Откъм ГЕРБ: При оставка – дестабилизация

Методи Андреев се надява това правителство да остане
13 ное 2016 21:07,
35
Откъм ГЕРБ: При оставка – дестабилизация
Снимка: архив, Булфото

Ще има дестабилизация на страната при оставка на правителството, прогнозира Методи Андреев, депутат от ГЕРБ.

"Ако правителството продължи да работи, ще има баланс - иначе ГЕРБ ще остави всичко в ръцете на избрания за президент Румен Радев, и на първо място - външната политика", посочи Андреев.

Атанас Атанасов, депутат от Реформаторския блок, заяви пред bTV, че Бойко Борисов е загубил изборите - а не Цецка Цачева, - заради водената от него политика на правителството.

За загубата са допринесли също опитите на премиера да мобилизира електората или да плаши хората с евентуална оставка, смята той.

По думите му, на хората им е омръзнало да бъдат плашени и затова са отговори по този начин на предизвикателството.

АБВ настоява следващият парламент да е Велико Народно събрание, каза на свой ред заместник-председателят на партията Румен Петков.

Според него само така ще се осъществят наистина необходимите промени - съдебната реформа, промените в институционалните правила и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Методи, как е хавата мойто момче? :D Гледаш като препикано мушкато, нещо?
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако правителството продължи да работи, ще има баланс - иначе ГЕРБ ще остави всичко в ръцете на избрания за президент Румен Радев, и на първо място - външната политика", посочи Андреев."Две долни лъжи от магистралната жрица на Боко: първо дестаиблизация няма да има, защото това не са първите предсрочни избори и видяхме, че това не е краят на света и второ- всичко в момента е в ръцете на Плевнелиев, който трябва да състави временно правителство до новите парламентарни избори.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЪЙ ВЕ МИТОДИ!
2
4
 
15
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Пикаещият във фонтаните - радетел за ВНС?!?! Аз ли системно си пропускам времето за апчетата или фарсът е пълен?
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Баце хвърли оставка като премиер, за пореден път ще се докаже като безотговорния гамен, който е. Не може цяла държава да става заложник на цикъла на една мутра! Ако е държавник, ще си носи отговорността и ще изкара мандата, а не каго нещата загрубеят да си хваща шапката и да натирва нерешените проблеми на следващите!