Сложни процеси текат в Турция, да сме премерени в приказките!

Цветанов доволен от адекватната реакция на институциите ни
38
Сложни процеси текат в Турция, да сме премерени в приказките!
Снимка: Булфото, архив

Българските институции реагираха много адекватно със среднощното заседание, което направи премиерът, и днес отново, за да може държавното ръководство да бъде информирано максимално и в пълен обем от службите, от съответните институции. Това коментира заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група Цветан Цветанов по повод на снощните събития в южната ни съседка. 

Още по темата

Той и областното ръководство на партията от София-област се събраха на среща в Боровец.

По думите му това, което са предоставили службите, говори за "едни доста сложни процеси, които може би ще продължат в Турция".

Цветанов призова към премереност в изказванията.

Да заложим на институциите, които законно са избрани в Турция към настоящия момент, препоръча той и добави, че това, което се случва от снощи, е доста притеснително.

"В момента има допълнителни указания на премиера, има военни, които са дислоцирани за евентуална подкрепа на "Гранична полиция", но към настоящия момент се отбелязва, че няма засилване на бежанския поток, което е най-тревожното за нас, което би могло да се случи", каза още Цветан Цветанов, цитиран от БТА

Приетата резолюция от приключилото по-рано днес също в Боровец Национално събрание на ДСБ , в която се изразява тревога от "непоследователните действия на българския премиер в условията на безпрецедентна криза", заместник-председателят на ГЕРБ коментира с думите: "Влизайки в предизборен период, е съвсем нормално да има подобни декларации, очаквам повече такива от БСП, но виждаме, че и ДСБ явно се придържат към БСП в остротата към българския премиер и към ГЕРБ като цяло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
25
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Изключително интелигентен мъж и много точни изказвания прави!
3
4
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Цецко, не се прави на луд и не отклонявай темата с Турция, ами кажи кой поръча Мишо Бирата и защо ти не си в панделата заради убийството му като негов подизпълнител?
2
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе, Цвъки, защо така освиркаха Цецка Цачева на събора в Рожен?
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цвъчко се е наакал аххахххахаахх