Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!

Борисов бил баш комунистът, разтривал ушите на Тодор Живков
183
Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!
Снимка: БТА

Шефката на БСП Корнелия Нинова не остана длъжна на нападките на лидера на ГЕРБ и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Още по темата

"Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма. А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа", скочи тя в социалната мрежа Facebook.

Отговорът й беше провокиран от думите на Борисов, че социалистите са "подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни", били спечелили президентските избори с коварство, а стилът на БСП бил да руши и да взривява църкви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
10
 
! Отговори
59 преди 7 години
ДеСиденти
51
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази колко ли пари е заграбила? И иска още.
50
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета повечето коментари по-долу, оставам с впечатление, че до 1989г, в България е било пълно с девиденти-антикомунисти (а имаше милион и нещо партийни членове и още три милиона кандидати), хора, моля ви имайте самоуважение, или по-скоро, имайте малко срама !
49
0
 
6
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Във Якуткс да пробва.:) На втория ден дасвидания:))). Във Флорида, при алигаторите и ***:)))))))))).
48
5
 
12
 
! Отговори
Гораздо Больше преди 7 години
Другарката Нинова каза, повече така не може, трябва да има разделение на властите, на никой няма да се месим. Ами досега що се месихте бе другарко? Искате сега да ви повярваме, че няма да го правите? Ами "горещо ви вярваме".
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми не е излъгала КорНи
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 51 а.ааа как не е имало.Ето така се прави.Първо с Костов,а след това с БСП-ще използва момента и страховете на материяла и готова.Сина в САЩ.и всичко е О.К
45
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе цирка е Пълен.Нинова беше в правителството на Костов.Сега е управлява БСП-ту.От антикомуниска в баш комунистка:-) :-) :-) :-) И тя ще раздава справедливост.Изпрати синът си да учи и жевее в САЩ,а народа български в Сибир:-) :-) :-) иска да изорати:-) :-) :-)
44
1
 
19
 
! Отговори
ЗАГЛАВИЕТО Е ГРЕШНО преди 7 години
ТЕЗИ НЕ СА КОМУНИСТ С/У КОМУНИСТ А ПАРТИЕН ЧЛЕН С/У ПАРТИЕН ЧЛЕН ЗАЩОТО В ПАРЛАМЕНТА 90% СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП А СЛЕД 89 ГОДИНА МИНАХА ПРЕЗ ВСИЧКИ ПАРТИИ НА ТОВА НЕ СЕ КАЗВА КОМУНИСТ А ПАРТИЕН ЧЛЕН ИЗПОЛЗВАЧИ ЗА ВЛАСТ
43
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига с тези "комунисти" бе,не ви ли омръзна!разберете го:комунисти у нас НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!имало е,има и винаги ще има само ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ,които си сменят само партийките,според интереса!"комунист" милионер?!"комунист" мутра?!"комунист" безнесмен в капиталистическо общество?!да бе,да!!!!!!!!!
42
1
 
12
 
! Отговори
водач на МПС преди 7 години
Всъщност концлагерът Белене е бил построен през далечната 1941 година по нареждане на цар Борис . Тогава влиза в сила Закон за защита на държавата. А истински комунисти към датата 9 септември 1944 година са се брояли на пръсти. Или около 4 хиляди души.
41
5
 
19
 
! Отговори
А ти ма, Корнелийо?! преди 7 години
Ти кому какво разтриваше, та на 28 год., с трудов стаж от по няколко месеца на няколко различни места, сините те направиха шеф на две големи и богати външнотърговски дружества и ти дадоха възможност да присвоиш почти половината от едното от тях?Кому какво разтри, та след тази умопомрачителна светкавична супер кариера при сините, после стана шефка на червените?Кому какво се опитваш да разтриваш сега, точейки зъбки за най-високия административен пост в държавата?Бива наглост, но твоето е уникум
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последиците от мирният безкраен преход са главно две: фрапиращо намаляване на популацията, поради отвратителните условия на живот и цинично утвърждаване на феодалния управленски мироглед у наследниците на проклетата червена буржоазия, окупирали всичко.
39
7
 
16
 
! Отговори
Нинова преди 7 години
Казах на сина си да не заминава. След като твърдо заяви че ще замине, казах му поне да е в Русия. Викам му *** е Русия, мама, там е истината, а той не та не та не, Щатите ще е.
38
1
 
10
 
! Отговори
художника преди 7 години
Напоследък забелязвам нещо интересно. От началото всички се бяха обединили срещу народа, прикриваха се взаимно и всеки грабеше като за последно. Сега парите са на свършване, почти няма какво да се гепи и почнаха да се изяждат взаимно.Топете се, перчете се, правете си мръсни номера... изяжте се бе! Всичко това е балсам за бедния българин и за България!!!
37
10
 
17
 
! Отговори
лъжливата овчарка преди 7 години
Нинова, с твоята наглост, нахалство и демагогия ще те сполети съдбата на лъжливото овчарче от едноименната българска народна приказка. А тя завършва така:,, Никой не вярва на лъжец... дори когато той казва истината,, !
36
1
 
4
 
! Отговори
ту у лево ту у десно преди 7 години
споко приятели от ДЕСНО и у ЛЕВО,нашият първи секретар на партията/който е на 90 г.и е все още в прекрасно здраве/ каза:ние другари ще командваме 100 години така сме изградили тази система.математически от 1944до2044 повече от половината време е истекло.остава още малко.по спокойно за да доживеят младите до тогава.а кака нинова като жена е потдържена хваща око.
35
6
 
7
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Не разбирам Нинова защо не защитава комунистическата идеология. Нали комунизма е следващото ниво на социализма? Сега да не би да искат да кажат че социализма е най-доброто - нещо средно между комунизъм и капитализъм.
34
6
 
25
 
! Отговори
Боко -комуниста преди 7 години
Корнелия не е била член на Бкп като Тиквата и е нормално да му го каже.Тя е член на Бсп но сега.Боко тиквата за сегашните социалисти ли говори или за ония които лижеше краката и пазеше.
33
5
 
28
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Бившата седесарка и антикомунистка *** и тя обърнала палачинката като Баце, ама в обратна посока. Няма толкова нелепа държава като нашата. Може би само Северна Корея ни изпреварва. Цялото изпълнително бюро на бсп милионери, но иначе щели да дадат по 20 лева на пенсионерите. Избирайте си ги бе, младите ще намерим къде да живеем, за останалите ще е мъката.