Кънев с мераци за власт: Ще бъда премиер, на Борисов – чао!

Лидерът на ДСБ нарече премиера в оставка "булката беглец"
28 ное 2016 09:07,
216
Кънев с мераци за власт: Ще бъда премиер, на Борисов – чао!
Снимка: Олег Попов; Dnes.bg

Лидерът на ДСБ Радан Кънев даде заявка, че ще бъде премиер на България. 

"Един десен лидер в България не може да има друга амбиция освен министър-председателския пост. Колко време ще му отнеме тази борба, зависи от гражданите, не само от него или партията му", поясни той.

"Ще бъда премиер. Не мога да ви кажа кога. Съмнявам се, че ще е на изборите, които идват, въпреки че това естествено трябва да бъде цел", каза още той.

"Няма да коментирам човек, който 4 пъти през живота си е напускал поста преждевременно, за да избяга от отговорност и да спечели повече гласове на следващите избори. Аз го нарекох на нашето съвещание "булката беглец", съвпада му и с инициалите. Той е приключен, чао", каза Радан Кънев по повод премиера в оставка Бойко Борисов.

"В българската политика белият кон умря много отдавна. Чакахме и се борихме Иван Костов да се върне на бял кон, Царят щяха да го връщат на бял кон. Който е напуснал властта, не се е върнал в нея", допълни Радан Кънев.

"Бунтът в бежанския лагер в Харманли беше преди всичко провал на сигурността, който започва на самата граница. МВР е в основата на каналджийската мафия. Няма обвинения, няма осъдени, има само хора, които въпреки оградата продължават да минават", изтъкна тъмносиният лидер пред bTV.

Според него службите са се провалили и в това да отделят семействата, които спасяват живота си, от 20-годишни съмнителни типове от Афганистан.

"Не дай Боже да има нов тип Реформаторски блок", каза Кънев по повод очаквания нов десен проект. По думите му целта е ДСБ да вложи своето лидерство, сили и идеи в по-голямо движение, което да атакува политическата власт, а не да анализира или философства.

Според него моделът на партийна коалиция е приключен в България. По думите му 70 години България се управлява от партиите за сметка на нацията.

"Трябва да станеш партиен член, за да станеш директор, за да станеш държавен експерт, за да се развиваш, минаваш през партията. Докато тази логика владее обществото ни, то ще бъде управлявано от посредствеността и ще гони активните хора", изтъкна лидерът на ДСБ.

По думите му политиката на поставяне на партийното пред националното, на кражбата от бюджета пред бизнеса и на кариеризма пред образованието са довели до тежък протест на българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
5
 
! Отговори
Пабло Ескобар до 125 преди 7 години
Аз лично виждам много хора, но не знам как се биха доверили на Радан. Едва ли аз съм човека който да предлага хора, но ако ме питате на кого аз се бих доверил, то моите фаворити са Христо Иванов (с достойната си позиция), адв. Хаджигенов, Алекс Алексиев (по- скоро като ментор) и много други естествено ......
122
3
 
9
 
! Отговори
Петков преди 7 години
А вицепремиер ще бъде ицо петрофф.
121
2
 
5
 
! Отговори
Пицагейтци сте преди 7 години
До SpaceXВие сте ***, извратеняци, педофили и сатанисти. Доказват го тия дни по всички американски нормални медии. Няма скрито нещо, дето да не се открие.
120
4
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Радан Кънев ще бъде избран за премиер, когато българският избирател спре да се самосъжалява и псува съдбата си над чаша с ракия и шопска салата, когато идеалът му за съвършенство и лидерство не е селски тарикат, компилация от Бай ***, Андрешко, Хитър Петър и Настрадин Ходжа, когато спре да очаква спасителя на бял кон и вземе съдбата си в ръцете и разума си, когато спре да гласува за обирджии на мандри и децата им, доносници и апаратчици на ДС и децата им.Но не знам дали това време ще дойде, защото народът е много *** и овчедушен !
119
6
 
14
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
За разлика от другите електорати вашият г-н Кънев има памет. И като такъв той помни как казахте, че няма да се коалирате с герб по никакъв начин. Вие, колкото и да ви е тъжно сте бита карта и само може да навредите на дясната кауза.
118
7
 
15
 
! Отговори
Народен съд+! преди 7 години
Това е пълна наглост. Вместо менторът на този Костов, да е в затвора и с конфискувано имущество, вместо Радан да е в дом с червен фенер като извратеняк, пак ще искат взимат власт да крадат, унижават, деморализират и като цяло соросоират?!Народен съд за Костовитите! Радан в публичния дом, за който си мечтае!
117
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България никога няма да може да достигне поне стандарта на живот на страните от бившия соц блок: Унгария, Чехия, Словакия, Естония, Латвия, Литва, Хърватия, Словения(където минималната заплата е 800 евро), ще има незначителен ръст на икономиката в следващите 2 до 5 години, и оттам нещата ще тръгнат надолу и ще вървят само в тази посока. Такива са условията, предпоставките да стане точно така са мн големи. Просто няма никакви условия за развитие на икономиката, само с лапаница не става.
116
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гладна кокошка просо сънува
115
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТОЙНСТВО, ТОВА ВИ ЛИПСВА НА ВСИЧКИ. ТРЯБВА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ, И ДА РАЗБЕРЕТЕ, КОЛКО МНОГО НЕЩА ВИ ЛИПСВАТ ......,
114
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм убеден, че хората в България ще продължат да си избират крадци, лъжци и невероятно добри актьори, които да им разправят колко добре живеят, докато реално става все по-зле и по-зле, докато накрая няма да има пари и за пенсии, докато милиони социално слаби ще продължават да източват хазната, а политиците ще продължават да си правят далавери с обществени поръчки и еврофондове, а онези които работят и си плащат данъците ще стават прогресивно по-малко и ще ги товарят все повече.
113
4
 
4
 
! Отговори
каката преди 7 години
грозен и недостоен начин. Забравих да каза "един уважаващ себе си мъж". Защото много е лесно отстрани да лаеш, но ако трябва ти да носиш цялото това бреме и да поемеш отговорност, със сигурност ще се издъниш.Май трябва наистина това нещо да стане премиер, за да видим, той аджиба какво ще направи. Нима си мисли, че ще цъфнем и вържем. И той ще се ***, много повече от предишните. Така че ,хубаво е човек преди да говори да МИСЛИ какво казва, за да се не излага и да става за смях. ДОСТОЙНСТВО
112
4
 
8
 
! Отговори
каката преди 7 години
Много е грозно , когато някой вече не е на власт да започнеш да плюеш по негов адрес. Ако си ДОСТОЕН човек и си убеден в това, което казваш , води честна битка, очи в очи с противника. А ако има нещо, което е извън закона има съответни органи, които може да ги сезираш и те да си свършат работата. Но да започнеш да обвиняваш някой , който е управлявал държавата години / не защитавам никой като личност, просто говоря по принцип*/е най-малкото грозно. Един истински мъж няма да постъпи по този
111
3
 
13
 
! Отговори
кака преди 7 години
Този пък взе , че много си повярва.Я да слезе малко на земята. Вече се видя и премиер.Такава кукла на конци е, че и слепият го вижда. Някои хора просто се самозабравиха, сигурно жаждата им за власт е толкова голяма, че наистина ги обхваща някакво умопомрачение и започват да се филмират много сериозно. Това е характерно за слабохарактерните хора, за тези, които не са стъпили здрав на земята и се неуравновесени, което пък от своя страна дава възможност на големите акули да ги използват.
110
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олигархията (бсп и герб) скачат агресивно на всеки, който заговори за промяна на статуквото, с техните модели на управление страната стана само по-зле, като гледам ще става по-зле, а те си мислят, че това може да продължи вечно, сигурно на половината от тях децата им затова са на запад, защото тук е мн приятно и угодено за живеене, пълна дупка, те си мислят, че следващите поколения ще са прости да стоят да си губят живота в това малоумие от миналият век.
109
2
 
3
 
! Отговори
4epa преди 7 години
TI PRIMIER MOJE6 DA BADE6 SAMO NA BABA TI- I TAM NE E SIGORNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
108
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми се струва, че това, че парите са отишли към русия си е чиста проба прах в очите, по-скоро си ги откраднаха наши хора и сега още са си в страната и си мислят, че подобни действия, няма да имат супер негативно отражение на бъдещето на страната, те още си мислят, че младите поколения са прости и ще стоят в тази мизерия да им изплащат слабоумието и нисшата форма на разум.
107
8
 
14
 
! Отговори
Йовко преди 7 години
Радан Кънев е кукла на конци на директно управление от олигарха Иво Прокопиев, който направи милионите си покрай "приватизацията" т.е. подарените му държавни активи от Костов. Подобни хора като Прокопиев, Пеевски, Гергов, Дончев и т.н. са първите на които трябва да се конфинскува цялото имущество и да бъдат пратени доживот в затвора. След това се минава надолу по веригата към крадците на средно и ниско ниво.
106
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Белене един милиард евро по посока на кремъл,КТБ 14 милиарда откраднати от кремълските бандити,М-тел десетки милиони укрити данъци.Другари в рамките на една година скъпата ви Русия открадна от България над 20 милиарда лева.Ето това е модела КОЙ,как КОЙ ,Кремъл разбира се.
105
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът със заема е точно това, да, че отива някъде, ама не и за хората, да се изградят по-добри условия за живот, както казах в провинцията инфраструктурата е трагична, заплатите ниски, *иганията висока. Хората бягат или на запад, или към София. Другият проблем със заема ще дойде след 10-15 години, когато мн активни хора сега ще се пенсионират, а няма да има кой да ги замести, защото емиграцията на млади и кадърни, трудоспособни хора няма да спре, мизерията ще се задълбочи.
104
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мед ми капе на сърцето като гледам гербеpастки тpолове и червени руски тpолове обединени заедно да плюят по Радан Кънев, ползвайки лексиката на общия им шеф Делян Пеевски! Все пак нека бъде ясно веднъж завинаги кой кой е и кой за какво се бори.