Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция

За нас това е договорка на ГЕРБ с ДОСТ, обяви Каракачанов
16 окт 2016 19:51, Красимир Ангелов
128
Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция
Снимка: БТА

"Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" ще оттеглят подкрепата си към правителството, ако отпадне ограничението за разкриване на секции в Турция“, заяви тази вечер кандидатът за президент Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
"Ние предложихме да няма ограничения за българите в страните – членки на ЕС, но да се контролира процесът в Турция. Върне ли се в съседна Турция безразборното създаване на секции и безконтролното гласуване, това за нас означава договорка на ГЕРБ с ДОСТ, Доган и Ердоган, и ние напускаме”, категоричен бе лидерът на ВМРО.

По думите му патриотите не могат да подкрепят правителство, което позволява това.

Каракачанов за пореден път поясни, че безконтролното гласуване в Турция на български избори, е намеса на чужда държава във вътрешните ни работи и застрашава националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
39
 
6
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
В Турция трябва да има най много секции ,понеже това е истинската ни родина а тук сме само по стечение на обстоятелствТа. Само като ДПС е вав управлението ще разследва Възродителният процес.
19
15
 
19
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
МАЙ ОСТАНА САМО ЕДИН ПАТРИОТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ
18
8
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Господа...патриоти,на Цецо му се...пече яйце на***.Боко му е наредил на всяка цена да спечели Цецка-майката...изборите.За това не се...гневете,ами влезте в положението на...човека.Гласувайте каквото ви кажат от герберската...централа,а то е толкова...малко;само да има секции в Турция,колкото им душа...сака.По презумпция е...ясно че Боко и Ерсдухан са...достове,авери и ще му влезнат в...положение.За това си трайте,да не излагаме...четата.
17
10
 
11
 
! Отговори
така преди 7 години
Обединението на патриотарски политически сили е парична сделка с Борисов, за придаване на гласове в негова полза при евентуален втори тур. Това е сделка с мафията, с прякото посредничество на Държавна сигурност в лицето на незаменимия патриот Каракачанов.
16
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф пък и тоя.....каква е тая коалиция не знам! Симеонов - русофоб, Сидеров -русофил, Каракачанов - македонец! Орел, рак и щука. И това ми боло патриоти! Интереса клати феса! Сидеров за да не го опандизят за побоя на полицая клекна на Герб. Симеонов загуби електората си и той клекна на ГЕРБ. Абе всички които искате да гласувате за Каракачанката, що директно не си гласувате за Цура РАБФАК-а. Така или иначе вождовете ви ще ви призоват да си дадете гласовете за нея.
15
6
 
13
 
! Отговори
даа преди 7 години
Войникът се познава в бой, а нашите войници са винаги под полата на всяка власт. Само някой голям играч независимо от ориентацията му да вземе властта плюс държавната хранилка и патриотите влизат в леглото му! И добре пъшкат, признавам, в повечето случаи по-добре от истинските жрици на любовта
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия верно защо въобще крепяха правителството, поне един министър да имаха! Я Деформаторския блок как си имат Кунева, Лукарски, Москов, Ненчев. ЕЙ, патриоти, освен за секциите, поискайте вътрешното министерство, сега е момента, Баце е в паника! Иначе нови избори!
13
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само много прости *** могат да приемат серизно дебелия доносник на ДС Каракачанчето.Което е хубаво,защото намоляват този на Герб.
12
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах само кой кръсти тия тиквени лакеи с гръмкото име ПАТРИОТИ ?
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешници, досега му лафаха оная работа, а сега като наближиха Изборите взеха да се разграничават. Хората, не са забравили как ги предадохте на предните избори и чие правителство крепите.
10
20
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Истински патриоти! Също като партньорите си от ГЕРБ и от половината Реформаторски блок!Понякога между истинските патриоти може и да възникват спорове, но те ще са само от полза за България! Защото в крайна сметка, тези истински лидери, смели български политически мъже и жени, в крайна сметка ще достигнат до най-доброто за България решение!
9
10
 
6
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Въпреки всичко ние и така ви обичаме г-н ПРЕМИЕР и сме ВИ вечно благодарни!
8
7
 
28
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Не ви вЕрвам изобщо не трябваше да подкрепяте тиквата ,ама нали щяхте да изпуснете софрата и да ви текат лигите ,а сега сетила се Мара да се побара.
7
18
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Как неусетно България се превърна в истинска, модерна държава, в която основните теми в обществото са свързани с истински проблеми! Някак неусетно изчезнаха БСП и техните сателити, които разводняваха дебатите и създаваха сивота и безнадржност сред народа!
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До BURZUMи ти ли искаш
5
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо Президент!
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А по околовръстното на София странно се разхождат само туркини, и просяците в София пак са само турци
3
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Цецка, Каракачанов и Радев се карат, пък накрая Трайчо ще печели! Ще видите
2
16
 
22
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Патриотите? Тия продажници от снимката ли? Хора осребрили хубави идеи не са никакви патриоти а.к.а. националисти.
1
3
 
33
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Набиха ли ви го Г-н ПРЕМИЕР?ХАХАХХАХАХ