Радев е за отмяна на санкциите на ЕС към Русия

Той се надява, че Тръмп ще възстанови диалога с Москва
438
Радев е за отмяна на санкциите на ЕС към Русия
Снимка: БТА, архив

Дъблинският регламент за връщане на бежанци е несправедлив към страни като България, защото ги превръща в буферни зони.

Това каза новоизбарният президент Румен Радев в интервю за телевизионния канал "France 24", цитирано от БНР.

Радев посочва също, че санкциите на Европейския съюз срещу Русия трябва да бъдат отменени.

На въпрос за анексирането на Крим той отговаря, че "теоретично полуостровът принадлежи на украинците, а де факто - на руснаците". "Бъдещето на Крим ще се реши от народа на Крим", казва Радев.

Той изразява надежда, че новият американски президент Доналд Тръмп ще възстанови диалога и доверието с Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


438
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
4
 
15
 
! Отговори
кажи им Радев преди 7 години
кажи им , навий ги в ЕП, говори със Станишев, той ще те разбере и ще прокара твоите идеи за санкциите! Щом това е най-вжното за теб, щото за нас, обикновените българи има по-належащи въпроси от това дали му е добре или зле на тов. Путин.
115
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КокоДокато се хабиш по Радев, Вожда направи такъв пирует в панорама, че ще трябва да се самоопровергаеш, драги! Дошли са дни, когато с всяка минута нещо се променя... нещо като диалектическия материализъм, но тук сега се казва власоугоднически надупизъм!Хайде, и друг път гледай да си в час!
114
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой го пита нещо Румен Радев?Добре,че световните дела не зависят от него.
113
16
 
18
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Думите на Радев, защитаващ интересите на Русия, са престъпни! Де юре и де факто насърчава окупация на южните части на България от Турция. Ами те бяха тръгнали разни турски емисари да подклаждат към референдум населението в тези райони...колко му е да се спретне такова референдумче. И тези недалновидни приказки са казани от господина, с едничката цел да защити накърнените руски интереси! Това работа на български президент ли е? Той адвокат на Путин ли е, или защитник на нашите национални интерес?
112
8
 
12
 
! Отговори
Антикомунист преди 7 години
Крим е подарен на Украйна от Хрусчов. Факт.Не мисля, че има аналогия с Кърджали.
111
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещето на Айтоският Балкан ще се реши от народът на Айтоският Балкан ! Айтоският Балкан според Радев не е Българса земя !
110
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички америколюбци да хващат самолета към Вашингтон... защо още стоят тука? Няма малцинството да се налага над мнозинството.
109
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещето на Хасково ще се реши от народа на Хасково. Ако турската армия окупира Хасковски окръг и проведе референдум след 1 седмица и народът на Хасково реши ,че иска да е част от анаватан анадоу, то според Радев ,това е правилно и е така. Бадев- главнокомандуващият на българската армия, мъжът !
108
5
 
5
 
! Отговори
Ахмади Акбаров преди 7 години
Нямаме нужда от Турция да ни освобождава - ромските воини, турските и помашките ловни дружини за нула време ще убият българофашистките войници и ще се освободят от българофашиското робство.
107
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещето на Кърджали ще се реши от народа на Кърджали ! Това каза Радев. Разев одобрява, ако турската армия окупира Кърдгалийски окръг и проведе референдум след 1 седмица ,и на тоя референдум народът на Кърджали реши ,че иска да са част от Турция. Радев смята това за напълно нормално, Радев- българският президент.
106
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне вече ще си имаме истински мъж в президентството. Плевела да си прави федерки на обама и да изчезне веднъж завинаги.
105
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-накрая един президент да каже точно това което мисли и българският народ. Губим от санкциите.. бутат ни всякви "бежанци" тука.. нямаме право на никакво мнение... аре СТИГА ВЕЧЕ !!!
104
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е за отмяна на санкциите на ЕС към РусияИма си хас руския гъзомийник да не е за отмяна на санкциите. Тоя дори не знае какво става в момента в САЩ. Готвят се нови много яки санкции за Путин и неговата кремълска банда, а нашия хвърчащ президент дори не е в час какво става оттатък океана. Явно кръгозора му стига до информацията предоставена от руските медии и рунета, т.е. в главата му няма и една негова мисъл освен евтина руска пропаганда.
103
15
 
11
 
! Отговори
до 167 преди 7 години
Браво на Радев
102
13
 
12
 
! Отговори
до 178 преди 7 години
Браво на Радев.
101
10
 
14
 
! Отговори
до 176 преди 7 години
Браво на Радев.
100
6
 
12
 
! Отговори
Правилно 185.... преди 7 години
Кърджали и околностите ..95% са етнически турци!Ами ако утре и Ердоган каже "КЪРДЖАЛИ Е ТУРСКИ---въпросо е приключен"...КВИ ШЕ ГИ ДЪВЧЕШ ,ГЕНЕРАЛЕ...??!!!В КИПЪР----ТОЧНО ТАКА СТАНА!!!!!!
99
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами , отмени ги ,бе Радев!НАИСТИНА ИМАШ НУЖДА ОТ ОТСЛАБВАНЕ И МАЛКО ДИТА ....СЪС СИБИРСКИ КРАСТАВИЦИ!!ОТ БРЮКСЕЛ----ВЕДНАГА ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ДА ВЛЕЗЕШ В ДИЕТАТА!!!
98
16
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
Не сбъркахме че го избрахме за президент. Всяка дума от изказването му е точна.
97
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"теоретично полуостровът принадлежи на украинците, а де факто - на руснаците". "Бъдещето на Крим ще се реши от народа на Крим", казва Радев... Ясно е, че иска да защити червения интерес, но много ми е интересно ако някой ден турция реши да си анексира няколко Български града в които живеят 99% турци пак ли Радев ще каже народа на Кърджали (примерно) да реши дали града е Български или турски....Позицията му, че в Крим се вее Руския флаг значи е Руска територия е ужасна...