АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование

Партията готова с нова данъчна система и по-ниско ДДС
Обновена: 5 фев 2017 15:07 | 5 фев 2017 14:16,
148
АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование
Снимка: БТА

Партия АБВ предлага да бъдат възстановени трудовите войски за мъже, които нямат основно образование и са навършили 18 години. Това във Велико Търново председателят на партията Константин Проданов, съобщава БТА.

Той отбеляза, че това е една от мерките за превенция и справяне с битовата престъпност, тъй като основните извършители на битови престъпления са хора без образование и без умения, които влизат в криминалния контингент за да се препитават.

От партията имат програма за промяна на данъчната система, посочи Проданов. Предвижда се съотношението между косвени и преки данъци да бъде променено, а ДДС върху стоки от първа необходимост, лекарства и книги да бъде със ставки между 10 и 15 процента.

От партията смятат, че държавата трябва да бъде стратегически инвеститор във високотехнологични производства, които носят добавена стойност и дават перспектива за развитие.

Проданов коментира, че коалицията с "Движение -21" е лявоцентриски блок, който ще защитава хората на наемния труд от експлоатация и бедност.

Съставянето на листите ще бъде съобразено с хората, които представляват двете партии във всеки район.
Отношенията на коалицията с БСП ще бъдат изцяло на принципна основа, тъй като в програмите на двете формации има съществени различия, отбеляза Проданов.

Основни политически опоненти в предизборната кампания ще бъдат ГЕРБ, десните формации и партията на Веселин Марешки, подчерта председателят на АБВ.

Според заместник-председателя на партията Марин Киров от 15 януари до днес, в партията са се записали 600 нови членове.

"Налице е вълна от очаквания и задоволство, след избора на ново ръководство на АБВ", посочи Киров.
По отношение на външната политика, от партията коментираха, че водещ трябва да бъде отговорът на въпроса "какво е изгодно за България, а не какво казано от вън да изпълним". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
12
 
! Отговори
Психо преди 7 години
Някакъв се разприказвал за две години казарма. Ей, психопати. Свършиха годините на робство. Дори в Русия няма 2 години казарма от толкова много време. Е има, но на професионален договор със 600$ стартова заплата. Добре ли е? Бай *** го е яд, че едно време най-хубавите му години са отишли да "служи", та сега иска и децата му да ядат дървото. Приказката, че казана на българите няма нужда да се пази са винаги актуални. А двете години казарма в Израел - като излезе е със 6 цифрена сума в сметката.
36
2
 
9
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Че то това мъже ли са бе. Вземете си ги за Член-ска маса в партийката ви. Таман ще се научат да сричат А....Б.....В......
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли ще е за без пари нека си изработят детските които са получавали от данъкоплатеца.
34
13
 
11
 
! Отговори
Свободен преди 7 години
то комунист какво може да измисли друго ..... създава роби, докато неговите деца си живеят в LA, NY и Singapore :::
33
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Балами няма като при Тошово време.АБВ да ходят да блъскат с кирките и лопатите.
32
0
 
10
 
! Отговори
32 преди 7 години
Ами уреди се и ти *** и си изхвърли ***. Hо не ти искаш чакаш някой да дойде да ти изхвърли ***, а ти да си лежиш пред телевизора и да чакаш на социалнил Тъй не става със социалните не само няма да се уредиш ами ще се докараш до просия и в дома ще пълно със цимент вар найлонови торбички пласстмасови бутилки и подобни. Кой ти е виновен за мизерията ако не ти самия ?
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе му пречи да дойде в БГ, да изкара 2 години казарма и да замине пак като иска. Младата нация трябва да е подготвена за всичко, дори и за най-лошото.... Две години, нищо няма да му стане да е в БГ.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
30 Личи си, че отдавна не си хвърлял ***. Добре си си ти, уредил си се.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ивчоНе могат да ги съберат по чужбина. Братя Галеви и други се скриха и не могат да ги намерят.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
27 Какво има да се разбирате за *** ? oтиваш до кофата и го изсипваш туй е толкова просто и очевидно, че не подлежи на обсъждане. Примера който даваш освен че е нелеп показва че нямаш основно образование. Сигурно си от тия райони дето изсипвате *** си направо на улицата а пред домовете ви всякакви строителни отпадъци.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 19Тогава не са нужни ЕС и еврофондове и ромите ще се трудят без пари на държавата. ЕС само обърка държавата след 1989 г. както си беше добре преди.
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам да добавя и друго предложение - сума ти педа----та вършат леки нарушения, а после отървават затвора. Нека да се въведе като присъда общественополезния труд. Не си убил някого, не си изнасилил, но да речем са те хванали да пушиш трева или караш кола пиян - три месеца обществено полезен труд, независимо колко си известен. Ако хора като Лили Павлова и Москов чистят градинките и оправят пейките, ще има полза за обществото
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Какво е изгодно на България" е хубаво само да го четеш. Ние и сега сме трима души с четири мнения, щото поне един не знае какво иска. За *** пред входа не можем да се разберем от години, та за "какво е изгодно на България" ли?
24
0
 
9
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Бягат предимно висшисти, а тук остават безработни тия с основно образование къде ще избягат, но ако искат нека се махат техен си е проблема на теб защо са ти *** да им плащаш социалните и детските.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21 - е как какво - пътища например. Колкото и да са *** ромите, за да бъркаш асфалта не се иска да си инжинер. Тъкво ще изградим по-бързо магистралите, а и безработицата ще спадне
22
1
 
9
 
! Отговори
нямате идеи преди 7 години
Оня мазния от ВМРО-то го приказва това кой знае от кога!
21
0
 
22
 
! Отговори
Корнелий Пий преди 7 години
Е, те и сега дипломите за основно се купуват от "римляните" като топъл хляб, щото после трябват за шофьорска книжка. Не че и тя не се купува, де.
20
4
 
9
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
до 19споко ,щом Австрия, Дания, Естония, Гърция, Норвегия, Турция успяват да ги привикат техните наборници и ние ще ги приберем, иначе ще излезе ,зад граница на марта в сряда...
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво ще строят тези "войски"?
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тце,не става.Нали сега издавате дипломи,щото не могат да гласуват.Пък за трудовата повинност аз мога да се погрижа.