Лукарски видя РБ в следващото НС, не били пречка за дясно обединение

Лидерът на СДС разкритикува Радан Кънев, но му протегна ръка
29 яну 2017 11:48,
45
Лукарски видя РБ в следващото НС, не били пречка за дясно обединение
Снимка: Булфото, архив

Реформаторският блок не е пречката, която спъва обединението на партиите в дясно. Това заяви лидерът на СДС и бивш икономически министър Божидар Лукарски пред BTV. "Вратата за коалиция не е затворена, имаме оптимизъм за по-широко събиране в дясно", заяви той.

Лукарски е сигурен, че Блокът твърдо ще бъда част от следващия парламент, а пример за добре свършената им работа е управлението, което реализираха в 43-ото Народно събрание.

Още по темата
Лидерът на СДС окачестви думите на Радан Кънев, че има рекет върху малкия и среден бизнес като литературни съчинения, които учител трябва да оцени. Въпреки това той е категоричен, че няма нещо, което не би му простил. "Политиката не е място за лични пристрастия, може да бъдем и приятели и колеги и да правим компромиси в името на общата цел. Когато си в коалиция, човек трябва да прави компромиси и да прощава". Той допълни, че Радан Кънев го е научил да казва нещата винаги в очите.

По повод заградения общински път и частен имот от депутата от РБ Борислав Миланов, Лукарски посочи, че казусът очевидно е част от предизборната кампания, за да се оповести сега. "Защо след толкова години казусът се раздухва сега? Има съд и прокуратура, които се занимават с незаконно строителство", посочи той.

Председателят на СДС посочи, че Миланов има много законодателни инициативи в 43-ия парламент и е много познат и харесван в района му.

Ревизията на ведомството си от служебния кабинет той коментира, като нещо хубаво, стига да не е с цел реваншизъм. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Радан КъневРБЛукарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лукарски, аз не ви виждам в Парламента вече, особенно с новия безумен закон (рекет) за движение по пътищата!!
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бсп = сдс
11
2
 
2
 
! Отговори
Гениално преди 7 години
https://youtube/watch?v=OaYlETggcQk
10
2
 
30
 
! Отговори
ined преди 7 години
За бога братя не гласувайте за деформаторите
9
3
 
11
 
! Отговори
ДС-ар преди 7 години
До ХамлетЩе види,ние ще се погрижим!
8
3
 
25
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Раданчо и Лукарски скачаха най-силно и високо на Орлов мост преди години две-три и скочиха в депутатите , а това показва ,че да си български депутат не трябва да имаш ум и своя позиция ,а да скачаш по свирката на силния на деня и ставаш депутат ,та и дори и министър . Е ,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ В БЛИЗКИЯ 10-20 ГОДИНИ като таквиз приемат закони и естествено лобират чужди интерси за авоари в някоя банка .
7
2
 
34
 
! Отговори
**** преди 7 години
На това му се вика,гладна кокошка просо сънува !
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформаторите без нито една реформа ахахахх
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Политиката не е място за лични пристрастия, може да бъдем и приятели и колеги и да правим компромиси в името на общата цел."Ето колко безпринципен е тоя ***. И с Местан би се обединил в името на "общата цел".
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предния път "дясното обединение" сътвори "османското съжителство".
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Лидерът на СДС разкритикува Радан Кънев, но му протегна ръка"Естествено, че Лукарски му е протегнал ръка, нали РБ с клизма и общи усилия трябва да събере някакъв смешен процент, за да може да се моли на Тиквата да ги вкара вътре по милост.
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Лукарски дали се вижда скоро в затвора?
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Червенобузест *** е толкова десен,колкото Винету,Цвък или Партийната секретарка ЦеЦе! Такива *** и крадци съсипаха не само СДС,но и компрометираха всякаква дясни и консервативна политика.Гнусната Червена Кукувица също!