 
34
 
! Отговори
ряпа преди 7 години
или тиквата е много проста (което е вярно), или някой си мисли че каквото и да каже всички му вярват безприкословно.
46
0
 
26
 
! Отговори
въпрос риторочен преди 7 години
Добре де защо аз трябва да участвам в плащането на толкова огромен държавен дълг, като нито ползвам здравни услуги, живея с почти 800 лева заплата и бачкам за три пъти повече, ами и дълг да плащам, дето не съм го ползвам никога! Да го плащат тези дето приватизираха държавата! Те ползват всичко от нея, дори труда ни.
45
0
 
14
 
! Отговори
верно преди 7 години
Абе какво се чудите, за една бивша мутра това е вярно махленска свада. Пък и можем да вземаме по един милиард през три месеца заем държавна пара, ама пестим от контрабанда. Изказвания и управление по мутренски. Нали е бивш такъв, не разбирам какво се учдите. Само за едно ме е яд, за онова хубаво дете от Перник.
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,някой трябваше да го каже!
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай, Насе !
42
0
 
23
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
Не е махленска свадаза общата ограда,а мутренски стрелбиза мнооого пари.
41
2
 
16
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Те всички изказвания са такива.... Смешни.... :D Въпросът е до кога тези журналисти, на които ги говори не контрират???
40
0
 
0
 
! Отговори
баба пшебитечна преди 7 години
Там където има място за 2 групировки винаги може да се намери място за 3-та/или кандидат за ниша.Като баба която е работила под зорките очи на охрана в здравеопазването официално питам никой ли в Бургас и региона не са ли се появили 20-толевки или по някой и друг "фалшив "долар като в Гърция и някои българи рендосваха наровете в гръци изправителни заведения?Побойниците по морето пак се оказаха *** каракуди.Само тогава може да има американска логистика с придружаващи изпълнители които не биха и
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атанасов,защо не каже,чия патерица беше ВИС,от кои беше Митьо и за близките си контакти с него,като бяха на власт?
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен45Към ту лето 2000ое се радвахме на топките им,аз лично съм им се нарадвал!