Заради Бююк тръгна проверка в Гранична полиция и "Миграция"

Бъчварова нареди да се установи как е влязъл в страната
Обновена: 12 авг 2016 18:12 | 12 авг 2016 18:10, Камелия Цветанова
58
 Заради Бююк тръгна проверка в Гранична полиция и "Миграция"
Снимка: БТА, архив

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова започват проверки в ГД "Гранична полиция" и Дирекция "Миграция". Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата
В хода им ще се установяват обстоятелствата, при които е допуснат на територията на страната ни турският гражданин Абдулах Бююк, както и правомерността на действията на служителите на Дирекция "Миграция" по неговия казус.

Проверките са възложени на Дирекция "Инспекторат".

Бююк бе екстрадиран в Турция по искане на турските власти заради подозрения, че е свързан с емигранта проповедник в САЩ Фетхуллах Гюлен и зад опита за преврат.

Това предизвика серия от протести у нас, а премиерът Бойко Борисов призна, че екстрадицията е била на ръба на закона.

Вицепремиерът Маргарита Попова пък обясни, че Комисията по предоставяне на убежище е отказала да даде закрила Абдулах Бююк, защото проучванията й показали, че няма основания за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
За тази екстрадация трябва награда а не порицание. Човеът, па бил той и бизнесмен някъде по света, е без редовни докуенти в БГ-тото и е издирван в съседна страна.В Р.Турция няма смъртно накзание . Това не е проблем на България а на Р. ТУрция. Добрият съсед е коректният съсед.Такава е истината и всяка "забежка" от нея е лицемерие.
44
1
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Цял свят видя колко сме хуманитарни като пратихме на бесилото човека.Инакрая подир дъжд качулка МВР ще се само проверява.Ми този Инспекторат е изцяло от чантажии от нейното обкръжение.Т е глухите чуха и слепите провидяха как шефа на Дирекция миграция еднолично е взел решението със слагане на подписа си.
43
1
 
5
 
! Отговори
ДАН преди 7 години
СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.....МВР-ТО-----ТЪРСИ...ИМА ЛИ ...ДА ИМ ВЯРВА
42
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Че кой вярва на МВР и техните димки /проверки/!
41
1
 
4
 
! Отговори
ДАН преди 7 години
ЧЕ ЩЕ ГО ОБЕСЯТ.......ХЕЛЗИНКИ..........ЗА ЕДНИ РЕД.......А, съдии...КАКВИ СА....
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРАХ В ОЧИ5ТЕ НА НАРОДА ! КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ,АМА ДАЛИ ВЕЧЕ ОСТАНА НЯКОЙ ДА ВИ ВЯРВА ?
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руме,Руме,дъще на мен-тално деформирани номен-клатурчици!Що не си стоиш в къщи,да си гледаш телевизията и внуците?Не си ли учила,че политиката е *** и отвратителна работа и не е за уважаващи се жени?Или на стари години и ти искаш да се правиш на "полит-фуста"- като Надето,Катето,Цецка и Федосова?Не е ли под достойнството на една интелигентна дама да ръководи престъпници? Или става дума за пари?Ако е така- спомни си какво казват в с.Шипка :"Г-з глава затрива"...Ако главата е в наличност!
38
0
 
7
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
До напредДа,с Него сте ***( без извинение).Велик бил-Най.Че е най,най е-най слабият ни държавник,най-лицемерният,най-меркантилният,най-големият ***,най-себелюбивият и т.н , щях да забравя и този бил -Той(божеството).Няма такъв смях.Ако пък ти плащат нещо от Неговата партия и от Неговият джоб то върви-досещаш се къде
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Споко Бойко Ще победи на мук . Кой разумен человек ще гласува за тоя ТЪРЧИ -ЛЪЖИ дето не може да не излъже поне 3-4 пъти на ден . Видяхме му хала . За смях стана .То не бе текмета ,лъжи ,демагогия,популизъм . До вчера Белене -гьол ,днес АЕЦ ,Южен поток -нерентабилен ,днес рентабилен . Днес окончателно се разбра ,че му трябва лечение хапчета ,успокоителни . Тиквата и цялото котило от ГРАБ, Деформатори ,Кормановци ,Касим Дал...ци са в паника защото усещат че ще изгубят изборите .
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
турският език трябва да става втори официален автоматично .
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСлед гаврата с Българската история ,,владичеството и съжителството ,,30 те милиарда заеми ,изпарили се Бог знае къде ,колабиращата икономика ,всекидневните лъжи и безсилие за т. н. Бежанци проникващи у нас със стотици всекидневно ,провалите на АЕЦ ,,Белене ,, Южен поток Бургас -Алксандруполис ,спрени в Американски интерес ,БКП- ГЕРБ СА НАЯСНО ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ и затова са в паника и ченето на Тиквата увисна . Единствено спасение за тях е ТОТАЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ.
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От сега е ясно, че румено-червеният кандидат, ще загуби изборите, на есен, с явно превъзходство от ГЕРБ. Борисов печели гласовете на дисциплинираният електората! Печели изборите. Печели властта, което не ме радва, но целта оправдава средствата. Тъжна истина, на старо клише..
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има сделка. Борисов и Ердоган са стиснал длани. Каква е сделката?
32
0
 
9
 
! Отговори
beks1 преди 7 години
MADE IN BG.! ВЕДНАГА ЩЕ НАМЕРЯТ ЧЕРНА ОВЦА.
31
0
 
13
 
! Отговори
Генчо отечественофро преди 7 години
Тая щяла да проверява себе си! Да умреш от смях!
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка услуга се заплаща, с лихвите. Ердоган е длъжник. Май всички българи, с турско самосъзнание, ще гласуват за кандидат президента на ГЕРБ? Може да няма втори тур, на изборите на есен...
29
0
 
16
 
! Отговори
Спонсор преди 7 години
До напред 24Прав си , че Борисов ще остане в историята. Но ще остане като най - страхливия ръководител на нашата държава. Като министър председателя предал човек, поискал закрила от нашата държава. И Ципрас ще остане в историята, но като човек осигурил защита на поискалите закрила от държавата му.
28
0
 
18
 
! Отговори
Спонсор преди 7 години
Има ли някой, който да вярва, че това политическо недоразумение ( Румяна Бъчварова ) може да използва тоалетна, без да иска разрешение от шефа си? Какви проверки, какви 5 лева? Нагледали сме се на имитиране на дейност. Затова 2 млн. българи вече не живеят тук и навярно още 2 млн. мечтаят да живеят в Германия, Франция, Англия, Норвегия и да не изреждам повече. Накараха ни да се срамуваме, че сме БЪЛГАРИ! Пиша с главни букви, защото аз искам да се гордея, не да се срамувам.
27
1
 
5
 
! Отговори
Taralejic преди 7 години
За коментаторите на микропартияатака:Ръководител на регионалната организацията на фонд Кудрин, Вячеслав Попов задържан в полицията, поради факта, че говори по телефона на улица на немския език.!!!!!!!!(ужас предател) Във полицията, полицейски ударил в лицето Попов. Жертвата е получи сертификат от травматологията и подал жалба срещу полицията.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе хората се си го казали че нов бардак със стари к...и не става !