БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!

Две загубени, безплодни години, обобщи Корнелия Нинова
11 яну 2017 10:44,
226
БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!
Снимка: архив, Bulphoto

Или промяна, или всички ставаме ненужни. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова се обърна към мнозинството в парламента. 

Шефовете на групите в Народното събрание по традиция изнесоха речи за приоритетите си през новата пленарна сесия, макар че тя ще приключи след по-малко от месец. 

"Две загубени години за България, две безплодни години", нарече Нинова управлението на ГЕРБ. Тя припомни, че за това време мнозинството се е захванало с пенсионна, здравна, съдебна и образователна реформа. 

"Много спорове, срещи, раздели, но не и резултати", обобщи Нинова. 

Тя разкритикува случващото се и в сферата на здравеопазването, и на обрзованието, и на социалната политика.

Лидерката на социалистите обясни и че измерител на успеха е това дали хората живеят по-добре, а според нея отговорът е не. 

"Министърът на здравето, на отбраната, кметът на Пловдив сигурно живеят по-добре, но са обвиняеми за далавери. Но не и хората", каза още Нинова. 

Към това, според нея, трябва да се добави и отнетото национално достойнство на българите. Нинова припомни скандалът Бокова-Кристалина и цялостната политика на кабинета за бежанците. 

Тя разкритикува Бойко Борисов за това, че слуша всяка дума на Меркел, а според нея народът не приема това. 

Нинова се обяви за бързо разпускане на парламента и обеща, че след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата и ще даде път на еднакви правила за всички и наказания за тези, които не ги спазват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
11
 
41
 
! Отговори
Цирк ГЕРБ преди 7 години
Искам цирк ГЕРБ да продължава до пълното унищожение на България. Да не оставяме работата недовършена!
34
1
 
42
 
! Отговори
до българин преди 7 години
Що не припомниш, кой нареди всички активи на държавните фирми да се събират в КТБ. За да я напълнят догоре и изнесат цялата. В следствието има въпрос: Кой има интерес от това? Напъни си мозъка и отговорът е пред очите ти!
33
1
 
46
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Не две ! Двадесет и седем години !!! Отдавна сте ненужни...
32
2
 
33
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
След около 3 години ще има голяма промяна в БГ.
31
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, вие освен да плюете други качества нямате. Лош човек сте и това се вижда в очите ви ! БСП освен да симулира дейност, друго не може да прави. Говорите за соцялна политика, а такаве не сме видяли от вас. Колкото сме бедни по времето на ГЕРБ, толкова сме били и по ваше. Така че просто се махнете, за да не ви махнем като през 1997ма.
30
3
 
45
 
! Отговори
До коментиращите преди 7 години
Хайде много ви моля, докато критикувате Нинова, да не ми пробутвате Боко Кратуната! Видяхме го и него! Директно за съд на Линч е, не за затвор! Тая кукундрела също!
29
6
 
46
 
! Отговори
teo преди 7 години
ВСИЧКИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СТАВАТЕ НЕНУЖНИ, СЛЕД КАТО НЕ ЗАЧИТАТЕ ИСКАНЕТО НА ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ 3,5 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ БЪЛГАРИ, 2,5 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА, ОК? ВИЕ КОРУМПИРАНИ ДЕПУТАТИ ОТ БСП, ДПС, АТАКА, РЕФОРМАТОРИ И НЯКОИ НЕЗАВИСИМИ СТЕ УВОЛНЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА! ТРЕПЕРЯТ ВИ МАРТЕНКИТЕ ПРИ МАЖОРИТАРЕН ВОТ И НАМАЛЯВАНЕ НА СУБСИДИИТЕ ВИ ОТ 11 НА 1 ЛЕВ! НАРОДЪТ ВИ УВОЛНЯВА, ОК???
28
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам Нинова с какво я държат, обаче Боко така са го стиснали за топките американците, че ха, да направи нещо самостоятелно, ха е излязло нещо в Уикилийкс.
27
20
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бсп трябва да бъдат забранени, също и други вредни партии. Народа е доволен от работата на нашия премиер и партия герб. Не са нужни избори сега нека правителството си управлява до извеждане от кризата. Народа вярва в нашия водач Бойко Борисов и го подкрепя напълно. Всички останали са крадци и само лъжат.
26
6
 
42
 
! Отговори
Допълнение преди 7 години
За да бъде много послушна кукла на конци, сигурно някога някъде много, ама много е сгафила и с това я държат изкъсо.Но рано или късно на всичко му се чува гласа!
25
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом БСП не е *** власт другите са маскари.
24
7
 
48
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
Кой нормален човек ще повярва на една "фурнаджийска лопата"?С Костов беше седесарка, щом се промениха нещата в политиката стана бесепарка.Наистина, кой стои зад тази жена, та с почти никакъв трудов стаж я направиха преди 20 г. шеф на ДВЕ външнотърговски дружества едновременно, а сега, след като се пребоядиса, я сложиха начело на БСП?Нито се е проявила като добър специалист в някоя област, нито е от знатна фамилия. Има само едно обяснение: Сигурно е много послушна кукла на конци.
23
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП и ГЕРБ, две ракови образувания работещи ЗАЕДНО.И всичките други политици са като тях. Всички стъпили в парламента, че и марешки и новите крадци дето ги рекламират денонощно.Чакайте от крадците да ви пазят парите.... успех.
22
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичките сте ненужни, само пари крадете!
21
2
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
коалиция с дпс повече е вредно за бсп по добре да се вьрне мандата отколкотокоалиция с тях те не искат да подкрепят никого ако не са вьв властта ама няматнаяждане
20
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и Станишев и Моника за две години си купиха замък в Швейцария за 20 млн евро, но Нинова нищо не говори по този въпрос, а?
19
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е ненужна и вредна за България. Никакви промени няма да помогнат, а само забраната и.
18
4
 
41
 
! Отговори
Kuncho преди 7 години
Доколкото забелязвам, явно реформите в съдебната система ги устроиват:)Там не смеят нищо да кажат защото там Цацаров не е в оставка, за разлика от другите ресори и може да има ответна реакция:)Явно правосъдната система ги устроива идеално да е в това състояние.
17
10
 
49
 
! Отговори
акуд преди 7 години
25 г. дпс управлява чрез бсп. нинова моя живот отиде на вятъра заради бсп. никога повече комунисти в България
16
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще дойде Борисов в Парламента, след като Нинова е там! Страх го е от нея, повече от снежната зима.