Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия

Соцпланът ще струва 1.9 млрд. годишно, изчисли Нинова
Обновена: 4 фев 2017 06:20 | 3 фев 2017 22:25, Веселина Йорданова
236
Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия
Снимка: архив, БулФото

Ако БСП управлява след предсрочните избори, категорично ще постави въпроса за отмяна на санкциите срещу Русия пред ЕС. Това даде да се разбере лидерът на социалистите Корнелия Нинова в предаването "Панорама" на БНТ.

Според нея социалисти симпатизират на президента на САЩ Доналд Тръмп заради политиките, които предлага и отмяната на санкциите срещу Москва е сред тях.

Тя оцени положително първите действия на президента Румен Радев. По думите й съставът на служебния кабинет, назначен от него, ясно показва, че БСП не се е месила при реденето му.

Да гледаме министрите по делата им, призова Нинова.

Според нея президентът е "човек на думата, последователен, каквото каза в кампанията, го прави с първите си действия".

Нинова посочи, че той е разбил всички манипулации, че ще отклони България от евроатлантическия й курс.

"Направи силна среща в Брюксел, на която с характер заяви, че санкциите срещу Русия са вредни за България и Европа", каза още тя.

По думите й платформата, която предлага БСП за изборите и през уикенда ще обсъжда форумът на социалистите, ще струва към 1.9 млрд. лв. годишно и това ще е възможно с приходите, които ще събира държавата.

Нинова настоя, че с мерките за младите семейства гледа в дълъг хоризонт, "за да си спасим народа от изчезване".

Според нея това трябва да е цел за национално съгласие, независимо кой е на власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
8
 
5
 
! Отговори
Good Корнелия преди 7 години
БРАВО, може дори са гласувам за вас...
110
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има само една малка подробност - "АКО"! И ако българския народ е толкова глупав да даде на тази безродна, предателска и крадива партия да управлява и Господ да слезе на Земята няма да му помогне.
109
5
 
20
 
! Отговори
аз преди 7 години
Синът и харчи парите на червените бабички в САЩ ,пак повтарям ,че синът и си вее оная работа в САЩ ,а тя проповядва Русия?????? Толкова ли сте глупави бе хора? защо е изпратила синъ си в тази толкова лоша страна? А не във велика Русия?????
108
1
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До ВасилевДържавата трябва да си има собствена икономика, з а да бъде уважавана. Еврофондовете са до 2020 г. След това...? Имай собствена икономика, качествено производство, пазарите сами ще се отворят за теб. Никой не бяга от хубавото.
107
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПАНЧОНима вие комунистите сте ръководени някога от доброто за България ?Вие кога ще разберете,че няма да ви повярваме и да ви върнем отново на власт,защото 27 г. вече само комунисти са на власт.Като се почне от Луканов,Виденов,Гоце,Станишев,Костов, Борисов -всички комунисти.Тяхният мерак за крадене няма да се промени от която и да е партия да се явят.А и пример ни е Румъния,избраха си комунистите сега се надигнаха ,защото старите вълци си показаха рогата.Комуниста искат да крадат но не и да
106
14
 
3
 
! Отговори
ПАНЧО преди 7 години
До Василев: СОЦИАЛИСТИТЕ СА НАЯСНО ,ЧЕ ТЕЗИ ФОНДОВЕ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ НЯМА ДА ГИ ИМА. НАЯСНО СА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ КЪРВАВИТЕ ЛАПИ НА ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ И ДА ВЪЗСТАНОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ МОЩНОСТИ НА НИВО 1989 Г.,КОГАТО БЕШЕ ЛИКВИДИРАНО ВСИЧКО ОТ ТАКА НАРЕКЛИТЕ СЕ ДЕМОКРАТИ. ОТ ТАМ ИДВА И НУЖДАТА ОТ АТОМНА ЕНЕРГИЯ -БЕЛЕНЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА.
105
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПАВЕЛНали разбираш, че и прокурора и половината БСП и Пеевски и някои другари руснаци трябва да влязат в затвора заради КТБ? Или се правиш на балама?
104
2
 
11
 
! Отговори
??? преди 7 години
Колко типични българи има тука хахахах Някакъв папагал пише,че не бил от БСП ама щял да гласува за тях ,само и само да види Борисов победен?????????? типичната българщина,ще си запаля къщата за да изгори на Вуте плевнята хахахаха .Какво искате от такъв народ??????
103
10
 
5
 
! Отговори
ПАНЧО преди 7 години
До Гробокопач: ПРАВИЛНО ,ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ТОЗИ ДЕМАГОГ И ЛЪЖЕЦ ОТ ГЕРБ.ВИЖТЕ САМО КАКВИ СВЕТЛИ ПЕРСПЕКТИВИ НИ ОЧЕРТАВАТ ,АКО СЕГА СПЕЧЕЛИЛИ ПАК. КАТО ЧЕ ЛИ ,ДОСЕГА БАБА МИ ПЕНА ОТ КАРЛУКОВО УПРАВЛЯВАШЕ . КАКЪВ К.Р ДЪРЖАХТЕ ,ЧЕ НЕ ВДИГАХТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ,ТА СЕГА ЩЕ ГИ ВДИГАТЕ ДВОЙНО.ЛЪЖЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ. МАРШ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА.
102
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЕ от такива Българи България има нужда,които четат и знаят,които могат да опонират на лъжите на комунисти ,които са винаги готови да продадат България на Русия и не можеш да кажеш българи ли са или внедрени руснаци на българска земя.И всички истински велики българи са възроптали против Русия,дори и тези които са били на младини русофили са се осъзнали като Стамболов.Да не говорим за Левски ,Ботев ,Раковски ,които предупреждават българите да гледат България и да стоят настрана от Руси
101
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
много навреме се сетихте за санкциите вашите евродепутати как гласуваха
100
11
 
4
 
! Отговори
ПАВЕЛ преди 7 години
До др.Нинова : ИМА И ОЩЕ ПО ЛЕСЕН НАЧИН. ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ,ДА ХВАНЕ ИВАН КОСТОВ , БОРИСОВ ,ЦВЕТАНОВ И БАНКЕРА ИМ ОТ КТБ ,ДЕТО СЕ КРИЕ В СЪРБИЯ , ДА ГИ ВКАРА В ПАНДИЗА И ДА СТОЯТ ТАМ ,ДОКАТО НЕ ВЪРНАТ ВСИЧКО ОГРАБЕНО В РЕЗУЛТАТ НА ТЯХНАТА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД 1989 Г. НЕ ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА 1997 Г И ЗА ЖАН ВИДЕНОВ. СДС И ГЕРБ СА ДОКАЗАНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПОСОЧЕНАТА 1989 Г. ДЕЦАТА СЪЩО ЗНАЯТ ТОВА И ДА НЕ СЕ МЪЧАТ ДА ИМ ВТЪЛПЯВАТ ДРУГО.
99
10
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Независимо какво се случва, ние не искаме правителство "Борисов" 3, в които някакви едвам влезнали в Парламента да ни определят какво ще е битието. Ще гласуваме за БСП, за да видим ГЕРБ победени изборно, Борисов унижен публично. Нашите мотиви са коренно различни от тези на Корнелия. БСП за нас е просто средство да ударим още веднъж, много лошо ГЕРБ и да го разпаднем политически. Това не значи, че БСП ще може да състави правителство. Достатъчни са 3-5%, преднина пред ГЕРБ,за да постигнем целта си
98
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен...........Както е казал дядо Вазов, който е против Русия, той вече е продал България........Понеже си много умен и начетен русофил, може би не знаеш, че дядо ти Вазов никога не е изричал подобни глупости. И е било достатъчно един руски снаряд да падне на българска земя, за да се превърне в "русофоб" и да пита руснаците "защо дойдохте неканени гости". Има цяло стихотворение на тази тема.
97
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Бойко и Цветанов винаги най-много плюеха Радан Кънев ? Помислете хора ? Защото той единствен казва истината.Разберете го !Да сте чули Бойко толкова да роптае против Станишев,Пеевски ,Цацаров ...ТЕ СА СЪЮЗНИЦИ В ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ.И лошото е ,че нямат намерение да се отказват,те сега ще обещават какво ли не докато се домогнат до властта.И БСП и Герб И ДПС опитват 27 г. от меда на властта и затова са готови на всичко да се върнат.Затворите на България плачат за такива ТЛЪСТИ МИЛИОНЕРИ КРАЛИ,
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2+2откъде знаеш?
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да се напълват по големи русофили от Доганов и Пеевски в България няма.
94
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тоя форум са се загнездили най ниската и антибългарска част-седесарската. Както е казал дядо Вазов, който е против Русия, той вече е продал България.
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИзбирателНищо не направихме ние...и днес комунистите са на власт!Имаме нужда от такава съдебна реформа,която да натика всички по затворите.У нас няма осъден политик макар ,че ние сме най-бедната държава в Европа и то защото имаме крадливи политици,затова сме бедни.Хора отворете си очите и слушайте четете!Не избирайте старите крадци,колко пъти ще ги връщаме обиграните крадци във властта?Изберете или Христо Иванов или Радан Кънев-това са най-сериозните критици на комунистите.Защо Бойко най мра
92
1
 
10
 
! Отговори
опаа преди 7 години
Некадърни лъжци!!!