Зеленогорски: Влизаме в тежка спирала с лош край!

"ГЕРБ подхожда емоционално, нужен е рационален подход"
16 ное 2016 14:37, Анисия Иванова
19
Зеленогорски: Влизаме в тежка спирала с лош край!
Архив: Булфото

Колегите от ГЕРБ подхождат твърде емоционално, а ние искаме да се подходи рационално. Грешка е да се свързват мажоритарни избори с пропорционални. Може да навлезем в много тежка спирала с много лош край за България.

За това алармира съпредседателят на Реформаторския блок Найден Зеленогорски пред камерата на Bulgaria ON AIR. Той подчерта, че значителна част от хората, които са подкрепили Трайчо Трайков на първи тур, след това са подкрепили Цецка Цачева на балотажа.

Още по темата

"До момента е нереалистично това да се случи", отговори той на въпрос дали очаква РБ да състави правителство.

"Ако бъдем поканени на преговори и ни бъде връчен мандат, ще обсъдим въпроса за съставяне на правителство и ще вземем решение. Според мен отиваме на предсрочни избори и е възможно те да тласнат България в ултрапопулизъм, който би създал огромни проблеми за държавата", каза още Зеленогорски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този прилича на обратен.
17
0
 
9
 
! Отговори
помияр преди 7 години
Такива политически ренегати не трябва да се допускат до партии, камо ли до парламент! Костов го изхвърли на времето като въшлив котак от парламента, той пак се навря! Сменил 2-3 партии, нищо съществено не сътворил като депутат за родния си град. Защо не подава оставка, като председател на предизборния им щаб, след като Трайков "издуха супата" и остана 6-ти?! Наглост и дебелоочие, хем ***, хем голям! Съсипал всички партии в които се е наврял! Да си взема политическата "съветничка" Таня Стефанова и да ловят гората!
16
0
 
9
 
! Отговори
пълен лицемер лъжец преди 7 години
Найдене, ти за паница леща ще предадеш и майка си, какво остава за избирателите и за поредната ти партия. Ти, Найдене, си гледал само личния си келепир и нищо друго. Предаваш една след друга всички партии, през които си преминал. Ти си политически труп, но наглостта ти и простотията ти са толкова големи, че не можеш да прецениш, че си една кръгла нула без никакво покритие и без никакви качества. Ти, Найдене, съсипа и унищожи Плевен и го превърна в руини. Ти, Найдене, се обгради само с необразовани простаци, с лакеи и блюдолизци, защото изпитваш комплекс от интелигентни хора, които виждат що за
15
0
 
8
 
! Отговори
шуробаджанащина преди 7 години
Найден Зеленогорски е назначил за свой сътрудник в Парламента дъщерята на кмета на Плевен Георг Спартански - Цвета Георг Спартанска. Въпросната е на около 25 години и не се знае дали е работила нещо. Ако Зеленогорски не успее отново да се намърда в Парламента, най-вероятно Спартански ще му върне жеста като го назначи за зам. кмет, тъй като Зеленогорски е негоден за нищо. Оплели са се като свински черва:parliament.bg/bg/parliamentaryregister
14
0
 
7
 
! Отговори
лицемер и лъжец преди 7 години
Що така бе, Найдене? Нали баща ти е партиен секретар на БКП и активен борец против фашизма и капитализма. Произхождаш от комунистическо семейство. Ти самият си рабфаг, и по комунистическо време си бил степендиант на НХК Плевен /Плама/. Сестра ти Поля е комунистка и е била секретар на шефа на партийната школа в Плевен по комунистическо време.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Измслените политици усещат, че си отиват. От утре сте на борсата за да видите живота от другата страна.
12
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
взеха ви кокала както го бяхте захапали мислехте че 4 години ще ръфатеда ама не хайде в плевен има толкова работа земята пустееполитиката не е за всеки
11
0
 
7
 
! Отговори
китаец преди 7 години
И аз мисля, че влизате в лоша спирала. Надявам се края ви да е справедлив.
10
0
 
6
 
! Отговори
Шиши преди 7 години
"Зеленогорски: Влизаме в тежка спирала с лош край!" Ни разбрах, влизате или ИЗЛИЗАТЕ! Бяхте на власт, видяхме ви колко можете, видяхме икакво искате!
9
1
 
8
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Точно ти, бай х/й и пилето шарено нямате право да се обаждате ИЗОБЩО! Хората бяха достатъчно толерантни към вас, докато вие се запенвахте от псувни по техен адрес. Как не ви е срам да искате и да ви трае още, та да останете в лютеницата?! Какви *** сте вие?! Вашата мммммм..! Сърбайте сега надробеното. Следващ парламент ще видите в най-рано следващ живот. Мерзавци!
8
1
 
21
 
! Отговори
ЛЪЖЕШ, МРЪСНИКО! преди 7 години
НЕ ПОЗНА, ИЗЛИЗАМЕ ОТ ТЕЖКАТА СПИРАЛА, А ВИЕ ВЛИЗАТЕ У ПАНДИЗА!!
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде ти е Куневица бе ,Найдене?
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От мъж който си боядисва косата,акъл не искам.
5
3
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Това мекер.нце позна че края им е лош ................. няма вече гювеч за такива деформаторски подл.ги като вас!!!
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се отнася за измислената ви коалициика РБ си прав Найдене. Все по-лоши резултати на избори ви се пишат и все по никав шанс за парламентарно място
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зеленогорски, ти си вреден за страната ни! Дано окончателно те изхвърлят от политиката!
2
2
 
25
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
и тая пеперудка повече парламент няма да види
1
2
 
24
 
! Отговори
телефониста преди 7 години
Плевенчаните от кога са по финансовата спиралата, още откакто ги подкара с велоалеите.