Мястото на нелегалните имигранти? В затвора или зад граница!

Държавата не спазва законите, констатира Волен Сидеров
19 сеп 2016 10:07,
42
Мястото на нелегалните имигранти? В затвора или зад граница!
Снимка: архив, Bulphoto

Нелегалните имигранти трябва да бъдат съдени и екстрадирани. Тогава няма да има проблем с мигранти и лагери, настоя лидерът на Атака Волен Сидеров.

По думите му става въпрос не за бежанци, а за мигранти и като такива има текст в Наказателния кодекс, който инкриминира незаконното преминаване на държавна граница.

Коментарът на Сидеров бе по повод протестите в Овча купел срещу бежанския лагер, както и засиления мигрантски натиск. По думите му държавата не спазва закона за справяне с потока.

Още по темата

"Ако държавата го прилагаше до момента, те щяха да са или в затвора или върнати там откъдето са дошли. Въобще не бива да ги допускаме", заяви Сидеров пред bTV.

По думите му засиленият мигрантски натиск е в резултат от политиката на САЩ в Близкия изток и е нужно евролидерите да поискат Вашингтон да спре с тази вредна намеса.

Волен Сидеров коментира и актуални вътрешнополитически въпроси. Той се обяви за разумни отношения с властта и обяви, че не трябва да се търси опозиционно поведение "заради спорта".

"Когато една страна е в криза не бива партиите да клатят лодката, а да са в разумни отношения с властта", посочи той.

По думите му когато една страна е в криза трябва да се изчака тя да премине, тъй като не е полезно да се търсят кусурите на командира. "Трябва да му се помага да намери подход към проблемите".

По повод стоплянето на отношенията при националистическите формации Атака, Патриотичния фронт и НФСБ, довело до обща кандидатпрезидентска двойка, Сидеров посочи, че е било нелогично да има толкова дълга вражда.

Още по темата

"В рамките на няколко срещи с Валери Симеонов напарвахме анализ на предните години. Силата е да надмогнеш обидата и да кажеш това, което е правилно за хората", коментира още той.

Фактът, че управляващата партия все още не е излъчила своите кандидати за вота есента, Сидеров коментира с думите, че подобно поведение не е сериозно и не е коректно към властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Златният пръст говори нещата които хората искат да чуят, а дойде ли време да гласува, гледа личния интерес. Това което казва е абсолютно вярно, но защо тогава подкрепя политиката на правителството за бежанците. Този отблъсква патриотите и е хубаво да се въздържа от публични прояви защото с присъствието си ги дискредитира.
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откровено казано, не му вярвам на този. Много се измята и често говори и върши глупости. Не ми е ясно какви хора му се вързват и защо?
34
1
 
9
 
! Отговори
Без излишни приказки преди 7 години
Бежанците идва от страна, където се водят войни.Всички останали са пришълци и това, което Сидеров предлага относно тях е логично.Относно здравите млади мъже, които идват от страни, където се водят военни действия - те трябва да бъдат изолирани в лагери под охрана, докато се изясни защо не воюват в родината си, а са дошли тук /не изключвам някои от тях да имат уважителна причина, но това ще са изключения/.Никакво даване на гражданство дори на безобидните бежанци. След войната- да си вървят.
33
2
 
12
 
! Отговори
До истинската истина преди 7 години
Аз не съм фен на Сидеров но не може никой да отрече че нещата които е казвал по отношение на мигрантите и друговерците се изпълниха. Не съм Фен нито на НАТО нито на ЕС но пък нямам и желание да съм марионетка или леснозаменимата част в бизнеса на дадена презокеанска корпорация за да може една определена държава да се изхранва и да строи бази по целия свят. Къде при едните или другите има български интерес - никъде всичките си дърпат чергицата към тях а ние скоро може да останем без такава...
32
8
 
6
 
! Отговори
истинската истина преди 7 години
Затова никакви истини не казва,а всичко му е полу истина.*** съчинения.Удобния за масоните *** скачащ под разни флагове на национализма,православието и тн .Той не е опасен за тях .Той просто участва в теливизионерския запой с който ви приспиват .Светът днес не е крепост,а симпозиум на такива като Сидеров.Те се смятат за философстващи ,а останалите за невежи .Комунистите бяха такива ,като либералите и езичниците. Сидеров е такъв .
31
6
 
5
 
! Отговори
истинската истина преди 7 години
Например днес света е античен ,възприел всичко на древните езически автори .От олигархията и демокрацията до облеклото .......... Светът драги Сидеров беше върнат не във феодализма ,а в античността от такива либералстващи некадърници като тебе . Нахалитети без грам съвест и достойнство .И опа,САЩ искали да върнат света във феодализма,светът на Исус Христос и победилия хритиянски морал Ох ,колко е опасен феодализма ...........Ето ви политическото ниво на Сидеров .Той е масонстващ либерал.
30
3
 
12
 
! Отговори
Воленчо се оака преди 7 години
Мутрака Боко с помощта на западните си господари, подчини и Бялата Златка :) Сутринта го слушах как призоваваше да не се пречи на Тиквун Паша да краде на спокойствие. Пълен ***.
29
7
 
9
 
! Отговори
истинската истина преди 7 години
Сидеров е пълен аматьор в историята.А като такъв представящия се за спасител на християнска Европа е написал глуповато .САЩ искат да върнат Европа във феодализма.Ех ,ако знаеше колко е *** .Ако това е вярно ,а то не е ,Европа щеше да се спаси от ислямизма .Щото в християнска Европа от феодализма нямаше да има ислямисти .Интересно защо глуповатия Сидеров смята феодализма за лош .Нали там се ражда християнството .Ама така е когато извърташ историята както ти е удобно .
28
9
 
13
 
! Отговори
истинската истина преди 7 години
Сидеров е един псевдо патриот,псевдо християнин ,но със сигурност е руски шпионин .
27
1
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
В случая тоя е прав. А за да е прав са виновни управляващите ,които "широко" си затвориха очите за ежедневното престъпление Нарушаване на Държаваната граница!
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докторе ,може ли вече да правим сеекс? Волене ,изчакай да навърши 6
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен12 Ами като обясняваше преди години за хаоса който ще стана днес в България ,години говореше и за ,,европейските ценности ,,на едно ,дву ,три , половите за нахлуването на чужди по вяра ,цивилизационност елементи ,къде спахте вие господине ,тапи ли имахте в ушите .?Сега ли се събудихте ? Щото Сидеров от години от десетилетие говори и предупреждава и не се изметна на йота от това . За разлика от ,,сирачето ,,което не помни какво е казало преди 3 часа .
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен19 Той Чърчил щеше да ни ,,обедини ,,и щеше да сади картофи в Софииското поле ,а какво щяха да садят във Филипополи или Ямбоолъ и Бургазлъ,щяха да решет Гърция и Турция.А ако не беше нареждането на Тр. Костов -4 корпус да напусне Беломорието, сега щяхме да загаряме и на Самотраки .Нали знаеш че Т. Костов е от,, Богоизбраният народ,,
23
10
 
5
 
! Отговори
нищо не се излагам преди 7 години
Проблем на евроатлантическа България са съветските шпиони като по - голямата част от писачите тук ..Мислите се за някакви корифеи в областта на националното ,историята ,науката и културата.А сте просто едни убийци и престъпници ,най -обикновени доносници от ДС .
22
4
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Вземи прочети малко да се пообразоваш, че много се излагаш. През 1944 България е страна победена в Втората световна война (ВСВ), която е спечелена от САЩ, Великобритания, Франция, Китай и СССР. В този смисъл, да, главно СССР е виновен че те са спечелили ВСВ, но даже и Германия да беше победила в ВСВ, българите като славянски народ щяха да бъдат унищожени в лагерите.
21
3
 
9
 
! Отговори
До 20 преди 7 години
Има и фотосесия по ***, жълта книжка, както и няколко условни присъди.
20
2
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Да вярвам ли на Волен Сидеров? Кой е Волен Содеров?Да напомня на позабравилите:Преди 1989 Сидеров е фотограф.През 1989 става член на Комитет 273 и на Екогласност и съдейства на Независимо дружество за защита правата на човека. Влиза и в СДС като в началото на 1990 Волен Сидеров е главен редактор на вестник Демокрация. Напуска СДС и вестник Демокрация и става заместник-главен редактор на вестник Монитор. От 2005 година е депутат на АТАКА. Има 597175 гласа през 2006 на изборите за президент
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради СССР не успяхме да се обединим през 1944 ,но вие руските шпиони го извъртяхте ,че сте ни освободили от фашизма . Сега Асад го спасихте и предизвикахте такива проблеми на ЕС ,но го извъртяхте,че ЕС,Нато ,САЩ са приятели на Ердоган ,нищо ,че той зове Путин за такъв .
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo siderov po aktivno kade se skri i saglahna ot pojarnikara li secisplaschi ili ot gimnsstika zezo
17
2
 
10
 
! Отговори
Волен авера му преди 7 години
Първият осъден депутат за педофилия е от партия АТАКА Владо Кузов,осъден е условно така по нашенски