Нинова и Дончева в един глас: Победа и промяна

Важно президентът да е активен, смятат от Движение 21
58
Нинова и Дончева в един глас: Победа и промяна
Снимка: БТА

Победа и промяна. Около това се обединиха лидерите на БСП Корнелия Нинова и на "Движение 21" Татяна Дончева по време на първия си разговор за обща кандидатура за президент.

Още по темата
Както и след срещата на Нинова с председателя на АБВ Георги Първанов, име на претендента за "Дондуков" 2 не беше съобщено, защото преговорите още не са достигнали нужния етап за това.

След срещата с Татяна Дончева стана ясно, че в "Движение 21" гледат на смяната на президента на ГЕРБ само като на част от нужната промяна. Те настояват за изцяло ново управление, за каквото пък от БСП отдавна зоват.

Според Дончева точно заради това е нужен силен кандидат за президент, защото „слаби, декоративни кандидати не постигат победа“, а следващият държавен глава трябва да се бори с мутренско – олигархическото управление и да е ясно, че "буквално влиза в ада".

"За нас е важно президентът да е активен и да има подкрепата на широки политически кръгове", добави заместникът й Данаил Георгиев.

На срещата БСП и АБВ са се договорили за създаването на много широк фронт за борба с всички видове фалшификации на изборите.

"За всички фалшификации, на които ГЕРБ са царе", обясни соцлидерът Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Победата ще е цели 4% на изборите, което си е направо немислим успех за червенотиквеничетата. А промяната ще дойде само ако направят пак някой преврат. Каква ще бъде промяна ли? Ами, доброто старо нищо - ще се окрадат едни пари, но този път от техните хора, а накрая всички други ще са виновни, само не и те :)
18
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 10-ти ноември БКП остави 800 хил членове.10-15 години поради тази членска маса тя беше фактор.Но биологията си казва тежката дума.Активните борци и голяма част от техните деца са на едно друго място.Внуците им не се интересуват от политика.Социалистите няма кого да увлечат с идеите си.Идеите им бяха актуални през средата на миналия век.Затова всякакви гръмки слова като победа и обединение звучат по скоро като една гротеска.Празни думи на хора принадлежащи на миналото
17
16
 
15
 
! Отговори
Трябва да сме умни преди 7 години
Не знам за кой ще гласувам , но знам със сигурност че няма да гласувам за президент от Герб !!!!!Стига грешки , времето минава от мандат в мандат , все чакаме нещо добро а то не се случва! 6 години загубихме и с Борисов , не сме мръднали и метър! Богатите стават по-богати а ние по- бедни и по - стари !!!Трябва да търсим истински политици , ако трябва всяка година ще има избори!А ако продължаваме да слушаме мантрата на Борисов , че е само той и друг няма , ни чака Дъното!
16
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
обединиха ги рублите тези ***
15
7
 
21
 
! Отговори
Georgi преди 7 години
Това е уродливото лице на национален предател !!! Тои няма да спре , защото от москва са му заповядали да саботира денонощно всичко в България !!!
14
6
 
22
 
! Отговори
naco преди 7 години
Пак се СЪБРАХА,още "по-силини",още ПО- БОГАТИ!?
13
9
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
До герберските...***:Спокойно бе,тези двете няма да се явяват на президентските избори,не им правете...пространни компроматни анализи.Искат само да свалят...прецедента на Тиквата от власт,а това искам и аз,а надявам се и 1,5 милиона българи.То само пенсионерите са 2 милиона,а Тиквата с това...повишение от 1 юли с 2,6%,което е 4-5 лева на болшинството пенсионери,потвърди геноцида си към...тях и си...постла,очаквайки народната...либофф.
12
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** лицемеркаПрав си,че електората на БСП се състои главно от ***,жертва на телефонни измами,а електората на ГЕРБ се състои от телефонни измамници,а водачът им е най-големия телевизионен измамник.
11
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отричетата на БКП които ограбиха България и златните резерви след 89-а изпълзяха от дупките са за още. Не вярвам да са останалите още толкова глупави хора които да гласуват за партията на милионерите БСП.
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новата-стара левица,пак е взряна в пъпа си и дрънка ня'кви заклинания,в същото време,Банкянския полиглот,говори с електората-мат'рял,на разбираем за тях прабългарски,и пак,ще отвее смешните леви
9
4
 
16
 
! Отговори
Костилката преди 7 години
Всички партии са с един корен - БГ-мафията !
8
5
 
6
 
! Отговори
Мъка! преди 7 години
Все едно от къде ще ги започнеш с картечницата, дали от герберастите към *** или обратно, важното е да има достатъчно патрони в лентата. Ако до тях докараме някакси и файтоните с реформерите и разни патриотари, ще останат само *** за накрая.
7
0
 
27
 
! Отговори
Нямат ли огледала? преди 7 години
Типичен пример за честността и почтеността е Дончева:-от една страна е мегаплатен адвокат на олигарх и го учи как да заобикаля законите;-от друга страна е принципен защитник и жива съвест за бедните,слабите,беззащитните.Сигурно е много удобно да залагаш и на ези и на тура.Гарантирано няма да загубиш.И пак отиваме на тезата на политиците-може да не е морално,но не е незаконно(товаго казват тези,които прзавят законите и се сърдят,като бъдат обвинени в конфликт наинтереси.)Пълна фарисейщина!
6
4
 
21
 
! Отговори
Smile преди 7 години
Само като гледам снимката се чудя, да плача ли, или да се смея. Друг коментар е излишен.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарето се знае всичко е купено и наредено
4
2
 
13
 
! Отговори
Я гледай.... преди 7 години
А попитахте ли Бойко кого да предложите зе президент?
3
5
 
14
 
! Отговори
Фалшификация преди 7 години
Жалкото е че Президент ще е това магаре което посочи Борисов а Цветанов си знае работата нататъка !
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите червени мacтии огладняха и се обединяват за да докопат кокала, "дано, дано амя надали"
1
18
 
11
 
! Отговори
М-р Бийн преди 7 години
Според мен Дончева ще е добър президент!Не цепи басма на никой , ни на чужди ни на свои!Важното е президента да е президент на всички българи а не като Плевнелиев марионетка и разединител служещ на партия Герб!