МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал

Бъчварова: Безумно е да се твърди, че има чадър над престъпността!
13 юни 2016 09:21,
159
МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал
Снимка: Булфото, архив

Митьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. Това каза пред Нова тв вътрешният министър Румяна Бъчварова по повод екшъна, който се разигра миналата сряда в морския курорт.

"Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност", каза още Бъчварова.

Вътрешният министър обяви, че до леглото на Митьо Очите в болницата има полицай, защото близките му се притесняват да не го убие някой. "Ние правим каквото трябва", заяви още Румяна Бъчварова.

"Драстичен е наистина случаят с престрелката в Слънчев бряг. Това е голям проблем. Но вижте какво става и по света и в Европа. Има хора, които си мислят, че са над закона и могат да правят всичко. Часове след случая много от заподозрените бяха задържани", допълни тя.

"Защо хората, които твърдят, че войната е за наркотици не сезират прокуратурата или не сигнализират до полицията. Не може само да се коментира. Непрекъснато се правят проверки за наркотици, не само в Слънчев бряг. В момента се използва всеки един конкретен случай за политическа атака", допълни вътрешният министър.

Тя допълни, че ще посъветва премиера да заведе дело за клевета срещу Атанас Атанасов. "Как да коментирам човек, който твърди, че в нощта на екшъна аз и Борисов сме били близо до Бургас заедно с Валентин Златев. Нека да се разбере когато един човек говори, какво всъщност стои зад думите му. Моето уважение към Атанасов приключи", категорична бе Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тазу гуспужа май не е от най-интелигентните- "Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност". Ако беше някой друг дали щяха да си счупят краката да хванат толкова хора? Сама се издава, че са яко свързани с тази мутра, ама милата, не се усеща какви ги ръси! Типично за гербер да не са особено умни...
82
0
 
13
 
! Отговори
Абу Бакар преди 7 години
Аз тия моите кел.еши вместо да троша пари да им правя лагери и обучения по Сирия и Ирак, вече ще ги пращам на "ол инклузив" в Слънчев бряг - така ще ми се върнат хем обучени, хем отпочинали ... пък който не се върне ... явно не е бил подходящ.
81
0
 
17
 
! Отговори
легален бизнес?! WTF преди 7 години
А един мармот завиваше хероин в станиол...
80
1
 
29
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Основна дейност на Димитър Желязков:- благотворителност- социално подпомагане- читалища и училищна самодейност- природозащита и опазване на изчезващи животински видове- културно-масови прояви за популяризиране на българския туризъм
79
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нефелна ми стрино Бъчваровице, ако попиташ който и да е жител на Несебър, Бургас и околната курортна зона на възраст между 7 и 77 години какъв е бизнеса на Митьо Очите, ще получиш максимално изчерпателна информация. Явно в цяла България само ти и подопечното ти МВР не сте наясно с очевадното. Най-добре е да си обираш крушите и да идва някой, който поне да не става за посмешище.
78
0
 
29
 
! Отговори
ПГ преди 7 години
Гледах я сутринта по тв, и си мисля, колко смешен може да стане човек когато не си е на мястото, само ако се чуе какви ги приказва.. те се пукали на война, а тя не било свада за парко място.. ако за всяко парко място се стреляше на месо, баси и държавата, ще се смалим само за седмица наполовина! Та Бъчварова, не съм фен на Атанасов, но е много прав като каза, че сте само параван министър! Хихи, всичко ще се оправи, нали така казахте .. да ще се оправи, но не и с такива като вас!
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, не е чадър! Дъждобран е!
76
1
 
22
 
! Отговори
аз не съм такава преди 7 години
Престъпници ни управляват!!!Ама моля ви се!!! Какъв чадър???
75
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност.И сега какво ще репресирате хората който Мислят и твърдят свойте виждания Различни от Вашите лиРазбира се че има Чадър и точно такива случки като например с Митьо очите го Доказват!!!!
74
0
 
20
 
! Отговори
извод преди 7 години
В тази държава явно НАЙ-пазени и обрижвани за мутрите и гангстерите. Я го виж и пари за подмладяване имал. А клиентите им умират от бизнеса им.
73
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 63Не,тя не е жалка! Жалките сме ние! Вече 25 години... А сега започват и заплахите за лов на вещици. Демократичен лов...
72
0
 
29
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 7 години
Хе, те всички го знаят пък нашта ше търси. Все едно да търсиш слънцето и луната!
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами,разбира се,бизбесът на баш бандита не е "незаконен" - той просто оглавява един от филиалите на МВР,"внос-износ и разпространение на наркотици"!Така,че,за сведение на мат,ряла,всичко си е напълно законно и да му мислят тези,които разпространяват такива клевети,за този хрисим и мил "човечец".Даже се очакват действия на полицията и прокуратурата срещу клеветниците.
70
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 85Откогато има дъщери на главен редактор на комунистическия вестник "Отечествен фронт". Не разбра ли най-после кондиката за назначаване на висши длъжности след 1990 година? - Същата, както и преди 1990 г.
69
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От цялата тази сага, аз лично стигам до извода,че ,,Очите"е бил много важна фигура за управляващите,и ще се направи всичко възможно да не се стигне до разкрития.
68
0
 
17
 
! Отговори
алф преди 7 години
И КЪДЕ ГО ТЪРСИ-НА МЕЛМАК ЛИ?!
67
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Позицията на МВР по казуса очите е КО? НЕ.
66
0
 
28
 
! Отговори
бургас преди 7 години
Полицията няма сведения за нелегален бизнес на Митьо Очите. Такава полиция нужна ли ни е!?!
65
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде Бъчварова,не се свени,отиди и му занеси бонбони,,мерси",той човекът доста е допринесъл за вашето добруване!
64
1
 
22
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
Министърката в гащите ли му търси?П.П.Пък може и да хване нещо?!?!?