Кога най-сетне Борисов ще "парашутира" кандидата?!

Ген. Радев се оплака, че основният му опонент е "мистериозен"
36
Кога най-сетне Борисов ще "парашутира" кандидата?!
Снимка: БТА

Претендентът на БСП за президент Румен Радев смята, че основният му опонент ще бъде кандидатът, издигнат от ГЕРБ и се оплака, че все още номинацията на управляващите не е оповестена.

Още по темата

"Този мистериозен кандидат, който чакаме най-сетне да бъде парашутиран от премиера за тази позиция", коментира Радев в Русе, цитиран от БТА.

По думите му, това изчакване е обида и неуважение към българския народ.

В последния момент бившият премиер Пламен Орешарски влезе в битката за "Дондуков" 2, което означава, че ще е пряка конкуренция на Радев за гласовете на левите избиратели, но генералът му пожелава успех.

"Това е доказан експерт в областта на икономиката. Пожелавам успех на всеки един кандидат. След като си се кандидатирал за президент, означава, че поемаш някаква отговорност", каза още Радев, който участва в поредица от срещи в крайдунавския град.

Той обясни, че е впечатлен от огромния интерес на хората.

"Усещам огромната подкрепа и се ангажирам да работя за целия български народ", заяви Радев.

Според него българското правителство трябва да подкрепя издигнатата кандидатура на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН, макар че след вчерашнотогласуване тя остана шеста.

По думите му няма как българското правителство да има разнопосочни позиции, да подава различни сигнали и да не застава ясно и категорично зад своя кандидат.

"Ние наистина рискуваме да разиграем сцената за българския казан в ада, даже на сцената на ООН - недопустимо е! Рискуваме да изгубим уважение не само в собствените си очи, рискуваме да изгубим уважението на целия свят", заяви ген. Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
18
 
! Отговори
Край преди 7 години
Е па Борисов личности с мнение не търпи в Герб - той им е всичко. Ако се кандидатира ще спечели обаче номера с назначаването на президент няма да мине втори път. Даже и пред гербаджииския електорат.
9
6
 
31
 
! Отговори
Край преди 7 години
Ще гласувам за Радев - Генерала е личност и Нинова не може да му нарежда. Борисов - няма полезен ход -оградил се е със послушковци дето си държат портрета му на бюрото си - как такъв да го направиш президент. Българите вече веднъж го гледаха филма - не им е интересен нов Плевнелиев.
8
0
 
25
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Другарю Генерал, това със селската даскалица е безплатно проучване на б.б. Трезво мислещия ЧОВЕК няма да се поддаде една даскалица да командва при сложна обстановка, не дай си БОЖЕ, една армия макар и 1/4 да е бременна или в майчинство, а ще се оповава на висш офицер от най-културния род войска, авиацията. Шест години съм бил в БГА "БАЛКАН" макар да не е била военна, но съм обслужвал и военни полети и знам какво е отношението на офицерите към редовия състав. За това хич да не Ви пука !!!
7
0
 
28
 
! Отговори
предателска роля преди 7 години
Това е предателската роля на гербавите. Вместо да търсят, заедно с другите партии, един общ кандидат за президент, обединител на цялата нация, те отново ще предложат някой човек на пожарникаря, който ще продължи воденето на война срещу целия народ!
6
2
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
ДругарЕ гербаджии и...премалели от чакане българЕ,кандидат на ГРЕБ за...прецедент ще има.В неделя режя лентички и играя...мачлета;потърпете още малко.
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а младешкото герб стои на пост да се регистрират първи. малко тапо и безмислено ако питате мене
4
17
 
0
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Знае се но не ви харесва ! Евродепутата А Ковачев е кандидата на ГЕРБ ! Балотаж - А Ковачев- Т Траиков
3
1
 
15
 
! Отговори
сигурно преди 7 години
ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗЕЛЕНА ТРЕВА ,И МАГАРЕТО ПАСЕ !!!
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До yyy А не е ли? Все едно да те пуснат на пистата, да те накарат да тичаш сам и в последния момент да видиш някой ,който направо е отишъл на финала. Това е пълна подигравка с избирателите, но това стадо си го заслужава.
1
3
 
18
 
! Отговори
yyy преди 7 години
По думите му, това изчакване е обида и неуважение към българския народ.