3,6 процента преднината на Радев пред Цачева – 25,67% срещу 22,02%

Резултатите са от обработени 66.55 % от протоколите в страната
Обновена: 7 ное 2016 09:18 | 7 ное 2016 09:00, Елка Василева
170
3,6 процента преднината на Радев пред Цачева – 25,67% срещу 22,02%
Снимка: Facebook

При 66.55 на сто обработени протоколи в страната към 7:30 часа тази сутрин кандидатпрезидентската двойка ген.Румен Радев - Илияна Йотова води с 25,67 на сто, съобщиха от ЦИК.

Кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева - ген. Пламен Манушев е с 22,02 на сто от гласовете на тази база.

Още по темата

Кандидатпрезидентската двойка на патриотите Красимир Каракачанов - Явор Нотев печели 15,10 на сто от вота.

За Веселин Марешки и Петър Петров гласувалите са 10,74 на сто.

Кандидатите за "Дондуков" 2 на Реформаторския блок - Трайчо Трайков- Съби Събев - са с 6,14 на сто.

Гласоподавателите, отбелязали квадратчето "Не подкрепям никого", са 5,68 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако добарим гласовете на Калфин и Дончева -общо пет процента към радев разликата става 7 процента в полаз на Радев. А ако т гнаме да вадим и вота от турция може да се окаже 8 процента.
80
21
 
5
 
! Отговори
Да на Цецка Цачева ! преди 7 години
Нека да заздравим редиците си и на втория тур да отидем всички заедно до урните да подкрепим евроатлантическия кандидат - г-жа Цецка Цачева. Тя е личността която най-добре ще ни представлява, има дългогодишен управленски опит и висше юридическо образувание. Ние сме подкрепяни от нашите партньори от РБ, ПФ, ДОСТ и други, така че шансът е на наша страна за да успеем да продължим с доброто си управление и да вървим с ускорени крачки по пътя на прехода и реформите.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подбно обвинение отправи и Марешки - "криеха" се моите истински резултати и въпреки тоав съм четвърти, много близко до третия.
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краси Каракачов снощи се вбеси - един "социолог " от Галъп допреди два часа ми даваше 8,5 процента и обясняваше как не можем да надвием синьо-червената мъгла и изведнъж взе да наддава с двоен резултата и да развива теориия колок сме силни. Криеха резултатите ни. Медиите и социолозите сте мноог виновни.
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е достоен за поста ... не защотото е издигнат от БСП и е от тях , а защото има визия , личност е , може да лети със самолет , пуснете плевнята цецка или първанов ... още на пистата ще се размажат :D
76
1
 
18
 
! Отговори
СЪД И ЗАТВОР преди 7 години
КОЙ, КОЙ, КОЙ ще връща милиардите заеми, с които Бойко Борисов заГРОБи БЪЛГАРИЯ ?КОЙ ????
75
0
 
12
 
! Отговори
до 85 преди 7 години
когато гласувата стотици хиляди, милиони хора, на цецо не му стигат мъртвиет души.Ето защо ТРЯБВА да се гласува.
74
0
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
Постановление 208 от 12 август! Необходимо ли е да се добавя нещо?
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да гласуваме за Радев и да принудим Бобо да подаде оставка. писан ми от това негово извъртане.
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сравнете със злобаат на цецка и Бойко - не искаем подкрепа от ДПС. не искаем подкрепа от БСП. реформаторите са ни виновни, задето са представиха слабо. реформаториет са виновни, защото чяст от тях гласуваха за БСп (нито дума, че част от собственият вот на Цецак е отекъл към други партии) . Ако паднем - ЕС спира фондовонете и НЯМА МАГИСТРАЛИ. Накратако - налагаха разделителни линии, а не обединителни.
71
1
 
23
 
! Отговори
БОЙКО ИЗМАМНИКА преди 7 години
Бойко Борисов за пореден път измами българския народ.Този човек е един голям страхливец !Не е мъж и не си държи на думата.Всеки може да намери в интернет запис на изказването у, че ако загуби първия тур на изборите ще си подаде още същата вечер оставката.Загубата е факт - оставка няма !Излиза, че Бойко Борисов е един надут лъжлив балон !
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 64 колкото спряха фондовете на Унгария,Полша
69
1
 
14
 
! Отговори
:) преди 7 години
Щом и Цецо Ушака не можа да обърне поне първи тур, значи ГЕРБ е история. "Непобедимата" Тиква се оказа една лъжлива мишка, която не си спазва обещанията.
68
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев сноищ се държа много достойно и обрано. Корнелия - също. не призоваваха към хаос, въпреки че имаах моралното право. Настояхо че мислят за изборите които са след една седмица, посел ще мислят в дългосрочен план. Радев обяви че опонентите му искат да го вкраатг в калъпи - "червен" генерал или "натовски" генерал. Каза че стане ли президент ще покани широк експертен екип - не само от БСП - и че е отворен към всеки български гражданин без значение от пол, етнос, религия.
67
0
 
4
 
! Отговори
Германец преди 7 години
А Меркел се надяваше на Цв.Цв. да спечели изборите в Германия, нали знаете вица...
66
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не гласувах за никого от двамата. Това с Цачева за кандидат-президент е елементарен ход, който много НЕ ГО ВИЖДАТ. А именно - поставяме Цачева, която е НЕИЗБИРАЕМА, бб подава ОСТАВКА, защото е задлъжнял България с 16 милиарда. Идва сл. правителство и народа позабравя този ДЪЛГ. Следват нови парл. избори и ... положението се повтаря. Сценарият е познат от 2013 г, когато бб подаде оставка, когато полицията би едни "неорганизирани" момчета, пръскащи я с топчета ЛАТЕКС, а ЧЕЗ вдигна 200% сметките!!
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 60И сега какво излиза, че Бойко няма вина за КТБ или Белене ли. За *** ли ме имаш. Белене можеше да го спре още първият път преди 4-5 години. А за КТБ нали е ортак с Дилянчо, как да разбере. И кога той е разбрал или виновен. А след снощната порнография, се убедих, че в Цецка има повече мъжко от Винету.
64
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както и да е ,Радев няма да стане президент,това е най сигурното нещо защото Каракачанов,Марешки,Трайчо и други ще си дадат гласовете за Цецка Цачева,а на парламентарните избори партията на Слави ще ви намачка лагерите на всички
63
1
 
17
 
! Отговори
ПРЪМОВА, ДОЛНА МЪРШО преди 7 години
Гласуваш за Цеца, получаваш ДОСТ , т.е. Ердоган.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 72 само много слабоумен може да предположи че патроитите могат да подкрепят нещо подкрепено от етническите партии.