Борисов за случая в Трън: Разочарован съм от кмета!

Главният прокурор го уверил, че свидетелите пак ще бъдат разпитани
19 юли 2016 20:08,
62
Борисов за случая в Трън: Разочарован съм от кмета!
Снимка: Архив БТА

Премиерът Бойко Борисов поиска разследването на случая с детето, блъснато от джипа на кмета на Трън Станислав Николов, да продължи.

Още по темата

"Днес от медиите се запознах със случая в Трън. Разговарях лично с главния прокурор, който ме увери, че делото не само че не е прекратено, но свидетелите ще бъдат отново разпитани", написа Борисов в профила си във Facebook.

"Разочаровах се от поведението на кмета пред медиите, в което не видях никаква съпричастност. Ако се докаже вина, следва да бъде понесена съдебна отговорност, както законът повелява", пише още Борисов.

Публикацията му е по повод случая от ноември 2015 година, когато кметът на Трън удря с джип 6-годишно дете пред училището в града. След инцидента Ивайло е настанен в болницата със спукан далак и разкъсан черен дроб.

Според протоколите в полицията обаче детето не било блъснато, а се е блъснало само в джипа. И така си е причинило средна телесна повреда.

По думите на майката на пострадалото дете със заплахи кметът успял да затвори устите и на част от очевидците.

Майката на детето поискала да бъдат разпитани повторно и другите свидетели, както и да бъде направена повторна автотехническа експертиза, но получила отказ от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разочарован си от кмета ли? Абе Бочко, те всичките ви кметове такива бе! Отде ги намерихте? Нагли, дебелокожи бандити...Аз работя в чужбина от 20 години висококвалифицирана работа, печеля по 8 хиляди паунда на месец и не мога да си позволя джип Туарег, а един селски кмет със заплата хиляда-две хиляди лева може? И тогава решават, че могат да газят когото и както си искат?
41
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
кмет от герб в трьн в галиче изнасвачьт иван от стрелча все отбор юнаци и как може хората оттези населени места да избират такива хора ами да не ходят д а гласуват сега не им ли е неудобноне се ли срамуват
40
0
 
6
 
! Отговори
Николай Пехливанов преди 7 години
Има закони неписани - както две и три прави пет, на простите глави олисани - най - много отива им каскет
39
0
 
4
 
! Отговори
Бастунов преди 7 години
Ако знаеше от кого трябва да е недоволен ,нямаше да прави такива *** изявления.Прокуратура и следствие са станали васални на местните дерибеи , а този иска театър да играят, демек съжаляваме , забравете случая.Не става така ...
38
1
 
7
 
! Отговори
info. преди 7 години
Този лукав индивид е слуга на мамона,все пак си е турска кукличка!Но идва денят в който той и всички негови слуги ще горят в пъкъла.
37
0
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Полицейското управление там е трябвало незабавно да бъде разформировано след констатцията, че детето е блъснало джипа. Може да се окаже според тия "блюстители на реда", че и самолет е свалило!
36
0
 
9
 
! Отговори
д-р Славчев преди 7 години
РАЗКЪСВАНЕ НА ДАЛАК И ЧЕРЕН ДРОБ НЕ Е СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА - А МНОГО ОПАСНА ТЕЖКА!!!
35
3
 
21
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
Разочарован бил! *** нали ти си го подбирал за кмет тоя ***? Сега бил разочарован! Подавай оставка и да не ти виждам повече тъпата физиономия!
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей да бе. Карам си днеска аз с най-много 30-40 и покрай мен едно дете с 90 км/ч мина. Изобщо не спазват ограничението тия деца. Като бягат не си гледат километража.
33
2
 
15
 
! Отговори
герб преди 7 години
ми така става като децата варвят с 70-80 км в час
32
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо институциите в България спят.Толкова е унизително за достоен човек някой висшестоящ да му решава проблемите.И то защото някоя медия се смилила и го показала по телАвизора.Не искам благодетели,а правилен ред и законност.
31
1
 
38
 
! Отговори
Габровец преди 7 години
Много разочарования те чакат,Борисов с тези некадърници в партията ти.Поинтересувай се какви ги върши кметицата на Габрово по Италия и с чии пари.И как твоя депутат от същия регион Цв.Мих. ходи и рекитира фирмите в града да ползават само неговата транспортна фирма,че иначе лошо!Попитай как е назначен брата на любимия ти Томислав Дончев в общинска фирма и на каква цена е закупил едни пикапи!Хората виждат,Борисов!!!!
30
0
 
24
 
! Отговори
МОЛЯ преди 7 години
БАЦЕ А ЩЕ ПОИСКАШ ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ
29
5
 
19
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ преди 7 години
НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР И НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ ДА ТИ Е КМЕТ
28
1
 
28
 
! Отговори
Шопа преди 7 години
А полиците които са притискали свидетели те сигурно ще станат началници за добре свършена работа. Това не е ли злоупотреба с власт, изнудване, набеждаване и куп други престъпления. Май същите тези полицай ревяха за заплати и привилегии от платените от нас данъци
27
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боку, и кой ще разпитва отново свидетелите - същия разследващ полицай ли, който по думите на сплашваната свидителка и е подготвил протокол че не помни нищо и че да внимава какво говори или пък обвинителен акт ще внесе същата прокурорка, която е водила разследването в трън. Делото да се изземе и даде на свестен прокурор от София, и да се разследва от други разследващи в София. В противен случай съмненията за замазвене на случая ще го следват до край. Има данни за страх от кмета, а отстраняване ня
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето веднага да плати щетите нанесени на герберския джип! Цаца, задействай се!
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберския кмет ще си остане на работа а глобата, щетите Борисов ще ги плати с наши пари. Иначе защо човека е гласувал за Борисов ? !! Приказките за разочарование са само БЛЯ, БЛЯ, БЛЯ ! Да чуе овчия народ и да каже Браво на Борисов ! След година нека някой от нас да провери къде е кмета !
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рибата се вмирисва от към главата, а главата на Държавата си ти, тавариш Борисов!
23
1
 
16
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 7 години
Другарю Борисов,ето такива хора ,като този кмет, уронват престижа на партия ГЕРБ !!!