Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!

Борисов бил баш комунистът, разтривал ушите на Тодор Живков
183
Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!
Снимка: БТА

Шефката на БСП Корнелия Нинова не остана длъжна на нападките на лидера на ГЕРБ и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Още по темата

"Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма. А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа", скочи тя в социалната мрежа Facebook.

Отговорът й беше провокиран от думите на Борисов, че социалистите са "подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни", били спечелили президентските избори с коварство, а стилът на БСП бил да руши и да взривява църкви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** означава мека седалищна част!
131
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не харесвам др.Нинова, но за ген. БОКО е права. Народът е казъл-"когато ти е *** г.за, не го подавай другите да ти го миришат". Писна ми от непрекъснатото плюене на Боко- комунистите такива , онокива, главорези и т.н. Какви бяха родителите?Кой ставаше офицер? Кой отиваше да учи в Симеоново? Кой лижеше и мажеше пред фамилия Живкови? Антикомуниста....!!!!! Не! Нагаждача! Този който е карал изключително бедно детство, ядяйки филии с мас, доката всички ние останалите-трюфели! Отивай си вече.....!
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как да нямат собственност всичко беше тяхно дори и жените общи
129
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До парасьонко.Разбира се никаква прошка и за БСП и ДПС.И ТЯХ ЩЕ ГИ НАВРЕМ,КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА!
128
3
 
2
 
! Отговори
парасьонко преди 7 години
Ине се притеснявай, вече се правят списъците на византсоровските предатели....
127
4
 
5
 
! Отговори
парасьонко преди 7 години
Браво Корнелче, заври ги предателите на дънера на Калоян - него, семейството му и целият му род...този път никаква прошка...
126
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая и лъже и разтрива туй-онуй,важно е да е на власт.
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 139.Растриваше го и още им го разтрива на милионерите от БСП.От време на време прескача и в ДПС.
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до чекист.Защо имаше приватизация?Защото комунистите лъжеха за разни изпълнени петилетки.В складовете на заводите имаше залежала,и никому не нужна стока.Стари и изпотрошени машини,които едвам тръгваха и едвам спираха.Никакви нови технологии и никакви нови машини.Не случайно България фалира три пъти по времето на комунизма.А тая куковица горе на снимката,защо не каже на кого го разтриваше,докато дойде на власт в уродливата БСП,която освен с крадене на милиарди,с друго не може да се похвали?
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До чекист.Строеше народа с неговите пари.Комунистите винаги се занимаваха с далавери.Комунистическата и социалистическата партия фалираха България пет пъти.Загубите от тези фалити за една малка държава,като нашата са над 150 милиарда долара,и 24 тона злато.За убитите от тази терористична организация списъка е дълъг и не пълен.В европейските демократични държави не се строеше,и ток сигурно нямаше,и болници и училищата.Затова,който е избягал от това управление -на запад,не иска да се върне!
122
4
 
1
 
! Отговори
чекист преди 7 години
До Допълвам 123И за кого са се обаждали? Та то СДС ръководството по принцип бе в болшинството си прависти с по специална сексуална ориентация. Спомнете си , колко време страната ни се управлява от 2ри адвокатски колектив чиято основна дейност бе най- вече в полето на реституцията, ликвидационните съвети, близките до тях РМДта.Или ако конкретизираме -комунистите строиха и изграждаха , а адвокатите цап царап и съсипия
121
7
 
10
 
! Отговори
некадърни комунисти преди 7 години
ако всички *** бяха с качествата на Борисов за толкова години комунизъм България щеше да е като Швейцария
120
9
 
12
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Уш модерна милионерка гласеща се да живее при сина си в САЩ...а говори като *** от Монтанско ! Все по често в форумите се цитира ген. Пиночет ...извел Чили до водеща икономика в Лат.Америка а именно : ( Убии комунист - спаси страната )
119
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 132Бивши комунисти, бивши ченгета и разузнавачи и бивши *** НЯМА!!!!!
118
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да е бил но сега не е за разлика от тебе червена бабичка лъжкиня
117
10
 
19
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ОСВЕН ЧЕ Е РАЗТРИВАЛ УШИТЕ НА БАЙ ТОШО,ПАРТИЯТА ГО ИЗУЧИЛА И ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ,ДАДЕ МУ ВЛАСТ И Т.Н.,СЕГА МИ ГОВОРИ ЗА БЕЛЕНЕ,АЙДЕ КАЖЕТЕ ИМ ИМЕНАТА,50 ГОДИНИ ГОВОРИТЕ ЕДНО И СЪЩО,ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ПРЕДИ 44 ОБЕСЕНИ И ИЗГОРЕНИ,БАСТА НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ"САНИРАТЕ" ПАНЕЛКИТЕ НА Т.ЖИВКОВ,НАПРАВИ БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК,ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ НА ЧОВЕК НА БАЙ ТОШО,ПОМНИ НАРОДА ВИЖДА ВСИЧКО НЕ МОЖЕШ ГО ИЗЛЪГА С ТВОЙТЕ ЛЪЖИ ЗА МИНАЛОТО.НЕ СЕ ХВАЩАЙ ПО ГЛАСА НА РЕФОРМАТОРИТЕ,НЕ ПАДАЙ ТОЛКОВА НИСКО,ВИЖ ИВАНКОСТОВ.
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
даже и тази песен не е тяхна,партизан за бой се стяга....... търся оригиналната песен но не мога да я намеря, до колкото знам е писана през балканската война.
115
4
 
17
 
! Отговори
Допълвам 123 преди 7 години
През 80-те години по 3 до 6-7 човека годишно успяваха да влязат да следват "Право" в СУ "на общо основание"(само въз основа на отличния си успех,без да ползва никакви предимства),но и тогава тръгваха приказки кой от тях на кого е роднина.Веднъж обаче само един-единствен влезе "Право" на общо основание.Тогава в "Право" влизаха по около 240 човека всяка година - обявят по-малко места,но после,чрез "дописване" от ректора (разбирай, след обаждане на високопоставени покровители) бройката се раздуваше
114
3
 
14
 
! Отговори
светата Неделя преди 7 години
еее, голямо чудо станало пак, синсация, комунистите се кръстят до Царя и набожно целуват икони
113
0
 
3
 
! Отговори
До 124 преди 7 години
Докато си писал(а) твоя коментар, сигурно си изпуснал(а) някоя дума. Не можах да разбера какво питаш.