Трайков видя и балотаж, щял да гласува за себе си

Ще дам шанс на всички патриоти и евроатлантици, обеща той
8 сеп 2016 16:00,
38
Трайков видя и балотаж, щял да гласува за себе си
Снимка: архив Булфото

След като днес най-накрая партиите от Реформаторския блок се разбраха с чия кандидатура ще излезнат на надпреварата за президент, техният кандидат Трайчо Трайков видя себе си на балотаж.

Още по темата

"На балотажа смятам да гласувам за себе си. Имам уверението на всички партии, че без резерви ще работят за моята кандидатура", эаяви на пресконференция след заседанието на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок Трайков.

"Обещавам да дам шанс на всички, които се чувстват патриоти, евроатлантици и са дясномислещи да имат своя кандидат за президент", каза той.

"Важното е, че ще има достатъчно време за избирателите да чуят нашите тези, да ги преценят и да съставят мнението си", добави бившият икономически министър от първия кобинет на Бойко Борисов.

"За мен е важно на хората да се даде възможност да гласуват за тези, които не само казват какво ще направят, а вече са показали какво могат да направят", каза още Трайков.

"Благодаря на партиите от Реформаторския блок и гражданите, че проявиха мъдрост и в достатъчно добро време успяхме да издигнем кандидатурата. Убеден съм, че ще направим добра кампания и Трайков и Събев ще постигнат добър резултат", каза на свой ред Иван Иванов, зам.-председател на Народното събрание.

"Поддържахме кандидатурата на Гроздан Караджов до днес. При гласуването Трайков събра необходимите гласове за кандидат на РБ. СДС се съобразява с решението и ние ще работим като партия за тази кандидатура", добави Божидар Лукарски, председател на СДС и министър на икономиката.

Над 3/4 от гласовете на Изпълнителния съвет бяха за Трайков, заключи Радан Кънев, председател на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще печели Радев! Вотът ще е наказателен. Ако има машинации , резултатът ще е друг.
31
0
 
2
 
! Отговори
Марадона преди 7 години
Цирк България тръгва на избори. Първо тоз *** Трайков, Татяна Дончева сега и Митко Пищова с Радо Шишарката. Няма да се изненадам ако от ГЕРБ издигнат Менда Стоянова. Изненадите следват. Е няма такава държава.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изпратете спешно квалифициран пнсихиатър при този бивш министър на Бойко Борисов. Човекът още не е надмогнал възкачването, властването и срутването си. Президентската кандиатура ще има пагубно въдействие върху вече преобърнатите му представи за действителността. Той обещава, че ще даде шанс на тоя и оня да си издитне кандидат за президент. Дълбоки смущенияв световъмзприятието и представите за собствената му личност. А е още млад - жалко...
29
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Трайчо, ако си мислиш за участие в балотаж, значи си много зле. Но за пишман-реформатор преди избори това е нормално състояние. Всички те дотолкова си вярват, че са солта на земята, че никакви резултати от избори не им помагат да стъпят на по на здраво.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До край (28)"Как Трайчо ли? Тричко ли не разбрах? Не може така да се казва бащата на нацията." ---Ами, Трайчо, я! Те затова искат да го сложат, за да си трае.А, пък "бащицата" те си му викат на друг - един банкянски зеленчук, дето расте между магнолиите и иска да мине за цвете за мирисане. :)
27
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля злобарите да не използват всяка статия да пишат срещу ГЕРБ иБойко,че ги прави за смях от 10 години.Ако ББ е такова дърво за каквото го представяте,то опонентите му са наистина пълна трагедия,щом не могат да го бият 10 год.Бойко си е висока класа щом се удържа на върха толкова години.Има подкрепа от ЕС и САЩ и икономиката върви. Затова някои се пукат от яд откъм гъзта,голяма болка,която ще засилим с още един шут на 06.11.От 10 г. злобарите му дъвчите курат и явно ви харесва.Да ви е сладко!
26
1
 
3
 
! Отговори
край преди 7 години
Как Трайчо ли? Тричко ли не разбрах? Не може така да се казва бащата на нацията. Да не се го кръщавали така.
25
7
 
4
 
! Отговори
Успех ! преди 7 години
Успех ! Трайчо Трайков не само, че е подходяща кандидатура за президент на РБ, но и за негов лидер ! Незлоблив, но не и безпринципен ! Скромен, но не и слабохарактерен ! Компетентен, но не и прекалено словоохотлив ! Най-важното - родолюбив, неподкупен, хладнокръвен и интелигентен ! Неговият шанс е да вдигне високо летвата за морален облик на президентска двойка. Друг е въпросът, кое ще предпочете масовият избирател - морала, паричния стимул, красивите обещания или страха за хляба !
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди години имашеу един кандидат за президент - Кире Либерало - който получи само един глас. Дори и жена му не гласува за него.Трайчо ще е номер 2
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пето място, твърдо.
22
3
 
8
 
! Отговори
БКП в РБ преди 7 години
хахаха браво .Най сетне червената номенклатура успя да издигне едно от синчетата си Трайчо .Браво сини комунисти .
21
3
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 7 години
Като представител на онзи 1 000 000 от юни 1990, които бяхме Цариградско шосе, заявявам, че няма да гласувам за теб. Ти беше бойковист и си герберско протеже. Призовавам всички да гласуват срещу ГЕРБ. Те закопават България с грабежи, простотии и подлизурство. Няма образование, няма наука, няма работници, няма лекари, даже ромите избягаха от татковината ни, обсебена от сикаджии и подобни мутри!
20
2
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Давам ти 1% заради роднини, приятели и съседи.
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ЗНАМ ТРАЙЧО ТРАЙКОВ КАКВА МИНА БЕШЕ НАСТЪПИЛ ТА ХВРЪКНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ББ, НО АЗ МУ ИМАМ ДОВЕРИЕ И БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА НЕГО.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тоя Радев, понеже нищо не знаех за него се поинтересувах от приятели в МО и изобщо, не е чак такъв пич."Щото оня *** от Веселиново,Пешо Коня и един от Сиришник,два мандата беха пичове.За последният не искам да чувам.Дано по скоро го приберат в специализирано заведение.
17
8
 
5
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До 9 анонимник. Радев, мрадев, нито е завършил школи в САЩ (някакви смешни месечни курсове), нито е интелигентен, нито е интересен, нито даже има свестен външен вид. Но преди всичко е зомбиран комунист, което е достатъчно.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е щом Трайчо ще вземе по-малко от Пищова, мани. Отписвай всичко тука.
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11За разлика от сектите на БСП и ДПС и назначените келепираджии от ГЕРБ, които слушат какво им казват Доган и мутрата хората които ще гласуват за Трайков си имат глави на раменете и не се влияят от това какво им казват Лукарски, Кунева, Радан и т.н. те ще гласуват за този които може да въведе някаква справедливост в тази измъчена страна. Мутрата е част от проблема и никой който е гласувал за Трайков няма да подкрепи марионетка на ББ, но няма и да се наложи,защото Трайков е на балотаж .
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямата борба на първия тур ще е за второто място между Трайков и Каракачанов. Другите са ясни - първи ще са ГЕРБ, четвърти най-вероятно ще е военният от БСП, а пети и шести ще са тия с протесните вотове - Слави Трифонов и Пищова с джакузитата.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6"Е то като гледам,освен ти самия не знам кой друг ще гласува за теб."---А-а, как, бе! Ще гласува на майка му ... цялата рода. А иначе, изборите ще са голямо шоу: Трайчо Трайков, Митьо Пищова, гербави калинки и калинчовци, Слави Трифоновци и други ... Един си каза (М.П.) в прав текст, че се кандидатира заради шоуто. К'во друго очакваш?