Валери Симеонов за Радев: Да му дадем 100 дни!

Не очаквам чудеса, коментира патриотът пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 19 яну 2017 12:21 | 19 яну 2017 10:50, Красимир Ангелов
111
Валери Симеонов за Радев: Да му дадем 100 дни!
Снимка: Булфото

"Румен Радев не може да бъде определен като наш президент", коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

"Засега малко сме скептични от информацията, която имаме за този човек, но да му дадем 100 дена и да видим какво ще се случи", добави Симеонов.

Той посочи, че Радев няма политически опит, а "от състава на служебния кабинет ще се разбере неговата зависимост от червените олигарси".

Симеонов заяви още, че не очаква чудеса от новоизбрания държавен глава, като посочи, че президентската институция, и в частност фигурата на президента, са лишени от правомощията, които им се преписват в последните месеци.

На въпрос не е ли важна ролята на президента като обединител на нацията, Симеонов заяви, че дадена фигура може да бъде обединител в кризисни ситуации или въстания, но в конкретния случай ролята на президента е чисто формална.



Още новини четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
FAKT преди 7 години
Двама съветски ibrik4ii се състезават за парите на Путин и яростно се плюят . . .
77
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4engeto slobee saschto?? Nali imasch bisnes imasch tv ne si gladen i rakiata ti varvi aide
76
1
 
8
 
! Отговори
тя преди 7 години
Знае се , че нар. събрание е пълно с посредствени хора , но чак такава тъпотия е недопустима!
75
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
дано не те видим повече в народното събрание.
74
1
 
12
 
! Отговори
честит преди 7 години
Преди стоянов да даде на Президента 100 дни, президента вече даде на Бургаскиот бек - 7. После - на село.
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев трябва да е наясно, че спечели само заради това, че народът люто мрази банкянския кабак и искаше да го изрита от премиреското място.
72
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
очаквам слави с нов проект...и да видим тия от статуквото !
71
3
 
18
 
! Отговори
Ало преди 7 години
Кой си ти,че ще му даваш 100 дни,бе? Народът му даде 5 години , ти се скрий някъде.
70
11
 
3
 
! Отговори
Надут фатмак преди 7 години
Очакванията бяха, че след полагане на клетвата новоизбраният президент ще произнесе стегната програмно-визионерска реч. За съжаление Румен Радев изчете едно пространно четиво с по-скоро констативен и шаблонно-пожелателен характер. А по въпроса за "съдебната реформа" не даде и най-малък знак за така очакваното от обществото реформиране на прокуратурата.
69
2
 
17
 
! Отговори
избирател преди 7 години
досегашните управници започват да усещат накъде духa вятъра и за това демонстрират пренебрежение. но това е за още една седмица.
68
2
 
14
 
! Отговори
БРЕЙ преди 7 години
КАКВО СТАВА,АЗ СЪМ ПРОТИВ ДПС И МЕСТАН,НО СЪМ И ПРОТИВ ЮЖЕН ПОТОК И БЕЛЕНЕ,ЗНАЧИ Е ЗА ТУРСКИ ПОТОК И ЕЛ.ТОК ОТ ТУРЦИЯТЕ, АДИ КАЖИ КАКЪВ СИ,ПРОТИВ БОРИСОВ,А ПЪК ЗАЕДНО УПРАВЛЯВАХТЕ ДВЕ ГОДИНИ,НЕ МОЖЕ ДА СИ САМО ЗА ЕДНА ОГРАДА В УПРАВЛЕНИЕТО,НОСЕТЕ СА ЦЯЛАТА ВЛАСТ,НЕ МОЖЕ КАТО НЯКОЯ, САМО ИСКАМ ДА ГО ДОПРЕШ,ИЛИ СИ НОСИШ КРЪСТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО.ЗАЩО ЧАК СЕГА КАЗАХТЕ ЗА ПЕНСИИТЕ,ГЛАДНИТЕ СЕГА ЛИ ОГЛАДНЯХА,ИМА НЕЩО НЕЯСНО В ПОЛИТИКАТА ВИ, ГОСПОДИН СИМЕОНОВ.ЗАГУБИХТЕ МЕ.
67
3
 
16
 
! Отговори
свирчо преди 7 години
Бургаският винкел - топ простака на 43-тото НС.
66
1
 
15
 
! Отговори
Пинокио преди 7 години
Тоя ц***рвул по глупотевини надмина сикаджийската мутра и Цветун взети заедно.
65
3
 
20
 
! Отговори
тя преди 7 години
Кога тоя ще разбере , че мълчанието за него е злато , защото като си отвори устата засмърдява на голяма простотия!
64
3
 
21
 
! Отговори
ЛЪЖЛЕВ преди 7 години
АЗ ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПАТРИОТИТЕ,НО ВАЛЕРКАТА ЩОМ ТАКА СЕ ДЪРЖИ,ЩЕ ВИДЯ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМ,МИСЛЯ ЧЕ КАРАКАЧАНОВ И СИДЕРОВ ЩЕ МУ УДАРЯТ БАЛТИЯТА.
63
2
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Валери ни на йота не е поумнял от пребиваването си в НС! Не е разбарал и не е усвоил елементарни неща за да се назове политик! Само си е надул егото, но скоро ще бъде спукан тоз балон!
62
2
 
13
 
! Отговори
Бай Георги преди 7 години
Все си мисля че БСП ще спечели изборите и с Атака ще управляват пак тогава направо ще ви изнесат половината заедно със Голямата Тиква и Тежката сланина
61
2
 
24
 
! Отговори
тя преди 7 години
Земи се скрий бе ***! Ще дава 100 дни , това да не ти е правителство бе , той е избран от народа за 5 години и Н.С. няма отношение към избора му , та да дава 100дни Пак симеоновската тъпотия !
60
1
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Аз също не очаквам чудеса от такъв който е замогнал от СКРАБ! Инженер ли? :)) Мършояда бил човек(творец, създател)?:)) Симеонов изгуби народното доверие много повече от преди 100 дни! Смех!
59
3
 
15
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
"ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА ,НО НЕ СВОЙТА ДУША,БРАТЯ , А ДУШАТА НА НАРОДА."ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ПРОТИВ ЮЖЕН ПОТОК,ПРОТИВ БУРГАС АЛЕКСАНДРОПОЛИС,ТОЙ Е ЗА ББ,ЗАЕДНО СА С ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК,ИСКА ДА УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ, А ПЪК ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИТЕ ОБЕКТИ,ОТКЪДЕ БРЕ ДРАГИ ПАРИ,ТО НЕ Е САМО ДА СИ ПАТРИОТ, А ДУШАТА ТИ ДА Е ПАТРИОТИЧНА,ДА НАМЕРИШ АКЪЛ КАК ДА ДОПИЕШ ХАРИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, А НЕ САМО ДА КАЗВАШ,ОГРАДА,КАКВА ОГРАДА ЩОМ МОЖЕ ЕДНО МОМЧЕНЦЕ ДА Я ПРЕМИНЕ,СМЯХ,ХОРА ПАРТИОТИ ОТВОРЕТЕОЧИ