МВР дава целия си опит да оварди концерта на Слави

Променете си личните планове, зове министър Бъчварова
28 окт 2016 15:52,
127
МВР дава целия си опит да оварди концерта на Слави
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

МВР използва целия си натрупан опит, за да подсигури концерта на Слави Трифонов утре. Това обяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента.

Още по темата

Както вчера стана ясно, проявата на шоумена ще блокира центъра на София за повече от денонощие през уикенда.

"Предприели сме всички мерки, информирали сме всички, които могат да бъдат заинтересовани или засегнати, да си променят личните планове, да имат информация откъде могат да минат, къде могат да намерят линейка, къде ще са резервните трасета за линейки. Използвали сме целия натрупан опит и се надявам да премине така както организаторите искат", каза вътрешния министър. 

Бъчварова коментира и разминаването в информацията за съдбата на турчина Фарук Бекташ, който уби семейство мотористи през юли и избяга от страната.

Миналата седмица вътрешният министър съобщи, че Германия, където е той, е спряла издирването, но властите в Берлин отрекоха това.

Днес Бъчварова обясни, че няма разминаване, а става дума за последващи действия след нейното изказване.

"Очакваме той да се яви и властите в Германия да направят всичко възможно", каза министърът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ха хаТова няма да се случва ако хората гласуват, а не си седят по къщята. Малко трябва, ама навреме да ти дойде !!!
63
4
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Например представи си по места подобни като ББ,ЦАря и Трифонов.*** с мангизи и те купуват ромите и влизат мажоритарно .Страшна промяна нали ,ама не и към добро .
62
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да има референдум и да не отидеш да гласуваш (независимо с ДА или НЕ) е израз на пълна деградация и упадък. кое ще помогне на Трифонов в случая? Партийната субсидия да стане 1 лев за действителен глас? Изборите да са мажоритарни в два тура? Да има задължително гласуване? кое според вас, неуважаеми, работи в интерес на Трифонов или някоя партия? Про*таци!!!
61
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото МВР ще пази чалгаджията от народната любоФ. Да си наеме охрана а не цяло министерство да се занимава с един концерт.
60
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко трепери да не би да му организират метеж и за това струпва цялата налична полиция и жандармерия и това не е майтап.Бойко за толкова време в политиката не се научи ,че не може да рабтои със всички,първи които ще го предадат са ВМРО и АТАКА защото се готвят да са във следващото правителство със БСП и ДПС премиер Орешарски.Ако Бойко загуби реформаторите ,губи политическата си кариера и герб във небетието.Играта загрубя,предаден си бойко от националистическата хунта
59
3
 
5
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Леле каква *** се задава като при царя.После коалиция с Доган и и ново съсипване на държавата. Бойко се оказа мека Мария. Славуците ще са по -крадливи и от гербаджиите.Бедна нещастна страна. Може би затова и убиха освободителя ти ,руския цар. За какво му е била свобода на тоз народ щом след 100 г пак избра татаро монголското иго .
58
6
 
6
 
! Отговори
до преди 7 години
И аз ще ида,но за Трифонов няма да си *** пръста ............Тъпанарю.
57
9
 
8
 
! Отговори
Мене преди 7 години
Дано коментарите, които чета тук, да са само на платените полу-едеоти. Не съм чул около мен някой да изразява толкова крайни и непремерени мнения. То не беше чалга, то не бяха селяни, то не беше жажда за масова смърт на т.нар. "чалгари"... всякакви чудеса. Да, не мога да кажа чудни думи за Слави Трифонов, но поне хората около него са интелигентни и некорумпирани. А вие си натискайте парцалята у вас и не гласувайте на референдума. Заради това сме на това дередже, заради от*репки като вас!
56
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Uspehi na slavi i kuku bend s srtistite deto sa edinsveni v bg koito kritikuvat gerb zeta boiko zezo i dr komunisti milioneri lukanovzi sik vis mutri milioneri
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
CHALGA GRACHENE + ME VE RE TRENIROVKA SA EVENTUALNI PROTESTI.
54
7
 
16
 
! Отговори
do 75 преди 7 години
Щом бакшишите могат да затварят центъра, когато протестират, защо СТ да не може? Защо, "умните" и "красивите" и "интелигентните" могат, пък СТ да не може?
53
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ако съм на мястото на някой от живущите там вадя колоните на балкона и волумето на мах разбира се здрав рок така или иначе няма кой да вика полиция за нарушаване на обществения ред
52
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** въпрос:Някой пита ли жителите на центъра на София дали искат този чалгар-селянин да им задръства улиците и да им пречи с аграрното си присъствие, и мегаломанщина ?Някои от Общината пита ли хората дали искат този ""концерт"" ?За пореден път се убеждавам, че Фандъкова е за оставка ... НЕЗАБАВНА !
51
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто един хубав дъжд да се изсипе утре вечер колкото по хубав толкова по добре
50
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** въпрос:Някой пита ли жителите на центъра на София дали искат този чалгар-селянин да им задръства улиците и да им пречи всячески с аграрното си присъствие, и мегаломанщина ?Някои от Общината пита ли хората да искат този ""концерт"" ?За пореден път се убеждавам, че Фандъкова е за оставка ... НЕЗАБАВНА !
49
2
 
13
 
! Отговори
Бумеранг преди 7 години
Ъъъъ Целият им опит на МВР - то ... демек ше чупкат семки.
48
5
 
10
 
! Отговори
тцтцтц преди 7 години
Къде са 7-те синдиката на МВР ?! Сега вече освен да пазят *** и депутатите, полицаите трябва да пазят и Слави от самия него, понеже си е въобразил че толкова велик, че някой му готви атентат....сбъркана , *** държавица...
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Метеж скъпи националгерберуги и евразийци ,метеж ви чака,и за това ревете като малолетно ромче на сточна гара в ръцете на Волен Сидеров
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" полуголи студентки на 14 г. " хахахахахаха бързо са се изучили
45
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един въпрос още - що цялото полицейско войнство ще пази концерта на Слаиту, а не тръгне да въдворява ред около Лъвов мост, Овча купел и примерно да се изсипе в Харманли да въдвори ред сред афганистанските сирийски бежанци?