Слави при Цацаров... На едно мнение по много въпроси

Шоуменът предаде папка с нарушения при вота за референдума
5 дек 2016 14:07,
46
Слави при Цацаров... На едно мнение по много въпроси
Снимка: архив Булфото

Шоуменът Слави Трифонов предаде на главния прокурор Сотир Цацаров папка с нарушения при гласуването на референдума. Това стана по време на едночасовата им среща в Съдебната палата между телевизионния водещ и главния прокурор. Срещата бе организирана по искане на Трифонов.

Още по темата

"Оказа се, че с главния прокурор сме на едно мнение по много въпроси", коментира след разговора Трифонов. Той отново подчерта, че партиите не се съобразяват с мнението изразено от суверена на референдума.

Попитан какъв е следващият му ход той каза: "Ще отговоря като Царя - когато му дойде времето".

Нарушенията, които шоуменът предаде на главния прокурор, са установени от доброволци от екипа на предаването и от адвокати по време на изборите.

Трифонов даде за пример като нарушение и това, че са раздадени 350 000 плика по-малко, а в закона се посочва, че при референдум се брои плика.

"12 000 гласа по-малко, т. е. 350 000 плика по-малко", пресметна Трифонов.

"Всички партии са задължени да приемат резултатите от референдума. Политиците и сегашният парламент не се съобразяват с решенията на собствения си народ - суверена. А, аз какво да направя, да се запаля ли?", попита риторично той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛАВЧО ГО РАЗДАВА АЛА БАРЕК- Е ДА ДЕ АМА ДА ХВАНЕ ДЕКИШ БАРЕКА СИ АПНА КОФИ С ОНИЯ КАФЕНИКАВИ ТЕЛЕСНИ МАТЕРИИ, ЗА ДА КАЖЕ- ФЕДОСКАТА ГИ ПОДГОТВИ- АЗ БИХ КАЗАЛА- ОТВРАЩАВАТ МЕ ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако гласуването променяше нещо щяха да го забранят.Затова ГЛАСУВАЙТЕ даже славчо ви призова да го правите задължително.Аз пък съм оптимист, че винаги може и по-лошо да стане. А според Законите на Мърфи, ако нещо лошо има да се случи, то задължително се случва.Може да сме злобеещи , но сме подготвене за разлика от тия дето чакат славчо да ги оправи, поредния. Не ви ли писна?
15
17
 
24
 
! Отговори
Оптимист преди 7 години
Дано успееш, Слави! Дерзай напред! Отдавна България имаше нужда от един разтропан и можещ упорит човек. Не се отказвай въпреки трудностите които ще срещнеш от злобеещите самозабравили се хора.
14
1
 
5
 
! Отговори
sinbad0 преди 7 години
Кмета на район Младост в София...
13
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо тоя селски тарикат и платен артист не каже, че зад големия шум дето вдига всъщност иска да ни пробутва депутатите да се избират, както се избират в момента кметовете. Да ми каже, кой кмет е станал кмет без партия зад гърба си? И кой е станал кмет без да си купи гласове?
12
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славчо сигурно се мисли за Христос? Писна ми от спасители. Всеки обещава светло бъдеще(но има тъмно минало), стабилност и доходи. Никой обаче не иска да поясни КАК СМЯТА ДА ГО НАПРАВИ. Това, че днешните управници не са компетентни, не е повод да се впечатляваме шоумени. Вярно е че "Светът е сцена", но представлението стана обидно посредствено.
11
2
 
33
 
! Отговори
Край преди 7 години
Дръжте си на досегашната система. Тя роди такива титани на законотворчеството като: Лъчо Мозъка /депутат бивш зам. председател на парламента/ Баракова, Владо Кузов /бивш депутат осъден хомо-педофил/. Направи човек от СИК премиер и му направи правителство излъчено от Пеевски и Прокопиев.Досегашната система е идеална. Нищо не променяйте.
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Е то понеже сегашните управляващи много обичат вместо да раздават сламата на магаретата да си я прибират за себе си, та по-добре да са спортисти и чалгаджии, белкем крадат по-малко.
9
5
 
12
 
! Отговори
гост преди 7 години
До АнонименА пък щото досега сме ръководени само от експерти, нали?!
8
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако под суверен се визират зрителите на Трифонов...паленето нема да помогне.Как може повече от 3млн души да се юрнат по акъла на учиндолския тарикат?Е това не мога да го проумея.
7
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,Суверенът", не се ли усеща, че тези въпроси му бяха пробутани, че в крайна сметка, половината български граждани, ще бъдат без свой представител в последващ парламент, че, ще бъдем представлявани от чалгаджии и спортисти, които на две магарета слама не могат да разделят !?
6
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е под прожекторите вече 20 години НЕ МИ ГО ФАЛИ.и мелодрами "Да се запаля ли?" DDТрифонов, сопри се. Стига се самобичува , от тук ти усещам екстаза от публичното ти страдание... Глей са там чалгата, можем и сами.
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2нали не забравяш, че същото важи и за всеки от нас?!!
4
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този милионите ги няма за нищо!А другите 3,5 мил. .Не се пали,гръмни се.Ако не е БТВ ,да лъжеш,ще прикючиш за пет месеца!
3
14
 
16
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Това е добра идея - самозапали се в студиото на БТВ , хем ще си вдигнеш рейтинга.
2
32
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалгаджията да си гледа чалгата и да не се занимава с въпроси, които са над нивото му
1
13
 
28
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Ех Славчо друго е с партия...но пък те станаха толкова много,на човек да му се завие свят.Жалко,че тези мижитурки не искат да уважат суверена,но скоро ще съжаляват горчиво за това.