Шествие в Харманли: Вън имигрантите от България!

Поискаха закриване на бежанските центрове и изгонване на мигрантите
Обновена: 4 сеп 2016 20:56 | 4 сеп 2016 17:10, Елка Василева
200

Снимка: БТА

Исканията на нашите три политически организации - ВМРО-БНД, НФСБ и "Атака" са за незабавно закриване на бежанските центрове у нас и изселване на техните обитатели, които не са никакви клети бежанци, а нелегални имигранти, обратно в Турция, откъдето са дошли. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки на шествие-митинг в Харманли.

Съществуването на тези центрове е заплаха за националната сигурност на българското общество. Въпрос на воля е това да се случи. Досега европейската политика по отношение на нелегалната миграция беше объркана, непоследователна, двулична и лицемерна. Няма никаква логика в изпълняването на Берлинското споразумение, според което тежестта на мигрантската криза трябва да се носи от фронтовите държави, добави евродепутатът.

Още по темата

Шествието от сградата на Културния дом в Харманли започна с огромен плакат "Вън имигрантите от България" и скандиране на лозунги: "На бой за народа твой" и "Пришълците вън".

Към първоначално събралите се около 150 души по пътя до най-големия регистрационно-приемателен център за настаняване на търсещи хуманитарна закрила в страната ни се присъединиха около 500 жители на града.

Протестът, в чиято организация първа застана местната организация на ВМРО-БНД, бе провокиран от масовия конфликт в центъра на 28 август, когато 800 афганистанци и иракчани се сбиха в лагера, а полицейски автомобил бе повреден при сблъсъците.

Над 100 редови полицаи и специализирани сили на МВР охраняваха днешната проява.

"Ще бъдем непреклонни в настояването си регистрационно-приемателният център да бъде преустроен от открит в закрит тип и така да бъде възстановен обликът на града ни и общественият ред", каза в декларация до Общинския съвет в града лидерът на местната организация на ВМРО Николай Георгиев.

"Да кажем "не" на ислямското нашествие в Европа и в частност в България. Това не е бежанска вълна, а организирано преселение", предупреди депутатът от "Атака" Магдалена Ташева.

"Тези хора не са майки с деца, а брадати мъжаги. Те никога няма да се впишат нито в нашето, нито в европейските общества", добави Ангел Джамбазки. Той предупреди, че протестите и общественият натиск ще продължат до приемането на исканията.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: шествиеХарманли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
36
 
2
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 7 години
Селямун алейкюм братя българи!И както се вижда на снимките, протестиращите са само български "мъже", българиките не протестират. Оти?? Оти ка и на тях им е писнало да се чешат с дъбов клон, понеже българина е много зает с научните опити по разплождането на мъжете, не им идва редът на горките българки и те да поначесат. И затова гледат с надежда да дойдат повече загорели мъже от горещите региони на земята. При българките особено *** от Танзания са на хай деманд!
18
39
 
2
 
! Отговори
Khalil преди 7 години
Аз съм имигрант също.Тук съм от 3 години.Няма толерантност.И ние сме хора.Искам да отворя мъгазин.Искам да се оженя за хубаво балгарско момиче с руса коси и да имаме деца.Искам майка татко и брат ми и сестра ми с децата да дойдат при мен тук.Моляви за толерантност
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Fight
16
43
 
4
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 7 години
Селямун алейкюм братя българи! Защо сте протиФ имигрантите бея?? И без това изчезвате като племе, понеже не правите любоФ с жени, оставете поне тези хора да се заселят. Тъкмо може и да я постегнат клетата "държава" българия, която българите я съсипахте само за една седмица!
15
1
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Знайко, идеята за спасение на България няма значение под каква форма ще се оприличава като име.
14
0
 
47
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
За жалост повечето хора в България все още не разбират какви хора идват тук. Идват основно мъже от общества където на нас християните се гледа като на хора второ качество, идват хора които от 15 годишни са свикнали да ходят с ножа и автомата, идат хора които уважават само Корана и силата, а ние тук ги посрещаме като п...и. Истината е, че идат като завоеватели и ако не се усетим навреме да ги спрем, утре ще е късно. Древния Рим е паднал така под уфарите на варварите, бавно и полека.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кефиш ме бе Ангеле!на изборите моят глас е за Вас!
12
1
 
33
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Тук си проличава кои партии са на Сорос .....тези които искат да пълнят Европа с ислям ! Да живее България ! Дано се вдигнат из всички градове много хора ! България ни дарява такава природа и климат ....сега иска нашата помощ да я спасим от тия диваци !
11
3
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
14 знайко, бъди звезда докрая...и в ада и в рая!
10
0
 
16
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Не аз избрах герб, група за еничарство на Република България... 200 депутата националисти и патриоти
9
2
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до знайко, беше период на отпуски...
8
0
 
6
 
! Отговори
Vai преди 7 години
Kakto tvardo sa tragnali...sha izgoniat i bulkata na vanshnia ministar na rbg li?!:-):-):-):-) ai, ai, ai...:-):-):-):-)
7
7
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 5Момък, Русия (в частност Владимир) никога е нямала приятели, а интереси! Понял?
6
2
 
52
 
! Отговори
Харманлиец преди 7 години
Защо така бре, братя съграждани? Нали преди няколко години твърдяхте, че е човешко да се помогне? Тогава мен и още няколко, които предупреждавахме, че това е огромна грешка ни укорявахте, че сме безчувствени мизантропи. Екс-кметът Лисков ви промиваше черепните кухини, че е безопасно и сме длъжни да помагаме, а казанлъчани заради отказа им бяха анатемосани. Само че в Казанлък са балканджии, а харманлийци полски тикви. Да ви и таковам в *** ***...
5
0
 
57
 
! Отговори
Болди преди 7 години
Мигранти, Имигранти, Емигранти, Бежанци, Бегълци, Главорези, Джихадисти, Ислямисти, Изнасилвачи, Камикадзета...и т. н....както и да наречем воините на джихада и ислямизацията на белия, християнски свят - без значение е кой от гореизброените синоними ще използваме! Истината е една - ако целия читав свят не скочи час по-скоро не скочи да я спре, съвсем скоро ще бъде прекалено късно!
4
1
 
45
 
! Отговори
факт преди 7 години
ШВЕДИТЕ ТРЯБВА ЯСНО ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ СА НЕЖЕЛАНИ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА , АКО ЛИ НЕ-ЩЕ ИМА КЮТЕК !!
3
0
 
40
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Тиквата се целува с Ердоган. Как очаквате да му ги натири?
2
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
подкрепям ги и аз
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВънВънВънМарш към Турция Бойко като верен Авер на Ердоган да му ги праща нали уж Проблемът с Турция е Бил Решен