Реформаторите са във властта, как Трайчо е опозиционер?!

Противниците на партиите от блока били БСП и ДПС
12
Реформаторите са във властта, как Трайчо е опозиционер?!
Снимка: Булфото, архив

Реформаторският блок е управляваща политическа формация и кандидатурата на Трайчо Трайков за президент не може да бъде опозиционна на управлението, коментира здравният монистър Петър Москов, който също е то реформаторите.

Още по темата

Номинацията на Трайчо Трайков беше одобрена на председателски съвет на блока вчера, но лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски е категорично против нея.

Според него Трайков бил скрит опозиционер и дори призова всички министри от РБ да подадат оставки и направо да издигнат за кандидат за Дондуков 2 отявления опозиционер Велислав Минеков.

Според  Москов обаче опозиционерите са само от БСП и ДПС. "Нашите противници са БСП и ДПС", подчерта той.

Москов допълни, че РБ има ясни приоритети във външната политика и сигурността, които са част от функциите на президента и припомни, че и трите управляващи формации - ГЕРБ, РБ и ПФ, отиват самостоятелно на изборите за президент.

Доскорошният зам.-председател на ДСБ се надява на толерантна предизборна кампания с ясно открояване на различията между формациите и насочена към ясните проблеми на България.

Москов заяви, че на срещата при премиера вчера не е обсъждан въпросът за съвместно явяване на ГЕРБ и РБ на предстоящите президентски избори.

"Коалицията препотвърди волята си за успешен пълен управленски мандат и си даде дългосрочен хоризонт за сътрудничество в дясно-центристкото пространство. Това е важен сигнал от гледна точка на цялостното политическо бъдеще на държавата", каза още Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов е балансиран .Досега на мушката бяха докторите. Били "такива--онакива".Сега са пациентите. Защото ако не бяха и те" такива- онакива", защо ще им вземат отпечатъци.
10
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тия що не станат до един от Герб и да се приключи с шизофренията им.Искат власт Герб им я дава и после се правят на опозиция.Пълен бълвоч.Ей реформаторчета от всичките ви партийки там,що се пънете,станете гербаджии и ще настане мир -власт+ девиденти нали това искате.А тоя Москов така обърка здравеопазването,че незнам кой след него ще може да го оправи -пълна какафония -питайте лекарите и пациентите.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо няма шанс.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изберете Трайчо! Така ще може да се къпе в Катар без Бойко да го санкционира.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РБ - коалиция на келепира
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Според него Трайков бил скрит опозиционер и дори призова всички министри от РБ да подадат оставки"А според мене цалото РБ сте скрити продажници и олиго.френи.
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е олицетворение на безпринципно и продажна поведение, може да продаде всичко и всеки. Превърна се в пратеник на мутрата и политически труп. Не знам Но има и един анализатор с същата фамилия които обикаля студията на телевизията и се държи като платен трабадур на мутрата и пее оди в негова възхвала. Та може и гена да им е на продажници и те да нямат вина.
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както каза един голям лекар по телевизията преди време - ако беше реализирал качествено дефинирането на спешност, съответно разделянето на здравната услуга в два пакета, както и здравната карта, за да се ограничи източването на здравната каса от разни "бизнесмени" с по 10 частни болници на квартал, Москов щеше да изкара и още един мандат. Но се хвана с глупости, като пръстовия идентификатор, при положение че в Европа има утвърдени много по-удачни и евтини за изпълнение практики.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да си политик трябва да изглеждаш достоверно пред простолюдието и по възможност да си на нивото му, затова по нашия край от професионалистите обикновено не стават добри политици.
2
2
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Един от най-добрите анестезиолози е, не знам обаче доколко е политик.
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Москов не знам доколко въобще е лекар, но е олицетворение на приказката за Бай *** и келепиреца.