Кампанията свършва: Последен ден за агитация

Президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение към нацията
4 ное 2016 07:31,
53
 Кампанията свършва: Последен ден за агитация
Снимка: архив Reuters

Предизборната кампания приключва.

Днес е последният ден, в който партиите и инициативните комитети имат право да агитират в полза на своя кандидат за президент, както и за участие в референдума.

Утре е денят за размисъл, в която всяка агитация е забранена. Вето върху предизборната реклама ще има и в неделя, когато е денят на изборите.

Тогава се изправяме пред урните, за да изберем новия държавен глава на страната.

Очаква се днес повечето от големите партии да закрият официално предизборните си кампании. Някои от кандидатите вече направиха това.

Президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение към нацията по повод края на кампанията и предстоящите избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
размисли преди 7 години
Поредните избори и кандидатите за президент показват ,че партиите подходящи хора за тази длъжност нямат.къде са ни ония младежи които печелят златни медали от олимпиадите по математика,физика,химия,биология,география,астрономия,информатика?Как пък не чух нито един от тях да е сред кандидатите за президент.И как основните кандидати са си все от БКП.В България времето е спряло и сега сме 1984-та година!Сега кажете за кого да гласуваме-за тези дето опустошиха страната и не се срамуват от това ли?
36
2
 
5
 
! Отговори
Изберете мира преди 7 години
ГЕРБ превърнаха България в плацдарм на Нато и склад за терористи.Те увеличават прослойката на *** Ако искате утре вашите деца да воюват и да станат пушечно месоГласувайте и изберете *** цецко за прецедент
35
1
 
5
 
! Отговори
Амуджата преди 7 години
Лайкучката ще прави обръщение в подкрепа на Клозета мечтаещ да става президент
34
2
 
5
 
! Отговори
Чичиков преди 7 години
37 хил. армия+85 хил. учители+23 хил. преподаватели във ВУЗ+131 хил. на държавна ясла(47 хил. МВР)=276 хил. зависими от ГЕРБ, по две(съпругата или съпруга)=550 хил.Между 700 и 1 милион са мъртвите души.Общо 1.5 милиона(някои ще "грешат").Избиратели около 6 милиона.Излиза, че 1/4 ще изберат статуквото и ще са прави, защото:1.На безделници и готованци само в BG се плаща2.Алтернатива за такива няма3.Гореспоменатите задължително имат някакъв допълнителен доходИзвинявам се на мъртвите души.
33
4
 
5
 
! Отговори
Бенита преди 7 години
Приятели, прочетете интервюто с Тома Томов. Поинформираните от вас знаят кой е той. Може и да изгледат част от филмът му "Въздушен бой". Това окончателно потвърди решението ми да гласувам за ген. Радев. Ще е голям пропуск, дори загуба да не изберем този найподходящ за момента човек. България има уникален шанс да скъса с умишленото опростачване и обидната, убийствена посредственост. Как бих се гордяла с един достоен, подготвен човек, начело на РОДИНАТА ми.
32
7
 
2
 
! Отговори
номер2 преди 7 години
ТРАЙЧО ТРАЙКОВ-ЕДИНСТВЕН ПРОЕВРОПЕЙСКИ КАНДИДАТ
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А най- гадното, 28 ми,е, че ти НАПЪЛНО СИ ОСЪЗНАВАЛ, че дъщеря ти и жена и са проституирали и си правил всички манипулации заради един единствен ефект за твоето политическо семейство- ПАРИТЕ- но не БЪЛГАРСКИТЕ ПАРИ- ЛЕВОВЕТЕ,НЕ И ЗАРАДИ РУСКИТЕ РУБЛИ, А ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ ДОЛАРИ ИЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЕВРО- СЪЩИТЕ, КОИТО С ОМРАЗА И НЕНАВИСТ ОТРИЧАШ!
30
2
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 7 години
Освен това- 28- по-гадното е, че през тези 15тина години, докато са проституирали жена ти и дъщеря ти,ти си ЛЪГАЛ, че те работят почтена работа,ЛЪГАЛ СИ, че високите им доходи са заради техби дарби и умения извън проституцията,ЛЪГАЛ СИ, че са морални, честни, хора с достойнство,ЛЪГАЛ СИ, че служат на държавата си България,докато са служили на русия И СИ ЗАКЛЕЙМЯВАЛ проституцията и проститутките като най- големият враг на България! Сега схвана ли цялата духовна нищета на политическите ***
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление в България за обикновените българи няма бъдеще.
28
2
 
3
 
! Отговори
дО 28 преди 7 години
Пич, прошката за извършени престъпления се осмисля в затвора. Хайде спрете с тези квазихристиянски глупости! Значи- жена ти и дъщеря ти да проституират 15тина години, а след това- като остареят и вече не могат да проституират, им прости за грешките в младостта им, признай, че парите им са законни, щото и СА ХРАНИЛИ И ТЕБ и кажи- да, те РАБОТИХА НОРМАЛНА РАБОТА- става ли така, м? Иначе- както виждаш- политическите манипулации с прошката всеки може да оспори...
27
4
 
5
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Еех,къде ли е сега Майчето...Мммммаааанолова,че да спретне един Костинброд,че да опъне чергата с лъжите от Кюстендил та чаааак до Силистра.Някак си не става без Майчето,без нея изборите са вяли,кухи и скучни. Ама има надежда,нали утре е ден за размисъл и агитациите са забранени,а тя има навика точно в този ден да изскочи като томагочи ,А дано.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОВЕЧЕТО ЗНАЯТ АНГЛИЙСКИ, НО НАША ЦЕЦКА Е БАМБАШКА - ТЯ ЗНАЕ ЕВРОПЕЙСКИ.А БОКО ? ТОЙ НЕ ЗНАЕ ДОРИ ЕВРОПЕЙСКИ.
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА, ЧЕ ЦЕЦКА ГОВОРИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИК НЕ НИ УЧУДВА.НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЕДНА ПРОФЕСОРКА, КОЯТО ЗНАЕШЕ АВСТРИЙСКИ.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛРЕД КАТО ГЕРБ СМАЧКА ВОЛЕН СИДЕРОВ С ПОМОЩТА НА ЦАЦАРАТУРАТА И НАРКОМАНЧЕТАТА НА НАТФИЗ, И ТОЙ ПРИСТАНА НА БОЙКО.
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОСТАН-ДЖИЯТА БОЙКО ВСИЧКО ЩЕ ДАДЕ БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ, САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ.ЯВНО МЕСТАН ЩЕ ПОМОГНЕ МНОГО, А И ЦИ ГАНИ ТЕ СА АНГАЖИРАНИ. КАЗВАТ ИМ - "ако не гласувате за Цецка - няма помощи"
22
9
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 7 години
Пич на този свят има грешки има и прошка, но когато хората си простят и започват да работят за доброто на страната аз съм твърдо за , а и не само аз. Защо са мразени от медии като БТВ и Нова ? Защото тези медии са собственост на краварите , а краварите цакат на тези избори с три кандидата- Цачева, Радев /Отличник в Натовска военна академия/ Трайков. За тези посмъртно не бих дал гласа си , а само моите "благопожелания". В България единствените истински телевизии са АЛФА, СКАТ и донякъде ЕВРОКОМ.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган стои твърррдо зад леля Цецка!!! - 02.11.2016 г. 19:21:14Скандал! Турският вестник Милиет тръби: С подкрепата на ДОСТ Цачева ще спечели на първи тур!3362 | 2 ноем. 2016 | 15:15 "ДОСТ работи неуморно, за да представи своя кандидат само за 15 дни пред цяла Турция, пише в. "Милиет".Проправителственото издание твърди, че въпреки ограничения си кадрови ресурс партията на Лютви Местан работи усилено с 500 000 избирател Факсимиле: в. "Милиет"ДОБРЕ, ЧЕ ИМА И ДРУГИ САЙТОВЕ, ЗА ДА Н
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаете ли на какъв език ще разговаря Цецка с Хилъри Клинтън ако бъде избрана за президент на САЩ?-На европейски.Така каза Цецка в студиото на БТВ тази сутрин.Не знаех,че има европейски език.
19
2
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Какви патриоти,бе?До вчера се мразеха безплатно,а днес вече се обичат добре подплатени.Правят се на велики,а управляват заедно с Бойко.Кой ще им повярва,освен наивници и хора с нисък интелектуален потенциал.
18
7
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Днес е ден за повръщане ще се чува обръщение от нищожеството наречено президент от ГЕРБ. Същия този "президент" който Бойко го удряше по тиквата и му казваше да бъде послушен. Ако искате отново нищожество да бъде на чело на държавата гласувайте за ГЕРБ ,БСП, Реформатори и другите *** посочени от САЩ и Брюксел да бъдат техни слуги. Ако искате хора работещи за собствения си народ без началници от Брюксел, САЩ,Анкара и Москва гласувайте за ПАТРИОТИТЕ КАРАКАЧАНОВ- НОТЕВ. БЕЗ ПРИШЪЛЦИ ПОВЕЧЕ.