Станишев зов: Не се страхувайте от: "Аз съм БСП"!

Левицата започва онлайн кампания за 125-ата си годишнина
Обновена: 18 юли 2016 18:08 | 18 юли 2016 17:35, Анисия Иванова
59
Станишев зов: Не се страхувайте от: "Аз съм БСП"!

Президентът на ПЕС Сергей Станишев и лидерът на БСП Корнелия Нинова стартират заедно кампания броени дни преди Бузлуджа. Тя ще се проведе изцяло във Facebook и е отворена за всички членове, симпатизанти и приятели на БСП. Те могат да качат свои видеа, снимки, интересни истории и случки, свързани с червената идея, съобщиха от партията.

"Кръстихме групата "Аз съм БСП", понеже вярваме, че потенциалът на тази 125-годишна партия е голям, защото хората в нея са големи. БСП не е сградата на "Позитано" или нейните политически органи. БСП са хората, за които лявата идея е кауза, емоция и живот. Правим кампанията заедно, защото така сме по-силни", категорични са бившият и настоящият лидер на столетницата.

"Замисляли ли сте се кога за последен път сте казвали: "Аз съм БСП", или "Споделям каузата на БСП". Независимо къде – пред приятели, близки на маса, пред опоненти. Не се страхувайте да заявите "Аз съм БСП!", започва видеообръщението си лидерът на ПЕС Сергей Станишев. 

"Тази година нашата партия навършва 125 години. Няма друга партия в България, която да е преживявала толкова много. Изкачвали сме стръмни върхове, падали сме в дълбоки пропасти, градили сме модерна България. Отстоявали сме своите принципи, независимо от цената. Това се е случило, защото БСП има кауза, близка до сърцата на милиони българи. БСП е споделена емоция. През годините на българския преход много думи се обезцениха. Думи като справедливост, социална държава, солидарност. Изпразнени са от съдържание заради политиката на управляващите – хората се чувстват забравени, отхвърлени от собствената си държава. БСП не иска такава държава, искаме тя да вдъхва надежда. И днес, когато идва Бузлуджа – нашият събор, наближава нашият юбилей, е време да кажем кой е БСП. БСП сме всички ние – стоцици хиляди социалисти, симпатизанти, хора, които вярват в социална България. Нека в навечерието на тази годишнина цяла България чуе нашия глас. Каква България искаме? Вярвам, че само БСП, нашата платформа, може да даде надежда на страната ни. С усърдна работа и вяра в нашата кауза!"

"Искам да подредя държавата. Искам да има правила, еднакви за всички и който ги нарушава, да бъде наказван. Искам да изчистя политиката от зависимости. Искам всеки да знае, че ще успее, не защото има дядо владика, а защото има качества. Знам, че БСП може да направи това, но имаме нужда от вас. Станете наши съмишлиници в тази кауза и ние няма да ви предадем", заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

"Facebook групата има за цел да покаже, че БСП е партия с перспектива, с визия, с енергия и потенциал. Откъде идват енергията и потенциалът? Естествено от хората в БСП. Зад Българската Социалистическа Партия не стоят просто три букви и 125-годишна история, а истински хора, които носят каузата България в сърцето си. Нека всички в социалните мрежи видят, че в БСП вярват опитни, интелигентни и модерни хора, които имат мечти, желания и амбиции за бъдещето. Сигурни сме, че всеки от нас има какво да каже и с какво да се гордее", гласи описанието на събитието в страницата на Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
7
 
! Отговори
муспи преди 7 години
"Ако спечеля печели цял народ, ако ..." - Станишефф, събрани съчинения, посмъртно.
20
1
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Станишев е гробокопача на БСП и мечтите на милиони бедни и онеправдани българи за една достойна социална България.Новото ръководство на партията да се разграничи от него,въпреки позициите му в ПЕС и огромното му дебелоочие и...нахалитет.
19
1
 
17
 
! Отговори
Вагинин преди 7 години
Всички с леви резби сме от БСП!
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станишев зове: Не се срахувайте от : Аз съм об. ратен!
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати наглеца !!!Марш в затвора !!
16
0
 
21
 
! Отговори
измамници на макс преди 7 години
О велики ляв Станишко що не кажеш на Българите как опрости на Ирак 2 милиарда долара дълг,а на същите тези Българи им натресе 'съдебните изпълнители' та за 5 лева дълг трябва да плащат 1000 лв.велики предательо Станишко!
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пу, пу! Пази Боже! Все едно да ми кажат да не се страхувам да заявя че съм афганистански талибан, или сомалийски пират!Тръпки ме побиват от червените батальони на Страшнишев!
14
2
 
19
 
! Отговори
ист русофила. преди 7 години
Не се страхувайте, ние сме от БСП-БКП. Ние взривихме Света неделя.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех, че ще каже" Г.й". Пак ме изненада
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бъгария - държавата на абсуртите! На 26.04.2000 е приет закон, който обявява БКП за престъпна организация, а режима и за престъпен.Това обаче не пречи партията, както се вижда да си съществува и да е официално представена в парламента, и да се саморекламират със 125-те си години а тиквениците да си гласуват за нея. Замислете се, що за "дървен камък" е това и е ли "държавата" българия нормална!Същото се отнася и за етническата партия ДПС, която конституционно също е забранена.
11
0
 
13
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
До Темида.Прав си, но не съвсем.Ако попиташ тези от младежката организация на БСП защо са там, ще отговорят: Комунист е моят татко, комунист ще съм и аз!
10
2
 
32
 
! Отговори
ale преди 7 години
Аз не се страхувам, аз се СРАМУВАМ
9
2
 
14
 
! Отговори
Бай Тошо преди 7 години
Проклети да са всички които гласуват за тази партия само защото я свързват с мен и моето добро управление. Това са капиталистически вълци в овча кожа които нямат нищо общо с истинската социалистическа идея.. Всички са милионери , а пък аз даже с кърпени чорапи ходех навремето.
8
0
 
22
 
! Отговори
Добър ден преди 7 години
Този дезертьор си живее живота в Швейцария и ни се подиграва по най наглият начин особено на бесепарите,в този няма нищо социално по скоро е център-дясно тоест биклик!
7
1
 
11
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Не се страхувайте трябва да се замени с не се срамувайте..........
6
1
 
22
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Защото знам, че сега ще се изкажат 100 човека, че през комунизма какво било по-хубаво какво имало а сега няма........НА МЛАДИТЕ НЕ ИМ ПУКА !!!!! какво е било. Пиша за комунизма защото БСП съществува само и единствено защото има прости *** и баби и дядовци *** както и млади хора искащи просто чрез БСП да лапат.Мойсей водел робите 40 години в пустинята за да умрат тези които помнели робството. Докато не умрат всички имали съзнателен живот през комунизма ще е е така!
5
1
 
12
 
! Отговори
чистник преди 7 години
Само цапат нета и пространството,защо използват изобретеното от идейния враг да разнасят простотиите си
4
19
 
3
 
! Отговори
Важна Новина преди 7 години
На таен съвет на БСП днес беше решено, партията официално да следва политика за излизане на България от ЕС и НАТО. Този политически курс ще бъде включен в официалната предизборна програма за всички предстоящи избори, защото повече така не може да продължава. Вярваме че мнозинството в България иска точно това и че само така щв спечелим изборите.
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
125 години ... значи все пак това е същата тая партия, която е взривявала църква със стотици хора вътре, затваряла е народа по концлагери и е организирала тн.нар. "Народен съд".Ами "благодарим" ВИ на хората, дето гласувате за тея обесници!!! И после да не се чудите защо българите бягат в чужбина, а на тяхно място се появяват какви ли не елементи. Заради ВАС е! Срам ме е от ВАС!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не съм бсп :)