7-8 и ще си паднал... Кузов, на магистралата

Кандидатът за президент обвини пряко хора на Слави Трифонов за стрелба по него
29 авг 2016 11:44,
67
7-8 и ще си паднал... Кузов, на магистралата
Снимка: архив Булфото

Владимир Кузов обвини директно хора на Слави Трифонов, че са стреляли по него на магистрала "Хемус".

Кузов е кандидат за президент и бивш депутат от "Атака". Той бе изключен от партията на националистите през 2006 година, след като бе съден за педофилия заради сексуални действия с малолетен.

Преди две седмици Кузов сигнализира медиите, че по него е било стреляно по магистрала "Хемус". Тогава той обвини за стрелбата "тв водещ, който организира референдум".

Още по темата

Днес той директно изрича името на Слави Трифонов. Пред "България днес" Кузов разказва, че номерът на джипа, от който стреляли по него, бил СВ 7878 ВМ. "После разбрах, че това е кола на фирмата на Слави Трифонов".

7 и 8 са числата в една от най-популярните песни в изпълнение на Слави "Тайсън кючек", по-популярна с припева си "7-8 и ще си паднала...".

"Бях на среща с избиратели в Ботевград в сряда вечерта, 24 август. На връщане, на около 3-4 километра след тунела на Витиня, около 23:15 ч., ме настигнаха два джипа. Карах бързо - с около 130 километра. Те също се движеха много бързо зад мен. Започнаха да ми святкат с фаровете, натиснаха ме в лявото платно. Аз карам "Шкода", а те бяха с "Рейндж Роувър" и тойота "Ленд Круизър". Явно с моята скромна кола съм ги дразнел, че им се пречкам пред очите, и искаха да ме разкарат", обясни отново за инцидента Кузов.

Той, понеже също бил инат, в началото не отбил, защото, според него, се движел с максимално разрешена скорост.

"В един момент все пак минах вдясно, за да им дам път. Когато вторият джип се изравни с мен при изпреварването, прозорецът на пътника до шофьора се свали. Видях само ръка с пистолет, насочен към мен, и пламък от дулото. Когато ме задминаваха, видях много добре номера на единия джип. Табелата му беше осветена с лед светлини, а и другият джип зад него допълнително я осветяваше. Номерът беше СВ 7878 ВМ. После разбрах, че това е кола на фирмата на Слави Трифонов", завършва разказа си Кузов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
14
 
12
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 7 години
НЕ ХАРЕСВАМ ТОЗИ ПЕДОФИЛ КУЗОВ,НО ТОВА НЕ ДАВА ПРАВО НА МУТРИТЕ НА СЛАВИ -ПЪПЕША ДА ПРИТЕСНЯВАТ ХОРАТА ПО ПЪТИЩАТА И ДА СТРЕЛЯТ ПО КОГОТО СИ ИСКАТ . ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ САМОЗАБРАВЯТ БЕ=ВЧЕРА КЮРДА ПРАВИ ПРОСТОТИИ,ДНЕСКА ТЕЗИ ЮНАЦИ,АМАН ОТ КОМПЛЕКСИРАНИ МАФИОТЧЕТА
31
1
 
26
 
! Отговори
Баба Гуси преди 7 години
Кузов какви избиратели имаш ти бе? Някое непълнолетно зигане от маалата ли си "агетирал" по тъмно? Признай си Кузи!
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали е със 130 или 140 няма никакво значение, щом даден автомобил е предприел изпреварване. Да не се правим на луди, нагледали сме се всички на такива нагли типове, които ти присветват докато изпреварваш в лявата лента, какво искат да направя, да прескоча автомобилите ли?! Създават ти напрежение и потенциална предпоставка за ПТП. И да в западна европа всички те чакат търпеливо, ако ще да си с най-голямата бричка.
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кузов на магистралата е едно добро начало ...
28
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кузов какъвто ще да бъде, изобщо не е важен товзи въпрос в момента, важно е как така има хора, които си позволяват да стрелят по други (дори да е газов пистолет), това е опит за убийство, в движение по магистралата, а ако има и други коли?! Все едно сме дивият запад, а мутрите явно не са си заминали изобщо...
27
4
 
14
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Всичкото това е ПР - само медийни манипулации. Трик за да се зашуми около теб и да ти обърнат внимание. Често се прилага, не само в България. Прочетете Чомски.
26
9
 
8
 
! Отговори
Кон преди 7 години
До логично мислещия по-долу:Има логика, която ти, предполагам нарочно пропускаш: Не трябва да създава пречки за движението на МПС - по закон. Следователно, щом му святкат, и като няма намерение да ускорява, е длъжен да отбие в лявата лента, за да ги пропусне. Освен това, отново пропускаш умишлено, че в България максималната скорост по магистрала е 140, не 130. Да не говорим, че не му е работа да съди с каква скорост се движат тези зад него.
25
1
 
6
 
! Отговори
До 18: преди 7 години
Къде си взел този чл. 97? В Закона няма такъв член, в правилника също.Лъжеш ли?
24
0
 
18
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Ти в Европа стъпвала ли си? Никой не ти присветва по магистралите, хората търпеливо изчакват да заемеш дясната лента. А в повечето урбанизирани територии, двежението по магистралите се осъществява чрез постоянно използване на всички ленти, което е указано със съответния знак. А за спасяване на животи се използват хеликоптери....
23
14
 
13
 
! Отговори
Vih преди 7 години
1.Ако е можел да мине в дясната лента е щял да мине...Нали?Значи е изпреварвал.2.Движел се е със 130км/ч. - значи е карал по правилника.3.Какви са тия *** с джиповете да му казват с каква скорост да изпреварва.Ако вдигне до 160 камерата ще го снима и хоп ел.фиш.Всичко описано говори че човека си е спазвал правилника за движени по пътищата.Няма логика да се отбива и да дава път при положение че кара със 130 км/ч.Айде малко да мислим, а?
22
1
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 7 години
Не в училище,там са дърти за такива като него,бил е в детска градина вероятно!
21
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славуца е арогантен, хората му също.Но и този педофил не е цвете за мирисане.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама тоя и избиратели ли има?
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тези от бАТАКА всички ги хапе щъркеланачело с лидера им Болния извинисебе
18
0
 
26
 
! Отговори
Едикойси преди 7 години
"Владо Кузооов и Майкъл Джексъънн...." имаше един такъв припев на известна рап песен..Щом и педофилите могат да се кандидатират за президенти...какво да говорим повече...Не стига че сме ударили дъното ами и го дълбаем в бързи темпове...пък и ефир му дават на тоя..педофайл..
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В кое училище е бил на среща с избиратели
16
1
 
14
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Има си гражданска отговорност МПС с този номер,вече повече от два месеца да не кажа три.Като гледам и следи от куршуми няма ,после да не се окаже ,че и Кузов го няма ,или не е пътувал по това време.
15
1
 
32
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
На среща с избиратели ??? Вероятно в някоя детска градина.
14
1
 
24
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Ето чети, и тогава коментирай:Чл. 97. При движение по автомагистрала се използва най-дясната свободна лента, ако не са въведени други специални условия чрез съответни пътни знаци,
13
2
 
29
 
! Отговори
младен преди 7 години
"Видях само ръка с пистолет, насочен към мен, и пламък от дулото."Кузов, ко се плашиш бе, това е бил пистолет запалка.