Витков-Велков и те! Към "Дондуков" 2 с "читави хора"

Идеята е обединение, с цел парламентарно представителство, посочиха и двамата
27 сеп 2016 09:07,
47
Витков-Велков и те! Към "Дондуков" 2 с "читави хора"
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Идеята ни е обединение, с цел парламентарно представителство. Обединението на свестните и читавите хора прави силата. Те трябва да поемат нещата, защото не партиите правят хората, а хората партиите. Ние от "Глас народен" харесваме "Зелените", защото вътре има читави хора", заяви в България сутрин кандидатът за президент Светослав Витков, който припомни, че е за втори път в тази битка.

"Това е битка, в която всеки един лидер на партия трябва да участва", каза още Витков.

По думите на кандидата за вицепрезидент идеята на двете организациите да търсят съвместно явяване на изборите, не е нова.

"Работим заедно с Витков и кандидатурата ни не е изненада", посочи Иван Велков в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според Витков кампанията им ще се ограничи, защото в момента са регистрирани като инициативен комитет, а не като коалиция.

"Дали ще го правим с лични или други средства, няма значение. Важно е какви послания имаме и какво искаме да постигнем с това наше явяване на изборите. Ние влагаме доста смисъл и съдържание", категоричен бе Велков.

Светльо Витков посочи, че нападенията срещу новите съюзи, които се образуват, имат конкретна цел.

"Една от целите ни е прозрачно и реално участие на гражданите в управлението на държавата и взимането на решения. Референдумът е точното средство", заяви Велков и допълни, че може би сегашните три въпроса, които са зададени, няма да постигнат целта, за която трябва да бъде използван референдумът.

По думите на Витков битката за "Дондуков" 2 е директна и пряка с всеки един участник, защото изборите са мажоритарни, а Велков допълни, че нямат преки конкуренти, защото нямат желание да се сравняват с другите по някакви критерии.

"Ние отправяме послание към онези, които реално не гласуват", заключи кандидатът за президент Светослав Витков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светльо Витков - зетя на комунистическия ген. Бриго Аспарухов е редовен участник на избори за президенти! Дали заради субсидии или за да дърпа гласове от Герб, а най-вероятно и двете, но не пропуска участие! Голем хитрец тоя певец!
16
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Витков преди няколко години заработи малко над милион лв от няколкото стотин хиляди души които гласуваха за него .Тва си се оказа Бизнес за някои хора .После се перчеше с новото Бентли за което благодари на избирателите си !!
15
15
 
5
 
! Отговори
Скакауееец преди 7 години
По-добре простотии на известни и кадърни в друго освен политиката, отколкото простотии на абсолютно неизвестни и кадърни в нищо.
14
0
 
27
 
! Отговори
Иванова преди 7 години
Някои "кандидати" се включват в кампанията само заради държавното финансиране, което никак не е малко, и така си осигуряват безгрижен живот ... до следващите избори. Да му е яка гърбината на народа като гледам колко са кандидатите!
13
0
 
20
 
! Отговори
кон спиратор преди 7 години
Не е важно как се правят изборите! Важното е, кой брои бюлетините!
12
3
 
13
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Фандукова на можа да запълни дупките по софийските улици. Сега пожарникарят я праща да пълни дупките в неговата, провалила се, политика!
11
1
 
14
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
То и да не я избере, бюлетините се преправят.. От доста време е така...
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя скакаУец, пр му е светла аспарухова, щерка на оная *** Бриго, който издигна тиквата преди време... Всички са оплетени като свински черва....
9
5
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Няма да е същото, защото сегашният кандидат на "ГЕРБ" едва ли ще се ползва с онова доверие, с което недоразумението Плевнелиев преди 5 години. Така че Светльо Витков, колкото и да ми е симпатичен, изигра вече най-добрия си коз и за жалост наказателният му вот тогава не изпълни мисията си. На тези избори шансът на "ГЕРБ" ще е победа на първия тур. Стигне ли се до балотаж, загиват.
8
2
 
14
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ преди 7 години
ДА ВЗЕМА, И АЗ ЛИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ... ТО МАЙ БИЛО ЛЕСНА РАБОТА, А ДАЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ НЕ СЕ ЗНАЕ........ ОФОФОФОФ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ.. СЕГА НА ДНЕВЕН РЕД ВЪПРОСА Е, КОЙ ИЗДИГНА ОРЕШАРСКИ ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ. КАКТО СТАНА С КОЙ НАПРАВИ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС....
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига бе, хора! Ако даден човек не се ползваше с някакъв вид обществено доверие, нямаше да се добере до кокала. Парите проиграват в процеса на оформяне на дадена партия или кандидат. Ако не ви е кеф, че Витков е взел пари, не си пускате бюлетината за него и до 4 години е вън от политиката без пукнат лев от нея. Ама съм убеден, че ще е в пъти по-свестен кандидат от този на "ГЕРБ", например.
6
4
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
То бива бива...изтребители,ама и тези удрят...тавана.Певци,артисти,шоумени,смешници и жалкото е че се намират хора които да...пуснкат за тях.Всеки българин да прецени,че нямаме безкрай...време за експерименти.Разводняването на вота е в полза на Тиквата,а целта на народа е да бъде свален.Всички истински българи на 6-ти пред урните и червен картон за...протежето на Тиквата-премиер.
5
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Витков си харчи народните субсидии без да прави нищо, но простия народ сам му ги подари.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите, парите мили хора карат някои да се кандидатират къде ли не. Тези жалки човечета знаят, че нямат шанс, но какво от това. Нали предварително ще си вземат парите за кампанията. Щом държавата им го позволява, защо да не се възползват? Някои хора по този начин си изкарват парите.
3
7
 
15
 
! Отговори
? преди 7 години
И за всички тия "шегаджии" - пищови, орехчета, витковци трябва да плащаме за бчлетини ? Защо го правят ?
2
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имаше някаква конкретна измама на предните президентски избори, то тя беше с гласовете за Витков на първия тур. По официални данни бяха към 2-3%, а би трябвало да са били поне двуцифрено число. Само че ако това нещо се покажеше публично, бързо щяха да излетят много глави. Днес нещата са малко по-различни и има конкретни парии с натрупани негативи, което би наклонило обществения вот по различен от този на предните избори начин. Успех на Витков и Велков все пак :)
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато се яви на миналите президентски избори беше забавно, но сега даже си е жалко. Трябва да знае човек кога да спре с простотиите си.