Костов: Кандидатът на ГЕРБ ще спечели изборите!

Резултатът на вота, според него, е "предизвестен"
18 авг 2016 11:14, Петя Славова
139
Костов: Кандидатът на ГЕРБ ще спечели изборите!
Снимка: архив, Булфото

"Резултатът от президентските избори е предизвестен. Стеснявайки времето на кампанията, практически не се дава възможност за провал на изборите. Кандидатът на ГЕРБ, вероятно подкрепен от Реформаторския блок1 ще спечели", обяви бившият премиер Иван Костов.

По думите му отлагането на номинациите е добър политически ход за управляващите, но не и за опозицията.

"Бъдещият президент трябва да бъди европеец и атлантик", категоричен бе Иван Костов.

Бившият тъмносин лидер коментира и ситуацията в съседна Турция.

Още по темата

"Това, което става там, практически е налагане на една агресивна, авторитарна форма на управление, която не крие амбициите си да изнене своя труски политически ислям в съседните страни. Последно доказателство за това беше присъствието на български политици и духовници на мероприятията на партията, която прави тези неща в Турция", заяви още Иван Костов и допълни, че всеки сам решава би ли се страхувал от тази страна, чиято политика е катастрофирала и носи големи рискове, тъй като "използва всякакви средства и рекетира ЕС".

Костов коментира и предаването на Бююк на Турция като заяви, че ако зависеше от него, той не би действал на ръба на закона. По думите му, такива жестове не дават желания резултат.

Според него е настанало "време разделно" и България трябва да вземе страна. Рисковано е да води своя отделна политика. По думите му, който "не зачита човешките права е враг" и нарече престъпно оправданието за религиозност, което дава право на някой да малтретира жени и да кара деца да раждат.

Костов определи Ердоган като по-непредсказуем от Путин: "Видяхме го уплашен след пуча и след това много агресивен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
19
 
! Отговори
Горе главата преди 7 години
Аз не съм привърженик на пораженческо мислене. Ако така мислехме нямаше да има сега българска нация. Отдава щяхме да сме квартал на Истанбул. Истината е че сме по-прости и по-страхливи от преди освобождението. Замислете се: Как така стана, че турците не ни покориха и затриха за толкова векове, а комунистите и братушките го направиха за някакви си 50 години? Нарича се промиване на мозъците с помоща на медиите. Този човек казва.Гласувайте за ГЕРБ, защото друг вариант няма. Този човек ближе ***
55
3
 
22
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
От всички политици,заемали поста Мин.Председател,Костов е най-мразеният политик в БГ-тото. От всички социални министри най-мразеният е Нейков и след него Калфин.От всички политици най-разени са:Иван Костов,Филип Димитров,Симион Дянков,НадеждаНеински(тя е мразена от всички ,затова е и посланик) Цветан Цветанов, Лютви Местан и Меглена Кунева-Пръмова(тя междудругото къде ли не си е бъркала гагата)А най-мразените партии са СДС,БСП,Дост, Атака.А от банкерите -Цветан Василев и Хампцуремян.
54
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ГЕРБ! Всички ще гласуваме за кандидата, предложен от ГЕРБ!
53
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генералът напразно си подаде оставката. Беше добър офицер. Какво ще прави след изборите? Вероятно ще постъпи в селскостопанската авиация.
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какви са тия решетки? А дано ама надали...
51
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отврат от Нова, която няма нищо общо с боко, днес водена от хомондьо, да гледам и слушам лъскавата като тиган на месечина муцуна на тец-икономист и ссср-летец - икономист, който обясняваше как да плащаме винетки, защото някой е окрал две трети от европарите за магистралите, а това ни прави хора с комунистическо мислене!В коя идеологическа теория е доказано, че да мислиш различно от костов, сащ и ес, е комунистическо некрадливо мислене?Егати нагрлото поведение!Кой ще ме задължи какво да мисля?
50
4
 
27
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 7 години
Той вече е избран. Остава формално провеждане на изборите и спазване на Конституцията. Всичко както до сега. Само ГЕРБ трябва да печели. Иначе Борисов ще трябва да стяга куфарите. В МОМЕНТА МАФИЯТА Е ДЪРЖАВАТА. Няма как да не спечели ГЕРБ.
49
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Костов е от американските ***, продали България. Ако зависи от него, президентът ще бъде не "атлантик", а "оттатък атлантик".
48
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този наглец трябва да е в затвора, а не да коментира.
47
3
 
38
 
! Отговори
да бе преди 7 години
"Бъдещият президент трябва да бъди европеец и атлантик", категоричен бе Иван Костов.- Президентът на България трябва да е първо българин и ако това съвпада с българския интерес евентуално европеец и атлантик. Засега не съвпада. Нагледахме се на европейци и атлантици, но НЕбългари.
46
3
 
28
 
! Отговори
МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ! преди 7 години
КАНДИДАТА НА ГЕРБ ВЕЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ!!!!!!!!!!БЕЗ СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ВОТА ЩЕ БЪДЕ ФАЛШИФИЦИРАН ТОЧНО КАТО ТОЗИ С КМЕТ НА СОФИЯ КЪДЕТО 40% ГЛАСУВАЛИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ ПА ЗА КМЕТ 56% ПРИ ЕДИН И СЪЩ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ!! ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!! ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА СЪВЕТНИЦИ ГЛАСУВАТ И ЗА КМЕТ!!!АКО ЩЕ ГЕРБ ДА ИМА 30% ЩЕ ГО НАГОДЯТ НА 52%!ИЗБОРИ БЕЗ СОРА СА БЕЗСМИСЛЕНИ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ!
45
4
 
30
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До "успешния" Ами Костов не спечели изборите , защото Симеон изигра народа с 800-те дни. Костов разбра колко не благодарени са българита и не проговори две години.
44
1
 
21
 
! Отговори
Петков преди 7 години
До Синия ВенецПропуснал си брашка, одеколон и самагон!
43
8
 
20
 
! Отговори
Синия Венец преди 7 години
Пия вино пия газ, финансис голям съм аз и пет пари не давам за вас.
42
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Пиянството на един народ" свърши.Този път хората няма да се хванат на номера на Боко "и магаре да бях предложил и него щяха да изберат".Подобно отношение към хората е обидно и унизително и те втори път няма да повторят грешката си,със сигутност.Вярвам в здравия разум на хората и че този път няма да гласуват за магаре.
41
7
 
32
 
! Отговори
"успешния" преди 7 години
А защо вашата партия не спечели изборите Костов. Всеки човек знае защо ....А иначе е по -лесно да си купиш с крадените пари от приватизацията куп хотели ,че и цяла катедра в НБУ.
40
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оооо Хризантема ли си плевел ли си,все едно.Не можете да излъчите кандидат,защото резервната ви скамейка е толкова къса и на нея все куци коне,та как да не злобеете,направо сте изпаднали в шок и ужас,защото разбирате,че народа сега няма да избира по-малкото зло,а ще избере един достоен мъж,независимо кой го предлага.
39
15
 
31
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Иван Костов е единствения държавник до този момент и дано Бойко постигне неговите изключителни икономически резелтати. Раст на БВП от 6.5 %. Защо това се премълчава толкова години ?Ако беше достатъчно умен , Бойко трябваше да го вземе за икономически министър или поне за консултант , вместо Симеон Дянков.А що се отнася до президенството ,кандидата на БСП няма никакъв шанс.БСП върви уверено по пътя на СДС.И това е съвсем логично.Народа прогледна.
38
5
 
18
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До 56. Глупости, и гроздето ви е кисело, нали?
37
5
 
19
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
До 57. Ами нищо не си написал - ала-бала, в стил БКП.