Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-а да бъде успешна и мирна!"
1 яну 2017 08:15,
184
Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави българите за новата година. Ето какво написа той в личния си профил във Facebook:

"Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави.

Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет.

Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други.

Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни.

Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари , съвсем скоро ще имате възможност да видите вашия другар Радев и вицето др. Йотова на какво са способни с тяхното правителство . Тогава пак ще си пишем . Сега чао .
46
5
 
18
 
! Отговори
До странджата преди 7 години
Защо още не са пуснали програмите за развитие на селските райони щом всичко пускат?!
45
26
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Много се надявах да видя генералчо с лопата на Петолъчката, но той много бързо катапултира от държавните отговорности и вместо лопата държат с дрОгарката Нинова здраво сърпа и ***... - като ония от Мосьфилм...
44
6
 
28
 
! Отговори
Разбирайте, че преди 7 години
Борисов иска здраво, мирно и благополучно да пробием още една дупка на колана.Честити да са ви новите цени от 1-ви януари, а също и новото щавене по-късно!
43
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си за миг при тежките бедствия и стихии в с.Хитрино и вчера на магистралата при снежната буря управляваха другарките Станишева , Нинова или вицето Йотова . Или пък бяха на място със токчета и прическите какво чудо щеше да е .Просто ме е срам от тях, а за др. Радев да не говорим , той си е при любовницата и хич не го интересува нищо . Научен е да скатава службата . Те това ни чака .
42
32
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Най-голямото доказателство, че ГЕРБ не крадат, а работят за държавата е отношението на ЕС към правителството на ГЕРБ... - дойде ли Борисов на власт веднага се отварят всички еврофондове и усвояемостта е почти 100 процента... - кой нормален човек би си дал парите, ако знае, че ще злоупотребят с тях и ще ги краднат... - и точно обратното с БСП - дойдат ли на власт веднага им се затваря кранчето... - заключенията оставям на вас...
41
6
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
С изказването си, че ако Цецка Цачева не е първа на първия тур на президенските избори, самият Бойко Борисов превърна президентските избори в референдум на тема: "Одобрявате ли управлението на Бойко Борисов или не ?"Е, всички видяхме какъв беше народния отговор !Масовото гласуване против политиката на Борисов размаза неговия кандидат-президент.Стана така, че от прогнозираните 10% преднина за Цачева преди изборите, след тях се оказа, че тя е с 20% зад Радев.Какъв по-добър шамар за Борисов ?
40
8
 
16
 
! Отговори
Прасесурат преди 7 години
Добре, но защо от фейсбука? Това официална страница на Българската държава ли е? Който не ползва фейсбук, да духа супата ли? Фейсбука си е някаква страница да си поздрави лелята и зълвата. Подобни поздравления трябва да стават на официални български места. Така си мисля де.. Еми утре новия президент може да поздрави българите от Лента.ру и вконтакте.
39
7
 
21
 
! Отговори
КЪМ 53 преди 7 години
И аз така мислех ,но само си мислех...защото сега ви ненавиждам точно толкова колкото и БСП ! Аз не съм гласувал и 1 път до сега за комунистите ,но вие се оказахте точно като тях. Вие натикахте народа в тъмна и непрогледна дупка. Българите намаляваме непрекъснато ,така както се увеличават цените на километър построени пътища и се питам как става с такава евтина работна ръка на която се плаща колкото да не умре от глад растат цените на пътищата ,на границата сега и на местните данъци в много град
38
26
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Най-много вбесява комунистите фактът, че Борисов е бивш охранител и знае как да се пази...
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е . Но защо , за всичките тези години , няма и намек за някакъв Резултат .
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е . Но защо , за всичките тези години , няма и намек за някакъв Резултат .
35
5
 
24
 
! Отговори
КЪМ 22 преди 7 години
А ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ-ТЪРТЕИ, А ОГРОМНИТЕ ПРРЕВИЛЕГИИ, ГОЛЕМИТЕ СУБСИДИИ,КОМИСИОННИТЕ ,МИЛИОНИТЕ ЗА НСО И ВСС ТЕ КАК ВЛИЯЯТ НА ИКОНОМИКАТА НИ ? КАК В СИРОМАШКА БЪЛГАРИЯ ,ДЕТО НА ДЕН ВСЕКИ КОНТЕЙНЕР СЕ ПРЕРОВЯ ОТ ПОНЕ 20 ДУШИ ИМА ТОЛКОВА БОГАТИ ПОЛИТИЦИ. КАК СЕ УВЕЛИЧАВАТ МИЛИОНИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ В ОБРАТНА ПРОПОРЦИОНАЛНОСТ НА СИРОМАШИЯТА НА 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ. ЗАЩО НАРОДА БЯГА БЕ ОТ ХУБАВО ЛИ ? НЕ ЗАЩИТАВАМ НИТО ЕДНА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ БИЛИ НА ВЛАСТ-ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ ЗАЩОТО НАРОДА ИМ П
34
28
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До АнонименВярно е, пазят го много яко... - но не от народа, а от комунистите, на които им изяде хляба и им е трън в очите... - ако не беше Борисов да спре поголовните гражби на червените - сега България нямаше да я има или по точно щеше да е присъединена към магучая...
33
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТова е най добрия политик и Държавник в последните години . Бойко Борисов работи само за народа , а червените каскети само го плюят , защото те са крадци и убийци на Българския народ . Честита нова година г-н Борисов , а напролет пак ще те изберем .
32
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е не, аххахах, четейки коментарите разбирам , че България няма да се оправи скоро, не иска да се оправи, няма как да стане! Българинът е тикве.ник, явно наистина по-голямата част от материала е мн слаб!
31
7
 
27
 
! Отговори
Вентилатора преди 7 години
Тази година народа здраво ще насурвака Бойки и партията му на изборите
30
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гарантирано 46 Това гарантираното в следствие от управлението над 20г на (ДС-бсп-дпс) в следствие на разграбената икономика е това, пък и мигрантите внасят в държавата над 4 млрд всяка година. това правителство просто им улесни достъпът до европейските държави!!! Така че всеки който мисли че ще е по-добре навън, защо да стои вързан тук,..ограничен!
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЪМ 35 . Това е абсолютната истина . Но не е ли възможно да заведем дело в Международния Съд . Тя , лъжата , не е Престъпление , но ние ще искаме Обезщетение затова , защото ни се изтъркаха ушите да я слушаме .
28
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народе , ако мислиш за бъдещето на децата си, за развитието на страната си! Никога ама никога не допускай бсп и техните ппроизводни(дпс,атака,патриоти) на власт! НИКОГА !!!По-добре куче с табела ЕС, от колкото най-читавия комунист-социалист !!!Запомни го това народе, спазиш ли го , ще даде резултат! ФАКТ, дало е резултат в други държави във времето, ще даде и тук!!! никога не позволявай народе бивши номенклатури и техни отрочета да управляват!!!