Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция

За нас това е договорка на ГЕРБ с ДОСТ, обяви Каракачанов
16 окт 2016 19:51, Красимир Ангелов
128
Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция
Снимка: БТА

"Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" ще оттеглят подкрепата си към правителството, ако отпадне ограничението за разкриване на секции в Турция“, заяви тази вечер кандидатът за президент Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
"Ние предложихме да няма ограничения за българите в страните – членки на ЕС, но да се контролира процесът в Турция. Върне ли се в съседна Турция безразборното създаване на секции и безконтролното гласуване, това за нас означава договорка на ГЕРБ с ДОСТ, Доган и Ердоган, и ние напускаме”, категоричен бе лидерът на ВМРО.

По думите му патриотите не могат да подкрепят правителство, което позволява това.

Каракачанов за пореден път поясни, че безконтролното гласуване в Турция на български избори, е намеса на чужда държава във вътрешните ни работи и застрашава националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Герб на власт=Уличен пес -Калинки-дипломат - турски адвокат
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Марш националисти То и Тиквата и Гарантирано от ГЕРБ се оакаха и то като,, Карпатски слонове ,,ама нещо не искаш да се махат .Де да ни бяха проблем националстите .Проблем са ни патриотите от ГЕРБ и комундела от Банкя ,който харизаха три енергиини проекта на Турция и Комундела стана говорител и пръв адвокат на Турцияи Ердоган .
78
4
 
6
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Това допускане за вас/и за всички/ трябва да означава само ,че се спазва българската конституция и че Премиера проявява присъщата си толерантност ,при все че това съвсем няма да е в полза на кандидатите на ГЕРБ!!!
77
0
 
6
 
! Отговори
nacional bg. преди 7 години
ne patrioti a *** -triabva da e zaglavieto na statiata -mamini xybavci -koi ot koi po golam balgarin - brei 4e to ne ostanaxa balgari v tazi ko4ina be eeeeeeee gospoda .........???????????
76
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриот на власт = Уличен пес - дипломат!
75
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов може и да остави кабинета, но при Валери и Волен не виждам особен ентусиазъм за това. Стабилност трябва, буря е и нищо не бива да се пипа. Малко дете се гледа по спокойно с 5-6 хиляди лева на месец, отколкото с метлата на пробация и социална помощ за клошар. И бизнеса на Валери сега си е добре. Я, колко народ хрантути с политика. Цяло котило симпатяги.
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов мълчи по въпроса как "пустите му турци от ДПС станаха московци"
73
7
 
6
 
! Отговори
пена преди 7 години
що бе тъй ли ти наредиха началниците от скопие?
72
7
 
3
 
! Отговори
Сфийски преди 7 години
Ами убедихте ме, нека цецка или радев да победят! хаха Народе!!!! Явно си заслужавате съдбата!
71
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - гласувайте за Тетка, ,,Това е правилният избор!Ще гласуваме за Тетка защото, ако Батце сдаде, ще настъпят хаос и неразбория. Цялата глутница настървено ще се нахвърли на парламентарни избори, но никоя от партиите няма да получи и намек за някакво мнозинство (освен една). Ще опитат да се коалират безпринципно, но няма да успеят. Ще го отнесат масите. Никак не е малка вероятността Батце отново да успее да състави кабинет. Не е лош сценарий, нали?
70
7
 
21
 
! Отговори
КЖШЭ преди 7 години
Каракачанов пак ще подкрепите ГЕРБА, топла чорба и кокал не се изтърва. Нали това правите вече колко години. За наречените политици и " патриоти" парите , власта и меките кресла са Родината. Доказват го.
69
4
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
след 26 години ходене в различни коалиции каракачанов наи после откритоплата вода щели да се оттеглят ама друг пьт ведньж хванали се за кокаланяма пускане празните приказки за тьпите бьлгари кои се хване
68
6
 
19
 
! Отговори
дебелия преди 7 години
Каракачанов... първо си смени турското презиме и па после ми са базкай с тур4олята
67
5
 
15
 
! Отговори
селски преди 7 години
големо лейно е тоа, все некой друг му виновен... еми излезте да гласувате сите ве лейнари
66
9
 
16
 
! Отговори
Софийски преди 7 години
Ами, добре аз ще гласувам за Каракачанов, а вие си гласувайте за останалите политкорекни евроатлантически дупеддавици и точка. Статуктвото, нека продължи!
65
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В страна извън европеиския съюз не трябва да има много секции.Ако позволите над 35 значи сте предатели каквото и да ми говорете
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СфийскиТато знаеше, че когато се даде на глyпaцитe да избират се получават каши и не допускаше това.
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе агент Иван Каракачанов, македонецот от Русье , да те питам ти кое правителство крепиш и защо излъгахте избирателите си ?
62
2
 
5
 
! Отговори
Лудогорец преди 7 години
Нека гласуват всички!Сега е времето!!!
61
6
 
7
 
! Отговори
Сфийски преди 7 години
За какъв тато говориш! Вие сте се побъркали, говорим за 2016г. за цачева и радев! Вярно комунистически са произведения, но не и Нотев и Каракачанов!