Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет

Борисов е най-добрият вариант за премиер, твърди председателят на ПГ
Обновена: 14 яну 2017 10:40 | 14 яну 2017 10:24, Красимир Ангелов
243
Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет
Снимка: Булфото

БСП се връща на власт не с проведени избори, а чрез служебния кабинет и избора на Румен Радев за президент. Това мнение изрази заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Бившият МВР шеф определи Бойко Борисов като определено по-добрия вариант за следващ премиер, в сравнение с лидера на БСП Корнелия Нинова. По думите му има лъжливо усещане, че БСП са в подем от президентските избори

Самият Цветанов изрази увереност, че след парламентарните избори ГЕРБ ще може да направи стабилно мнозинство. "Имахме сериозно парламентарно мнозинство, за да продължим управлението си, но при това съотношение на резултата, който имаше на президентските избори, премиерът предпочете действително да подаде оставка", каза Цветанов и добави, че неговото мнение е било, че в момента, в който държавата трябва да се подготви за председателство, надали това е най-добрият вариант.

Заместник-председателят на ГЕРБ определи БСП като най-популистката  партия в 43-ото Народно събрание. По думите му има партии, които се създават на база на това да мразят и да противопоставят. Според Цветанов такава е партията на Радан Кънев - ДСБ. "Докато не престанем да се мразим, няма да имаме успех - нито политиците, нито държавата", отчете още Цветанов.

Той коментира и актуалния въпрос за резултатите от референдума и внесените промени от ГЕРБ в Изборния кодекс. Цветанов посочи, че преди провеждането на референдума, месеци никой от политиците и партиите не са говорили за това, което би могло да се случи при една радикална промяна на избирателната система.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБЕРИ КРАДЛИВИ
21
1
 
35
 
! Отговори
ало монархиста преди 7 години
Кажи поне един от Гроб, който да не е с комунистическа семка.
20
37
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев нелегитимен като президент, защото е избран само с 2 млн гласа по малко от тези 3,5 млн, които гласуваха на референдума.Оставка!
19
3
 
15
 
! Отговори
ист преди 7 години
Госпожа Бултартабакова премиер - мечти безплатни.
18
8
 
34
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Неграмотните Борисов и Цветанов най-много ги е страх от БСП да не го осъдят за престъпни немърливост и безхаберие.
17
6
 
40
 
! Отговори
апартаментчик преди 7 години
Боже мили, каква наглост да се снимаш до портрета на национален герой-мъченик!
16
5
 
38
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Абе цвъцко, служебния кабинет е със супер ограничени правомощия. Не може като вас последните месеци да раздава милиарди на вътрешни фирми.
15
5
 
25
 
! Отговори
минаващ преди 7 години
Да се сезира прокуратурата-това "нещо"се снима пред портрета на Бенковски и го цапа!!Почна войът на чакалите-от неизбора на Цецка до края на света
14
8
 
33
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Много добре, че след провалите на Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП сега идва времето на БСП.
13
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички не реализирали се комунисти от некадърници отидоха в ГЕРб за да откраднат и малкото останало .Партийно заобиколени от послушковци некадърни и некомпетентни застанали на хубави постове с хубави заплати. Дори са се нанизали като свински черва в защита на мафиотските си структори .
12
6
 
42
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Цвъки, как да не са проведени избори бе човек ?! :)Бяха проведени президентски избори, на които кандидата на БСП ви размаза с 20% разлика на балотажа !А, за това, че резултатите от прзидентските избори се превърнаха в своеобразно допитване на народа за вашата политика се сърдете на Вожда. Именно той ни в клин, ни в ръкав обвърза резултатите от изборите за президент с оставката си като министър-председател.Хората избират по-малкото зло БСП пред ГЕРБ. Факт !
11
1
 
22
 
! Отговори
светнат преди 7 години
Ама Надке, не ти ли омрьзна да си на всяка манджа мерудия. И защо заблуждаваш хората с фалшив аватар на младо моме, като си дьрта на 56 години парясница :)
10
5
 
29
 
! Отговори
socialen преди 7 години
И това е много добре. Страната е разграден двор след неграмотните "управления" на Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП.
9
3
 
32
 
! Отговори
Пожарникаря преди 7 години
Още с номинирането на Цецка беше ясно,че се заформя театър. Планирана загуба, сърдит батьо, сълзи и сополи ,народа не ме иска и замитане на отговорност. Заеми, европари за бежанци, бедност и т.н. Но овцете са преспани, чакаме нови избори и така до края на света. Да му мисли сиромаха !
8
25
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Бесепарска логика:Искаха му оставката, заплашваха с вот на недоверие... - когато я подаде го обвиниха, че бяга от отговорност...
7
4
 
32
 
! Отговори
Лом преди 7 години
Още ли си жив бе, рапонь крив?!
6
7
 
45
 
! Отговори
кк преди 7 години
За мене е ясно едно : Човек, който 2 пъти бяга от отговорност и подава оставка, преди да е изтекъл мандата му, няма МОРАЛНОТО бъде повече Премиер.... Както и депутати, които са били в 2 провалили се парламента, нямат МОРАЛНОТО право да бъдат повече депутати....Но тъй като МОРАЛА няма стойност у нас, това трябва да се облече в закон.Тогава ще имаме умни, мислещи и работещи депутати и Парламент.Това мажоритарните избори са ала-бала.
5
7
 
36
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Цвъко е голям пропагандатор. Не се сещам да е казал нещо и то да се окаже вярно. Бешипету ще се пазят като дявол от тамян от скандали преди изборите, така че едва ли ще се напъват много за това правителство.
4
7
 
42
 
! Отговори
Живко Марков БНРП преди 7 години
Борисов е лъжливото овчарче.Колко пъти вече лъже народа и печели избори.Няма да ги изреждам.Прави го или от страх или от глупост.Дано скоро ни освободи от присъствието си.
3
20
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До 123Ако си гладен - ела да ти купя една баничка...