Ненчев недоволен от Радев, не казал нищо по важните въпроси

Пропуснал охраната на Черно море, на въздушното ни пространство
115
Ненчев недоволен от Радев, не казал нищо по важните въпроси
Снимка: Булфото, архив

Министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев разкритикува новия президент и върховен главнокомандващ Румен Радев.

Още по темата

Според него държавният глава не е споменал важни акценти в речта си пред депутатите, след като положи клетва в Народното събрание вчера.  

"Не чух и една дума, свързана с кризата в Украйна. Не чух и дума по отношение на натовски кораби в акваторията на Черно море за инициативата такъв център да бъде изграден във Варна. Не чух и дума по отношение на съвместна охрана на въздушното ни пространство. Обезпокоен съм от обстоятелството, че г-н Радев твърдеше, че той е против", коментира Ненчев.

Военният министър в оставка се надява, че няма да има забавяне в проекта за купуване на нов изтребител заради изборите и съставянето на нов парламент и правителство.

"Не ми се иска дори да си го помислим. За пръв път от 27 години финализирахме един проект за модернизация, два проекта, третият е в процес, за сухопътни войски. Един милиард и половина са осигурени и гласувани от това Народно събрание, нещо, което призна и самият избран за президент Румен Радев вчера", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
27
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Албанизацията на Македония е много по - голям проблем , защото една съседна мюсюлманска държава ни стига . Какъв проблем от първа степен за България е Украинската криза ???????? Нещо не разбрах недоволството на министъра в оставка ? Беззъб , продажен без топко вец . Ликвидатор . Колега достоен на Ликвидаторката от МВР . Некадърност среди Лоялност . Наглостта е бонус от всички министри в оставка . Довиждане .
62
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не чух и една дума, свързана с кризата в Украйна. Не чух и дума по отношение на натовски кораби в акваторията на Черно море за инициативата такъв център да бъде изграден във Варна. Не чух и дума по отношение на съвместна охрана..."А аз чух всичко, за което съм го избрал: -Заклевам се в името на република България да спазвам Конституцията и законите на страната, и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа.Глупостите на Ненчев изобщо не ме вълнуват.
61
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз не съм доволен от изказванията на Ненчев пред съда, липсваха важни акценти, така да се каже. Не чух "признавам се за виновен по всички обвинения".
60
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че Ненчев е недоволен. Той беше доволен само от Плевнелиев, когато заявяваше, че интересите на България не го вълнуват и че интересите на определени държави стоят над тези на собствената му държава.
59
0
 
7
 
! Отговори
:( преди 7 години
Питах за решението на онази комисия - постингът ми е изтрит.В коментарите към друга статия зададох един въпрос, свързан с икономическата ни история от най-близкото минало - питах едно лице /от женски пол/ относно приватизирането на солидно външнотърговско дружество - изчезна и този постинг.А до вчера не триеха този тип коментари!
58
0
 
14
 
! Отговори
слави преди 7 години
до Професора кога направи Ненчев генерал той тепърва ще стане генерал от втора рота трета килия
57
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не чух и една дума, свързана с кризата в Украйна. Не чух и дума по отношение на натовски кораби в акваторията на Черно море за инициативата"Мокет, аз съм гласувал за Радев, за да стане президент на България, а не говорител на НАТО и като президент приоритетът му е да се концентрира в проблемите на България, а не в проблемите на Украйна. Не ти ща чуждестранните кораби и самолети, като член НАТО приоритет е да изградим армия, а не да сме окупирана от чужди сили държава.
56
2
 
27
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Натовските (т.е. най-вече турски) кораби да ги пуснем в нашите териториални води. Това ли иска клиентът на прокурата Ненчев? Не вярвам да чуе ткова нещо от ген. Радев.
55
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА РАДЕВ ЩЕ МУ Е НАПИСАНО, НО ДА СЕ ИЗКАЗВА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ПЪРВО МОСКВА.
54
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не чух и една дума, свързана с кризата в Украйна. Не чух и дума по отношение на натовски кораби в акваторията на Черно море за инициативата такъв център да бъде изграден във Варна. Не чух и дума по отношение на съвместна охрана на въздушното ни пространство."Това е защото е защото на тези избори избрахме президент на България, а не васал на американски щат.
53
0
 
13
 
! Отговори
Georgieva преди 7 години
Nenchev,kato mu doyde vremeto,gen Radev schte kaje kakvoto tryabva,moje i togava da ne ti haresa,a na sada sigurno schte mu e interesno.......
52
3
 
37
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Трудовака ефрейтор Ненчефф да не дава акъл на един български генерал от ВВС,сега действащ президент,защото се...излага.
51
1
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ненчев, важно е какво Радев е казал в съда, за да може да те опандизят за всичките ти мизерии и далавери, които натвори в МО. Така и не разбра на какво си министър за тези две години, мислише си че е някакво кабаре, вкара в него толкова актриси и жени с леко поведение, че дори ДАНС не можа да си затвори очите за назначените от теб жени с леко поведение...
50
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не каза и за партенките на кадровите военни. нищо и за любовниците на министъра в оставка. Нищо за кравите, овцете и магаретата,.нищо за.... Излиза че е по-умен от всички които не са го чули и разбрали...
49
1
 
7
 
! Отговори
от Казичане с любов преди 7 години
До justice Не трябва да я стяга , щото ще играе ножето ,а тогава ще боли повечко!!!!
48
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненчев недоволен от Радев, не казал нищо по важните въпроси...Ами да, първия и един от най-важните въпроси е "Ненчев в затвора - кога?".Тоя селянин на снимката, ако му разровят последните години, голям смрад ще падне.А и нагъл - не бил разбрал за защитата на родното небе, която той прецака, за да направи далавера - да плащаме на чужди военно въздушни сили.
47
2
 
30
 
! Отговори
justice преди 7 години
Ненчев, мисли за предстоящото си дело и стягай халката, че ти предстоят болезнени моменти...
46
1
 
18
 
! Отговори
месара преди 7 години
Като чета коментарите ,и как го хранят хората, букета гладен няма да остане , все някоя "наденичка " ще има кой да му "предложи"!!!
45
20
 
4
 
! Отговори
annybody преди 7 години
"Когда человек глуп, то это надолго" - нито за Ненчев , нито за Радев има надежда - нито пък за нас.
44
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много важно, че си не доволен. Аз не очаквам от тебе друго. Търсиш под вола теле. Кой те пита тебе вече? А народът си каза положителната дума за Радев. Дано за тебе съдът определи положителната килия.