БСП се тресе предизборно: Мая, Ламбо, помия...

Данаилов обвини Манолова, че цепи партията. Тя: Партийни интриги!
Обновена: 5 авг 2016 14:46 | 5 авг 2016 12:07,
142
БСП се тресе предизборно: Мая, Ламбо, помия...
Снимка: Колаж: Dnes.bg

БСП се разтресе от предизборен скандал, в главните роли на който са актьорът-любимец Стефан Данаилов и набиращата все повече популярност Мая Манолова.

Двамата влязоха в задочна схватка, разменяйки си неприятни реплики през медиите.

Всичко излезе на бял свят от интервю с Ламбо за "Епицентър", изпратено до медиите от пресцентъра на БСП. В него емблемата на партията разкрива, че Мая Манолова иска да бъде червеният кандидат за президент и това може да разцепи партията. Групичка около Бриго Аспарухов и Юрий Асланов пък я подкрепяла и атакувала "безпочвено" Корнелия Нинова.

Още по темата

"Ще ме извинява Юрий Асланов, но той е човекът, внушил на Мая, че тя може да стане президент, защото има всенародната любов. То, любов, любов, ама човек трябва да има и някакви по-различни качества, за да си мечтае да става президент! Не знам на каква основа е това самочувствие, което има Мая", казва Ламбо.

От думите му става ясно, че и Изпълнителното бюро, и Националният съвет на БСП са разделени по въпроса за номинациите. Стефан Данаилов отправя упреци и към Сергей Станишев, че подкрепя Манолова и вероятно иска да се върне начело на партията.

"Моето подозрение е, че може би той мечтае да се върне на същия пост. Няма да стане! Партията има вече друго отношение към него. Съжалявам, приятел, но не мога да не го кажа – времето ти мина! Какво друго може да бъде желанието ти да подкрепяш Мая?", обръща се Ламбо задочно и към Станишев, с когото доскоро бяха неразделен екип.

Актьорът признава, че най го заболяло от SMS на Манолова, който той нарича "гнусен". В него тя пишела: "Престани да ме заливаш с помия!"

"Много ме заболя! Защото, ако аз си отворя устата за нея, може да стане страшно! Но аз не съм такъв човек, аз съм кавалер. Но искам да кажа ясно – Мая Манолова няма качества за такъв висок пост в държавата! Знам какво е да си повярваш, да полетиш, но съм видял много такива летящи образи, които са падали много тежко", казва още Ламбо.

Днес Мая Манолова му отговори през профила си в социалната мрежа Facebook. Там тя помести снимка от телефона си с пълния текст на съобщението си до Ламбо.

"Това е пълният текст на SMS-а, който изпратих на г-н Данаилов след като разбрах от медиите, че Изпълнителното бюро три часа е обсъждало как да ме спре да не се кандидатирам като паралелен кандидат на обединената левица", обяснява тя и помества текста: "Спрете да ме заливате с помия. Никога не съм си и помисляла да бъда паралелен кандидат на БСП. Ще приема всяко решение на ръководството".

"Не смятам, че този SMS е "гнусен", по-скоро такова е внушението, че искам да цепя БСП", пише още Манолова и допълва: "Впрочем, освен посочените Юри Асланов, Бриго Аспарухов, Костадин Паскалев, Калоян Паргов, oще 179 общински организации на БСП смятат, че съм подходяща за кандидат за президент, а 56 - за вице и затова са ме номинирали. Това прави 235 от общо 265 организации на БСП във вътрешното допитване и десетки граждански организации! Но очевидно, ръководството мисли друго!".

Мая Манолова завършва с това, че няма да позволи името й да се замесва в партийни интриги.

"Доказала съм, че да работя за хората е моя мисия, мисия която ще продължа да изпълнявам с още по-голям хъс и енергия. Както казах вече, аз няма да предам това доверие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
22
 
! Отговори
хигиенист преди 7 години
Бе хвани Стефан, удари Мая, БСП сама ще падне.И я най-добре всички партии от т.нар. "преход", а всъщност геноцид над българите, да отиват *** и там си се изясняват кой е по- по- най-.
18
15
 
11
 
! Отговори
Оливаров преди 7 години
Ако генерал Радев се обвърже с тези панаирджии, да забрави че ще гласувам за него.
17
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tия смешници и до балотаж няма да докарат
16
16
 
10
 
! Отговори
За президент преди 7 години
По-добре Мая Манолова, юрист, отколкото Стефан Данаилов, артист.
15
15
 
9
 
! Отговори
Кос преди 7 години
Защо да не става за президент?Защото работи в интерес на обикновените хора ли?Ламбо ли става за президент, дето се извиняваше на Станишев, докато беше на власт?Освен това Мая казва ,че не желае да се състезава за президент те пък си повтарят, че не ставала за президент.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ляво движение на Янаки стоилов...накъде повече да се цепят
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя БСП вече е разцепена - АБВ, Д 21, БКП на Владе Спасов, ЕВлоролевица на Томов и Камов....
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли още некой в нафталина че и него да го извадят - отврат!
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не сте си цензурирали думата ПОМИЯ П.О.М.И.Я в заглавието, а я цензуриранте в коментарите ?ДнесБЕГЕ се тресе предизборно: Мая, Ламбо, помия...
10
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мая манолова се тежи сега на мястото, но ако стане президент ще олекне. Като острие на БСП разбира от всичко - от изброния кодекс до черешите в Кюстендил и стаавше смешна. Плевнелиев има същия проблем - добър строителен министър, но като призедент олекна, трябав по-широко скроен човек. ОСвен това не разбира нищо от сигурност. Виж ако бяха предложили Анегл найденов щеше да е по-друго.
9
5
 
26
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ преди 7 години
АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ПАРИ И ВЛИЯНИЕ ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ДЪЩЕРНИТЕ И ПАРТИЙКИ
8
13
 
4
 
! Отговори
Ген. Радев преди 7 години
Не бойте се скоро аз ще оглавя този цирк и ще сложа ред в него. Ще бъда новия бай Тошо. Вервайте ми. За 80 дни ще оправя всичко.
7
1
 
21
 
! Отговори
Наско преди 7 години
Просто нормален ден в БПС
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АловТвърдо за Йоло Денев! С нищо не може да ни навреди повече от това,което е в момента! Поне циркът ще е пълен!
5
1
 
11
 
! Отговори
Go_ преди 7 години
Циркаджии...
4
18
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Макар и доста опростачен народът започна да вижда, че Бойко Борисов е един надут медиен балон, който нито може, нито иска да се оправи България.Всички вече виждат, че ГЕРБ са антибългарска, слугинска партия на Запада, която служейки вярно на своите господари ц.иганизира и ислямизира България.Борисов ще загуби на предстоящите президентски избори. Факт !Затова добре платените медии започнаха да измислят скандали сред опонентите на Борисов.Който плаща - той поръчва музиката ... :)
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази,както и всички други партии не спират да ме очудват! Десни,леви,центриски,патриотични,националистически,етнически и каквито още там се сетите,най-малко от всичко ни мислят доброто или се интересуват от нас.Видяхме демократите,дисидентите,антикомунистите,видахме реститутките и проститутките.От ден на ден става по-зле! Да го.......нали знаете вица за "Ало Енергото ли е? Не ВИК-ато сме. Тогава и на вас да ви .......майката!
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нивото на Мая Манолова напълно отговаря на нивото на българите - простеещ провинциален кариерист. Като типичен представител на българския манталитет Мая Манилова е най-добрият вариант за президент. Иначе няма никакво значение кой ще бъде президент - партиите просто искат да проверят на каква подкрепа могат да разчитат и да си направят нови стратегии, за народа няма никаква полза.
1
20
 
20
 
! Отговори
Алов преди 7 години
По-добре Ламбо отколкото Тиквата