3,6 процента преднината на Радев пред Цачева – 25,67% срещу 22,02%

Резултатите са от обработени 66.55 % от протоколите в страната
Обновена: 7 ное 2016 09:18 | 7 ное 2016 09:00, Елка Василева
170
3,6 процента преднината на Радев пред Цачева – 25,67% срещу 22,02%
Снимка: Facebook

При 66.55 на сто обработени протоколи в страната към 7:30 часа тази сутрин кандидатпрезидентската двойка ген.Румен Радев - Илияна Йотова води с 25,67 на сто, съобщиха от ЦИК.

Кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева - ген. Пламен Манушев е с 22,02 на сто от гласовете на тази база.

Още по темата

Кандидатпрезидентската двойка на патриотите Красимир Каракачанов - Явор Нотев печели 15,10 на сто от вота.

За Веселин Марешки и Петър Петров гласувалите са 10,74 на сто.

Кандидатите за "Дондуков" 2 на Реформаторския блок - Трайчо Трайков- Съби Събев - са с 6,14 на сто.

Гласоподавателите, отбелязали квадратчето "Не подкрепям никого", са 5,68 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
60 че то малко ли грабежи имаше от Европа досега? Точно Белене, кой наруши договора? Южен поток, кой наруши споразумението? Че турците като по-будали се съгласиха на мито такси и по-евтина газ. КТБ кой я фалира? Помня по времето на Орешарски имаше 7 000 000 000, и някакви смс хората да теглят парите. После при Борисов2 фалира, след като отказа 6те инвеститори за спасение и оздравителният план на БНБ.
60
0
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ обича ДОСТ преди 7 години
Вижте за кой са гласували "ромите" и "турците". Не не са гласували за Радев.... за Цеца Далаверата са гласували. Ислямистите от ДОСТ са плътно зад Цеца и Тиквата.
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Орбан му спряха еврофондовете. Е, и? в моменат гладува ли УНгария? в пъти по-добре е от нас, защото тръгна да си държи на достойнството!
58
7
 
12
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ ПРЕЗИДЕН преди 7 години
Радев спечели хората с харизма, дори и такива, които не са към електората на БСП!За ГЕРБ, какво да се каже! Освен разочарованието на хората от постоянното иззтъркано говорене на приказки за евроценности, Бойко е пудела на Меркел! Как да гласуваш за партията, което разписа постановление 208 от 12 август! Надявам се че при парламентарните избори Каракачанов, ще спечели още по-голяма подкрепа! Продажника Симеонов и лимпения Сидеров обаче, го дърпат назад! Каракачанов е човека!
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 64 - и тоав толкова ли е важно - еврофондовеете така или инаеч ще ни ги спрат след 4-5 години, а и Борисов ги изразходав за глупости - за магистрали, а не за за да развива икономиката. добре нека спрат еврофондовете и да се знае, че повече не сме зависими от ЕС - ще правим каквото НИЕ си искаме.
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП,ДПС и националистическият гювеч ли са ново ?
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цоцологическите агенций даваха 7-8% преднина на жената-мъж, а то какво стана
54
2
 
21
 
! Отговори
Браво, българи! преди 7 години
Слушахте ли Радев вчера? Горд съм, че макар с десни убеждения гласувах за него. Нищо общо с мишката Боко и партийния секретар Цецка РабФакова, която с цялата си наглост плаши хората с комунизъм?!?!!?!???????ГЕРБ е мафиотска структура, подобна на ДПС. Затова е най-важно този тумор да бъде премахнат.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
глупости не популистите взеха предина, а антистемният вот. хората отчаяно искат нещо Ново. ново конституция, управляваищ, които не са били във властта досега. Но Борисов се правеше, че не ги чува, разпредели порциите между 5-6 човека. Референдум? Какво е това? велико Народон събрание? Ама защо? какво й е на конституцията? Е - сега ще чуе народа!
52
1
 
8
 
! Отговори
жълт преди 7 години
Картон Борисов получи, за политиката си, най-вече към бедните пвнсионери и майките. Красота , на Цачева , е опорна точка на БСП. Червеният картон още не е получил.
51
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако БСП и ДПС вземат властта ЕС ще спре еврофондовете а правителството на Кремъл няма да изкара повече от година
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
53 А политически какво значи? Че ГЕРБ губят своята преднина, както беше на последните 5 гласувания. Означава че ГЕРБ е започнало да губи доверито на народа и постепенно то се измества към опозицията. Разликата между двамата е малка, когато има един куп кандидати, а когато са само 2? Колко ще е разликата тогава?
49
1
 
3
 
! Отговори
Балотаж преди 7 години
IT-тата да се намесят за балотажа, за да не се получават повече такива неприятни изненади
48
3
 
16
 
! Отговори
Злобната Цеца преди 7 години
Снощи за пореден път Се прояви като партиен секретар. След като Боса на мафията гледаше десет минути лошо журанлистите и обясняваше колок добре се е справила, тя като абслотна натегачна, за да покаже колок добер е разбар урока, почан да ни плаши с лошите комунисти, които веднъж да вземат властта, добрата Меркел ще им спре еврофондовете и няма да се строят магистрал. ЩЯХ ДА ПОВЪРНА.. По този начин само ме предизвиква да гласувам за Радев.
47
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Популистите взеха преднина,това явно показва колко не разумни са хората.Внимавайте защото може да получите Русия и тогава ще ревете,ЕС едва я одържа да не ва разсипе,не си играйте с огъня защото ще има нови грабежи тип КТБ и Белене
46
0
 
6
 
! Отговори
мечо кух преди 7 години
само да попитамзащо всички медии неглижират резултатите от референдуматам е заровено кучето3 милиона души ясно изразиха протестния си вот срещу настоящата политическа кастаа всички партии и коалицийки не успяха да докарат подкрепата за себе си дори до милионпо-просто казано срещу всеки подкрепящ някоя партия стоят поне трима противи скоро всички партии ще трябва да се съобразят с фактите, особено ако се окаже че за да е валиден референдума не достига по-малко от половин процент
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каруцарят поведе на гъската на първи тур. Финалът ще зависи от моментната форма на магарето и дали ще се минава река. Защото гъската ще я преплува, а магарето може да се запинячи на моста. Голям цирк пак.
44
1
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Eeeee...... glasavte za generalot sega EU i USA ke vi isprati smetkata STOP za euro fondovite A BEZ NIV = SIROMASTIJA i nema kade da begate ...... kako popcinja mirno ke si glasate ZA BABICKATA ahahahaaaaaaa...
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП и ДПС отново на власт....nice, a?
42
8
 
8
 
! Отговори
АРИСТОФАН МАРИНОВ преди 7 години
БСП Е ЖАЛКА МАЛКА СЛАБА ПРЕД УМИРАНЕ ПАРТИИКА....РАДЕВ Е МАЖОРИТАРЕН ВОТ..А НЕ Е ВАШ КАНДИДАТ, МРЪ.СНА ФАЛШИВА С ФАЛШИВ ФЛАГ УБ ЛЕВАТА ПАРТИЯ .БСП ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ..И ДА СЕ АРЕСТУВАТ ВСИЧКИТЕ И ЧЛЕНОВЕ И ДЕПУТАТИ.