Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една

Стефан Данаилов подготвя Нинова с думи на Конфуций
Обновена: 5 фев 2017 17:13 | 5 фев 2017 17:10, Красимир Ангелов
199
Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една
Снимка: Пресцентър БСП

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Още по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За белия автобус трябваше Бенатова да я осъдят - да кърти павета и да подбужда към престъпление. Тогава някои хора ХВЪРЛЯХА ПАВЕТА ПО ПОЛИЦАИ. За такова нещо в цивилизования свят се лежи по 20-30 години в затвора. А после когато полицията се опита да избута няколок души, те започнаха да се хвърлят и да свличат пред автобуса, за да не му дват да мине. Заслужаваха един хубав пердах!
45
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП-то е обещало на Кремъл да направи България руски колхоз.
44
14
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До АнонименА ГЕРБ го интересува само Брюксел и краденето.Защото оттам текат сега парите;))) Ако парите течаха от Москва, щях да ви видя тогава;))) Има ли някаква разлика? Рубладжии щяхте да станете до един, чорбета мили мои;)))
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Борисов дъщеря му - Стела - също живее в САЩ , ако става за въпрос!
42
3
 
15
 
! Отговори
Белия Автобус преди 7 години
приятел аз знам едно че тези дойдат ли на власт все се налага с сила да им я вземаме същото е и в румъния.... ама как си приличат социалистическите партии в двете страни. много ги умеят тези неща да искарват народа на площада да ги сваля с сила .... на тези комунисти социалисти как отвътре им идва да си търсят белята
41
7
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До съвет А нима, г-н гербер, когато управляват вие, парите от проектите стигат до народа? Не, стигат до верните кръгове от фирми на ПП ГЕРБ! Дай да си говорим правичката, къде са парите от проектите, г-да? Дайте да видим, тия дето са ги спечелили, от коя партия са, да направим проверки на конкурсите с външни оценители;)))
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов създаде международен скандал без прецедент! ЕРдоган изиска от нас 7 бегълци, Борисов му даде имигрантите на подност и в Турция ги разстреляха, а същевременно ни напълни с афганци, под предлог че са имигранти, но като дойдоха политичесик такива се на---а. Гърците и германците скръцнаха със зъби на Турция, и отказаха да предадат турските бегълци, дори с риск да си развалят взаимоотношенията. Какво пречеше на Борисов, да предупреди тези хора, те да избягат и после той да каже "Не са у нас"?
39
5
 
16
 
! Отговори
Рени преди 7 години
Нинова ще си докара ли синчето от щатите да гласува за нея или ще си го държи там. Нещастна лицемерка, прятила сина си в Америка, а България иска да набута в руския колхоз.
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е интересно дали нашият "материал" пак ще гласува за *** та да го довършат окончателно. Като ги гледам *** имам чуството че ги интересува само краденето и руските интереси.
37
7
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До АнонименАко си мислиш, че въпросният "народ" може да даде и вземе, каквото и да е, жестоко се лъжеш. Беше времето, когато въпросният народ имаше шанс да промени нещо. Сега той е на парчета, всяко за себе си. И ако не е Небето, досега тези парчета, щяха да са мъртви. Не берете грижа и ядове, че БСП може да спечели изборите, радвайте се, че ГЕРБ няма да ги спечели. Късогледи хора, сте вие, не виждате, по-далеко от собствената си купа с чорба в кухнята.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко много безсмислен текст, направо ме грабнаха отивам някъде да потисна, чувството което ме кара силно да подскоча от радост, урааааа.
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 40 - Проваления политик Меркел, не знам дали някой му е близал г--а повече от Бойко.ЕДиния ден отиде при Меркел да говори как ще спира имигрантите, втория ден отиде при ЕРдоган да му обещава как ще ги пуска и да му целува ръка.
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не е гледал Тиква 3 да го гледа отново .
33
7
 
16
 
! Отговори
Шофьоро преди 7 години
Ламболейчо събирайте за бял автобус другарю
32
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам конгресите на Герб - Бойко каже някаква глупост за светлото бъдеще - залата почне да пляска. Този филм Сме го гледали при Живков. Борисов - Ще направим пенсията 300 лева. УРаааааЗащо не я напривехте за 7 години джанъм?Борисов - ще направим минималната заплата 650 леваЗалата - УРаааааЗащо не го направихте ДОСЕГА?Ще демонополизираме НЗОК! Ръкопляскания!Къде спахте седем години?
31
7
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До БожилНа ГЕРБ, Небето му е свило перките. Бъди уверен в това. Божият Гняв (не народният) е насочен срещу ГЕРБ и БСП ще бъдат просто маша за изпълнението му. И Борисов е много наясно защо е така. Тъй, че вие, редовите гербери, не се надявайте на бъдещи велики победи и "громене на ***". Защото, ***, това сте самите вие!
30
5
 
16
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Ламбо може да е забравил да си пие Гинко-билобата,но не е забравил да си пие водката!
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 32 - ами добре, *** в друга партия, тъкмо ще й намалиш рейтинга е ще се намали вероятността да те изберат.
28
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП харчат луди пари да се надъхват за поредния си изборен пръц на 26 март.
27
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП харчат луди пари да се надъхват за поредния си изборен пръц на 26 март.