АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование

Партията готова с нова данъчна система и по-ниско ДДС
Обновена: 5 фев 2017 15:07 | 5 фев 2017 14:16,
148
АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование
Снимка: БТА

Партия АБВ предлага да бъдат възстановени трудовите войски за мъже, които нямат основно образование и са навършили 18 години. Това във Велико Търново председателят на партията Константин Проданов, съобщава БТА.

Той отбеляза, че това е една от мерките за превенция и справяне с битовата престъпност, тъй като основните извършители на битови престъпления са хора без образование и без умения, които влизат в криминалния контингент за да се препитават.

От партията имат програма за промяна на данъчната система, посочи Проданов. Предвижда се съотношението между косвени и преки данъци да бъде променено, а ДДС върху стоки от първа необходимост, лекарства и книги да бъде със ставки между 10 и 15 процента.

От партията смятат, че държавата трябва да бъде стратегически инвеститор във високотехнологични производства, които носят добавена стойност и дават перспектива за развитие.

Проданов коментира, че коалицията с "Движение -21" е лявоцентриски блок, който ще защитава хората на наемния труд от експлоатация и бедност.

Съставянето на листите ще бъде съобразено с хората, които представляват двете партии във всеки район.
Отношенията на коалицията с БСП ще бъдат изцяло на принципна основа, тъй като в програмите на двете формации има съществени различия, отбеляза Проданов.

Основни политически опоненти в предизборната кампания ще бъдат ГЕРБ, десните формации и партията на Веселин Марешки, подчерта председателят на АБВ.

Според заместник-председателя на партията Марин Киров от 15 януари до днес, в партията са се записали 600 нови членове.

"Налице е вълна от очаквания и задоволство, след избора на ново ръководство на АБВ", посочи Киров.
По отношение на външната политика, от партията коментираха, че водещ трябва да бъде отговорът на въпроса "какво е изгодно за България, а не какво казано от вън да изпълним". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как ще го направи като няма работа и частни фирми усвояват еврофондове за магистралите. Сигурно ще праща повиквателни в страните от ЕС, САЩ и по цялата планета където има българи за войници. Хората бягат от България защото няма заплати работа и живота е много скъп и тежък.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На приказки е лесно преди изборите.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно!
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея като не са обещали да премахнат изцяло ДДС пак добре. Много е лесно да обещаваш като знаеш че ще имаш 3% на изборите и няма да ти се налага да изпълняваш тези обещания. Могат да обещаят и минимално заплата един милион долара.
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По отношение на външната политика, от партията коментираха, че водещ трябва да бъде отговорът на въпроса "какво е изгодно за България, а не какво казано от вън да изпълним".Браво.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само трябва да има а влизащите вътре трябва да си плащат, аз ако съм неграмотен и отида на курсове си плащам нали .
11
1
 
7
 
! Отговори
Ивелин преди 7 години
Това ВМРО го говори не помня от кога!Пак нямате свое предложение!От АБВ ще станите ЯЮЬ....
10
3
 
4
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
и да ти кажа мухъл че не твоя дядо а още хитлер се е опитал даги интегрира неграмотните,после социализъма със задължителното образование,малко преди теб и евросъюза.но те са велики хора и организации а ти *** си тръгнал да откриваш елекричеството.ми то късно бе чадо...
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Също и за жени трябва да има една шиваческа фабрика или нещо много джебчийки шетат из моловете.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добра идея.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е добро предложение ,трябва да де развързват нещата в тази държава Ще има ефект
6
5
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
защо не кажеш колко заплата си получавал в япония и каква заплата ще получаваш сега в българия.нали искате промяна и поткрепа.покажи документи и ние имигрантите да се върнем.ХИЛЯДИ инженери,финансисти,учители и др.интелигентни и достойни БЪЛГАРИ работят като тираджии,в цехове,по строежи по цял свят а ти мухъл си тръгнал акъл в празна тиба да наливаш.
5
1
 
6
 
! Отговори
А няма нужда, преди 7 години
просто в НК запишете каторга с изход при успешно полагане на зрелостен изпит. Ако иска *** да излезе, маа цял ден лопата или кирка по канавките, вечер учи до късна доба и веднъж годишно има право да се явява на изпит, докато го вземе!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 1989 г. трудови войски беше източвано за строежи на палати за бандити като Карамански и генерали от армията. Няма как да стане ако не се одържави всичко.
3
10
 
15
 
! Отговори
До Надя преди 7 години
"Трябва и да се забрани на хората без средно образование да гласуват по време на избори."Айде бе:-) Ако беше казала хора, които не знаят да четат и пишат, щях да го разбера. Но ти се оля:-) Явно не си срещнала вишист, академист, доцент, професор, който е *** като г а л о ш! Знаеш ли колко по достойни и умни хора има от тези изброените, които са само с основно или и без него. "Дипломата" не те прави човек! Ти преди да разговаряш с някой, го питаш явно за образованието, което е получил:-) брех
2
2
 
22
 
! Отговори
Българче преди 7 години
Защо не наричате нещащт с истинките им имена ... сатава дума за м.а.н.г.а.лите ... така де ... а защо вместо трудови войски направи не говорим за кастриране ... това е и.з.мет на всички е ясно ... Относно АБВ ... П сложи младото момче за параван ... иначе пак той си движи нещата ... освен това няма бивш комунист кокто няма бивж *** ... е МД прави изключение
1
1
 
17
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Това е добро ! Поне ще са заети и с нещо полезно!!!