МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал

Бъчварова: Безумно е да се твърди, че има чадър над престъпността!
13 юни 2016 09:21,
159
МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал
Снимка: Булфото, архив

Митьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. Това каза пред Нова тв вътрешният министър Румяна Бъчварова по повод екшъна, който се разигра миналата сряда в морския курорт.

"Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност", каза още Бъчварова.

Вътрешният министър обяви, че до леглото на Митьо Очите в болницата има полицай, защото близките му се притесняват да не го убие някой. "Ние правим каквото трябва", заяви още Румяна Бъчварова.

"Драстичен е наистина случаят с престрелката в Слънчев бряг. Това е голям проблем. Но вижте какво става и по света и в Европа. Има хора, които си мислят, че са над закона и могат да правят всичко. Часове след случая много от заподозрените бяха задържани", допълни тя.

"Защо хората, които твърдят, че войната е за наркотици не сезират прокуратурата или не сигнализират до полицията. Не може само да се коментира. Непрекъснато се правят проверки за наркотици, не само в Слънчев бряг. В момента се използва всеки един конкретен случай за политическа атака", допълни вътрешният министър.

Тя допълни, че ще посъветва премиера да заведе дело за клевета срещу Атанас Атанасов. "Как да коментирам човек, който твърди, че в нощта на екшъна аз и Борисов сме били близо до Бургас заедно с Валентин Златев. Нека да се разбере когато един човек говори, какво всъщност стои зад думите му. Моето уважение към Атанасов приключи", категорична бе Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
26
 
! Отговори
До службите и Бъчвар преди 7 години
Проблемът е, че се размърдвате чак като стане нещо, и го правите най-вече за да замажете положението ! Сега разбра ли ?
62
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ни обяснява ,колко сме богати,тази ни обяснява,че няма никаква престъпност,Лиляна ни разправя,че некачествено построеното е нещо нормално,Москов ни уверява,че здравната реформа е ОК,Кунева твърди,че неграмотността на нацията не е фатална....да продължавам ли!?!
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО АЗ ЛИ ИМАМ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК, КОЙТО Е СЪБРАЛ ХОРА С ОРЪЖИЕ И СЕ Е ПОДГОТВИЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СТРЕЛБА В 4АС, КОГАТО Е ПЪЛНО С НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ КЛИЕНТИ В ЗАВЕДЕНИЕТО, СТОИ НЯКАК СИ НА СТРАНИ, НЯКАК СИ Е ЗАЩИТЕН, И МИ НАТРАПВАТ ПОСТОЯННО МИТЪО О4ИТЕ, ЗА КОЙТО ЗНАЕМ ВЕ4Е...
60
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая па........смех,смех,смех....направо ми се реве
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сделките между бандита и властите стават още в затвора (нали е бил там). Подробностите са изчистени. Няма и не може да бъде открит нелегален бизнес за този.
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основна мярка за борба с престъпността,катаджийско спиране на скъпи лимузини и задаване на умни въпроси: - откъде тез пари,откъде!?! Няма информатори,няма внедрени агенти,всеки се прави на ни чул,ни видял. Прах в очите на мат'ряла и реална закрила на мафията.
57
0
 
8
 
! Отговори
ганьо преди 7 години
къде ще го търси?
56
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слухове,градски легенди,Митето е чист,като,,майчина сълза"! Вервайте ми! (То с такива управляващи на Очко адвокати не му трябват)
55
0
 
34
 
! Отговори
Марсианска полиция преди 7 години
Извинете ме, но не проумявам.За българската полиция ли става дума, че тепърва ще установява незаконните бизнеси на Митьо Очите, или за полицията на Марс?
54
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбира ли тази колко е жалка? Няма ли кой да и' подскаже?
53
0
 
29
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Алоу,Бъчварката!Ами пуснете НАП и ще се проясни работата!Ако някой харчи 10 млн.,то трябва да е платил 1млн.(грубо) данъци и да има съответните документи.Всичко различно от това е незаконно и подлежи на санкция!Е,тоя подход не е популярен,щото ако се приложи масово ще изгори цялата политическа класа...
52
0
 
32
 
! Отговори
Уволнени сте! преди 7 години
Че тя нашата полиция е за смях и срам, щом "сега опитва да установи нелегалните бизнеси на Митьо Очите" за които не само цяла Бъгария, но и цял свят знае...Уволнение на цялата полиция трябва! Кой ще държи някого на работа, за която хал хабер си няма.Аз уволнявам българската полиция. Тя е полиция на Митьо Очите, но й плащам аз...Уволнени сте!
51
0
 
23
 
! Отговори
да преди 7 години
Бойо махна от управлението всички, които не му създаваха комфорт и там му бе грешката. Махна Дянков, Христо Иванов и се обгради с послушници, за да му е комфортно. Ама послушници не могат да решават проблеми, а проблемите ни в обществото са ОГРОМНИ. Просто Борисов не може да избира правилните хора, няма толкова мозък за това. Всичките му кадри за нищо не стават - нито катопрофесионалисти, нито като носители на стойностни идеи и духовност.
50
0
 
17
 
! Отговори
чудо да стане преди 7 години
До Анонименами не можем. Можем, ама там е работата, че Бойко се бори да няма алтернатива. Разбираш ли бори се да няма опозиция и така трудно се сваля. Видя ли как веднага намериха алтернатива на Костов с царя? А Боката си ходи, само когато не слушка. Сега вече слушка и го държат. Но нещо пада доверието и му търсят заместник, Кога обаче ше влезнат честни и почтенни хора в управлението не знам. Такива хора трябва да са жертвени.
49
1
 
21
 
! Отговори
от 59 преди 7 години
грешкаИсках да напиша, ако е останал някой, който да НЕ вярва че държавата стои зад мутрите и престъпността, да сложи минус.
48
2
 
24
 
! Отговори
кажете преди 7 години
ако е останал някой дето НЕ вярва, че държаваъа не стои зад мутрите - да сложи минус.
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати народът, нарочили момчето.....
46
1
 
37
 
! Отговори
СС преди 7 години
Тази лелка определно не я слуша главата! :) :)
45
0
 
31
 
! Отговори
ined преди 7 години
Крайно време е Бочко и Бочка да си ходят!
44
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама стрина още ли е шеф на МВР-то ? Боже, Божеее, да ви имам държавата ......