БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!

Две загубени, безплодни години, обобщи Корнелия Нинова
11 яну 2017 10:44,
226
БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!
Снимка: архив, Bulphoto

Или промяна, или всички ставаме ненужни. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова се обърна към мнозинството в парламента. 

Шефовете на групите в Народното събрание по традиция изнесоха речи за приоритетите си през новата пленарна сесия, макар че тя ще приключи след по-малко от месец. 

"Две загубени години за България, две безплодни години", нарече Нинова управлението на ГЕРБ. Тя припомни, че за това време мнозинството се е захванало с пенсионна, здравна, съдебна и образователна реформа. 

"Много спорове, срещи, раздели, но не и резултати", обобщи Нинова. 

Тя разкритикува случващото се и в сферата на здравеопазването, и на обрзованието, и на социалната политика.

Лидерката на социалистите обясни и че измерител на успеха е това дали хората живеят по-добре, а според нея отговорът е не. 

"Министърът на здравето, на отбраната, кметът на Пловдив сигурно живеят по-добре, но са обвиняеми за далавери. Но не и хората", каза още Нинова. 

Към това, според нея, трябва да се добави и отнетото национално достойнство на българите. Нинова припомни скандалът Бокова-Кристалина и цялостната политика на кабинета за бежанците. 

Тя разкритикува Бойко Борисов за това, че слуша всяка дума на Меркел, а според нея народът не приема това. 

Нинова се обяви за бързо разпускане на парламента и обеща, че след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата и ще даде път на еднакви правила за всички и наказания за тези, които не ги спазват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново започнаха да зомбират електората!Вижте кои са в ръководството на БСП, назначени милионери и олигарси, с тях ли ще се прави промяна?!Г . Гергов собственик на ЦУМ, панаира, Слънчев ден, дупка в центъра на Варна, всичко това му е подарена от партията, К. Добрев контрабандист и собственик на ВЕИ, чрез сестра му разбира се.Всички от БСП които дружно подкрепиха Пеевски и го назначиха за шеф на ДАНС!Те ли ще правят промяна!? Стига глупости. БСП=ГЕРБ.
14
7
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ти, Нинова отдавна си ненужна, а даже и вредна за България!
13
4
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
не се заблуждаваите президенските избори не са парламентарни аз сьм гласувалаза ген радев мажоритарно а не за бсп от това какьв служ кабинет ще направизависи сьдбата ви на изборите ако е от царисти няма да вкарате и 10 депутати
12
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не вземем да я Продадем на ИСИЛ там такива камили като Нинова ги оправят бърже
11
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личи си, че е кадър на Костов-много е печена в лъжите.
10
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие отдавна сте ненужни
9
12
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аалцхаймер: "Нинова и Мая Манолова са светлият лъч в БГ политиката,всички трябва да вземат пример от тях."Опазил ни господ!
8
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е НЕ НУЖНА И ВРЕДНА още от Димитър Благоев
7
10
 
50
 
! Отговори
БайТиквон преди 7 години
Нинова във всички сектори се провалиха тези барабар с *** от ПФ иРБ! Всички крадете, но тези в този кабинет се оядоха от всякъде!! Пълна осерация!
6
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не се заблуждавайте всички партии са против народа
5
7
 
60
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
Корне,Кажи си как приватизира "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт?Нали заедно със съучастничката ти Дончева обявихте, че ще прочистите от комунистите тези две фрашкани с долари външнотърговски дружества, още на първото събрание, на което ви бяха представили като новата изпълнителна директорка и новата шефка на борда на директорите?Ти тогава беше на 28 г., само с 2 г. трудов стаж, състоящ се от работа на няколко различни места по няколко месеца. В село Крушовица ли се научи на външна търговия?
4
0
 
39
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
promqnata 6te doide s vazstanovqvane na darjavnostta - bg da ne e 4astna darjava na 6epa kradci a na haroda na bg - vsi4ki strategi4eski vajni otrasli da se varnat na darjavata - da ima i darjavni predpriqtiq a koito 4astnik iska da si pravi predpriqtie s negovi pari i da se varnat okradenite miliardi na balgariq - za da ima jivot v balgariq
3
14
 
56
 
! Отговори
aa1830 преди 7 години
Вие пък с Орешарски такива плодове родихте, че хората не смееха да се приберат от страх да не би да повторите Виденовата зима.
2
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква яка пуканица е била кака Корн преди 20 г., ох на батя.
1
27
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова и Мая Манолова са светлият лъч в БГ политиката,всички трябва да вземат пример от тях.