ГЕРБ за президентския вот: Работим в интерес на гражданите

Партията прие слоган и график за предизборната кампания
17 авг 2016 15:44, Анисия Иванова
52
ГЕРБ за президентския вот: Работим в интерес на гражданите
Снимка: ГЕРБ

"Работим в интерес на гражданите" е предизборният слоган на ГЕРБ за изборите за президент и вицепрезидент.

Това реши окончателно на свое заседание днес Националният предизборен щаб на ГЕРБ, съобщиха от от партията.

По време на заседанието беше приета и визия за графичното оформление на слогана. Освен това Националният предизборен щаб на партията окончателно утвърди визията за предизборните плакати и за всички останали агитационни и рекламни материали, които ГЕРБ ще използва по време на предизборната кампания за президент и вицепрезидент.

Структурирана и одобрена беше и концепцията на партията за предизборните активности на ГЕРБ в Интернет и социалните мрежи.

По време на заседанието Националният предизборен щаб на ГЕРБ започна утвърждаването на областните и общинските предизборни щабове на партията в страната. Утвърждаването на местните щабове се извършва по предварителен график и процесът ще приключи на 31 август.

Националният щаб прие и окончателния график с датите за провеждане на Националната предизборна обиколка на кандидат-президентската двойка в цялата страна.

Официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ ще е на 9 октомври 2016 г. и по традиция ще се проведе в зала "Арена Армеец" в София. Закриването на кампанията ще е на 4 ноември 2016 г. и ще се проведе в гр. Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е нова подигравка към хората в тази нещастна държавата от смодовлните и нагли мутри. Какво правят за хората? 8 години на власт през това време хората останаха най бедни, най болни и нещастни в ЕС. Хората в България плащат най скъпите горива, лекарства, плащат кражбите от КТБ, Белене, Цанков камък - общо около 10млд. лв. Плаща кражбите от обществените поръчки печелени от Пеевски. Но виновни няма, виновни са хората и само те плащат кражбите.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да,работят в интерес на ГРАЖДАНИНЪТ и всички му знаем името .
11
0
 
24
 
! Отговори
Е преди 7 години
Гражданите ги прокудихте извън България, в градовете останаха селяните, а в селата само ци..ни. За кого ще работите тогава?
10
20
 
2
 
! Отговори
СДС-рката Нинова преди 7 години
обещавам, че като дойда на влас, че върна сина си от US и ще го запиша в Якутския Гасодарствен Университет; обещавам да задължа всички да носят колорадските лентички, дори да си има във всяка една тоалетна - патриотична тоалетна; обещавам жените да са общи и всичко в магазина да е безплатно; обещавам пред паметника на пияната съветка армия да има вечеринки с песни, (Кобзон излиза скъпо) - затова Волен ще пее; обещавам и 3000 лева пенсия и безплатна ветиринарна помощ за всеки пенсионер
9
0
 
27
 
! Отговори
212 преди 7 години
е и кой ще е кандидатът та ГЕРБ? ... Фандъкова - за да я спасите от тоталния гаф с билетчето от 1,60...... Кристалина .... комсомолската ни ръководителка в Брюксел...или Бойко ....че само това му остана да става....е и папа де но след президентския мандат :-)
8
0
 
20
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Селяните кучета ги яли..
7
0
 
20
 
! Отговори
Станишев преди 7 години
Ко стана бе, ревете ли за мен? Как ви спече Боко не е истина. всичко обра за себе си, докато при мен имаше и за олигарсите имаше и за народа. И знайте че олигарсите винаги ще си вземат своето който и да е навласт, въпроса е обаче колкото ще дадат на вас?
6
0
 
20
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Оставете ме АЗ да работя за себе си.
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от като герб са на власт положението става по зле
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мерси,не искам вече да работите в мой интерес! Не се натискайте толкова и не се притеснявайте замен!
3
0
 
25
 
! Отговори
Българин преди 7 години
А за селяните не работите ли?
2
0
 
33
 
! Отговори
да ама не преди 7 години
За кой граждани?
1
29
 
5
 
! Отговори
степен азиатец преди 7 години
България е Европейска и НАТО-вска държава! Държава с хилядолетно минало и няма как някакви си кремълски фашисти със съмнителна история и ценостна система да ни дават насоки за бъдещето!