Български марш за една черна дата и един срамен договор

Отбелязаха годишнината от подписването на Ньойския договор
Обновена: 28 ное 2016 07:02 | 27 ное 2016 19:23, Александър Попов
78

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Над 100 привърженици на Патриотичния фронт и Атака минаха през центъра на София. Шествието започна от столичния площад "Лъвов мост", премина по булевард "Княгина Мария Луиза" и стигна до Паметника на загиналите български революционери за свободата на Македония, Тракия и Одринско.

Евродепутатът Ангел Джамбазки каза, че именно проблемът с бежанската криза е причина маршът да започне от Лъвов мост.

Това не е провокация, посочи още той. ВМРО организира марша традиционно, а повод е годишнината от подписването на Ньойския договор.

Патритотично настроените участници в шествието скандираха "Свобода или смърт" и "За България". За сигурността на шествието имаше засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24Ок. И къде да членуваме? Давай идеи!
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз доколкото знам България беше на страната на губещите.А имахме добра опция при неутралитет да си върнем границите с Турция/която вече воюваше/ на линията Мидия -Енос и не лека корекция /около3000кв.км/,без да гинат над 150х. Българи и без разходи за война.
24
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета и не мога да повярвам колко неподготвени хора се изказват. Ей, става въпрос за исторически факти от 20 в., не от преди новата ера. По това време е имало медии, журналисти, свидетели са оставили мемоари. Вземете, прочетете, но не уикипедия. И за ваше съжаление ще разберете, че много повече територия са щели да откъснат днешните ни европартньори,но тия "руски окупатори" взели, че се смилили и застъпили. И се чудя за файдата им?
23
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незабавен референдум за членството на България в ЕС и НАТО !
22
6
 
22
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
22 - А кой щеше да си ти , ако твоя дядо не е бил с Русия ?
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22Станахме двама.
20
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЙ, РУСОФИЛИТЕ! СРАМ НЯМАТЕ ОТ НИЩО, *** МРЪСНИ, *** ГАДНИ! ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА СКАПАНАТА ВИ РУСИЯ ИЗОПАЧАВАТЕ ИСТОРИЯТА, МРАЗИТЕ РОДИНАТА СИ, ОБРУГАВАТЕ ВСИЧКО СВЯТО! ЩЕ ВИ ХВАНА И ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ЗЪБКИТЕ НА ПЯСЪК, БЕ ЛАЛУГЕРИ НЕЩАСТНИ! ЩЕ ВИ ВКАРАМ НА ЕДИН МЕТЪР В ПОЧВАТА, ПЪК НЕКА ПОСЛЕ ЦАЦАРОВ И ГОСПОД ДА МЕ СЪДЯТ!
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т. Живков казваше че БКП ВИНАГИ ВЗИМА ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ.
18
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСИЯ Е СТРАНАТА КОЯТО ПОДЪРЖА ДА СЕ НАМАЛЯТ ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ А НЕ ГЕРМАНИЯ.
17
5
 
12
 
! Отговори
Милена преди 7 години
Какво да кажа?Никога не сме вземали правилното решение, та сега ли?
16
10
 
12
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
Ок, протестират против Ньойския договор. Като оставим настрана, че 99.9 % от "протестиращите" изобщо не са чували за него щото ..........*** от агитките едва ли са били отличници по история , да видим какво предлагат!! Да обявим война на Гърция, Турция и Румъния и да си върнем границите????? Или просто да има "протести". Или "страх от епидемия от малария"???? Щото всички медии ни надуха главите с тази малария ама удобно забравиха, че в БГ маларични комари НЯМА!! Ееееееххххх, тези рубли бе
15
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви евроатлантици ви гонят бе?! Говорим за Ньойския договор - подписан през 10-те години на 20-ти век!!!Евроатлантизмът, от своя страна, е доктрина, издигната след Втората Световна, 30 години след Ньойския договор! Предложена е за първи път от САЩ, които са били ВЪРЛИ противници на Ньойския договор и винаги са били защитници на България. Евроатлантизмът е доктрина, противопоставяща се ИМЕННО на договори от типа на Ньойския!
14
3
 
14
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Ало админа къде блееш триете за далеч по-безобидни коментари не четеш ли какви ги пишат за България или и ти си един от тях???
13
6
 
20
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Естествено че Англия, и Франция ще дадат територите ни на съседите. Няма да се грябнат чак до тук да ни завладяват. Важното е защо ни ограбиха евроатлантиците? Винаги са били нагли! Както сега.
12
31
 
5
 
! Отговори
ЕПИКУР АНАСТАСИОС преди 7 години
АЗ АКО БЯХ В ПАРИЖ ТОГАВА В 1919 Г., ЩЯХ ДА ЗАЛИЧА БИЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ.ЕЛЛАДА И РОМАНИЯ = ОБЩА ГРАНИЦА ЗАВИНАГИ !
11
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6Не мирише на рубли. Смърдииииииииииииииии до небесата!!
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Само Левски! Истински патриоти! Мачкай чорбатаааа!
9
25
 
15
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
Помнете ми думата. И тези "патриоти" такава "руска лимонка" ще излязат, че бедна ви е фантазията.
8
12
 
13
 
! Отговори
До 5 Анонимен преди 7 години
Какви евроатлантически демони те гонят пък и тебе?!Водили сме война на страната на Германия (евроатлантическа страна в момента); загубили сме я, като стещу нас са били Англия; Франция (евроатлантически сега); Русия (твоята любимка, не е евриатлантическа в момента); териториите са ни ги взели Гърция; Румъния (евроатлантически); Сърбия (не-евроатлантическа) и Турция (върви я еазбери каква е)Вманиачили сте се в някакви конструкции днешни и само опорочавате всичко. Ама всичко!
7
4
 
32
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Този договор някога отряза изконни български територии ,но сегашните слуги направо подариха цялата държава на същите тези "доброжелатели" които сега ни се слагат за съюзници.