Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една

Стефан Данаилов подготвя Нинова с думи на Конфуций
Обновена: 5 фев 2017 17:13 | 5 фев 2017 17:10, Красимир Ангелов
199
Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една
Снимка: Пресцентър БСП

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Още по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви реформи?Не може повече от 3 мандата депутат? ОК, карам 3 мандата като комунист, после карам колкото ми душа сака като независим или минавам в друга партия. Тия и без това са се просмукали като метастази на всякъде.
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом и майка ми, която е пенсионирана учителка на 74 г, вчера взе да ми обяснява как за всичко били виновни copocouдите, значи положението в Бг отива на много зле и някъде върви страхотна червена пропаганда :-D:-D:-D:-D
24
12
 
14
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Само да припомня на гербавите ,че при тях в момента има по-вече пребоядисани *** отколкото във всички останали партии взети заедно начело с вдлъбната до болка тиква и антуража му.
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бре много начетен тоя бе и КонФуций знае наизуст сигурно Кунг-Фу знае дайте някой 90 год. мъдрец да ви прави Пи Ар. Аз пък знам от себе си, каквато и да е критиката учи и калява, причина дава за изявa.
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
23 "червена пропаганда" - а Герб какви са? Не са комунисти, нали?
21
8
 
22
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Победата на Радев не е победа на БСП,а загуба на Цачева- само толкова! На изборите обаче БСП ще се изправи срещу целия гняв на народа и ако ГЕРБ успее да го обедини и събере в едно- жална ви майка тогава!
20
1
 
8
 
! Отговори
24 Анонимен преди 7 години
*** е за copocouди :-D Забравих, че и това е *** дума според dпes.бг.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
21 - а Борисов има ли общи фирми с Пеевски или няма? горанов назначвал ли го е Пеевски или Да? Цацаров - назначен от Борисов - разследва ли Пеевски за КТБ - или не?
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом и майка ми, която е пенсионирана учителка на 74 г, вчера взе да ми обяснява как за всичко били виновни ***, значи положението в Бг отива на много зле и някъде върви страхотна червена пропаганда :-D:-D:-D:-D
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В следващия парламента независимо дали ще има ляво-центритска или дясно-центристка коалиция повече от 40-45 процента не могат да съберат, така че вероятно след изборите ще има нови избори.
16
2
 
30
 
! Отговори
НИКОГА БСП на власт! преди 7 години
Как да вярваме на другарката Лъжкиня(Нинова)? Преди години тя не работеше ли за СДС? Тя гласува ли за Пеевски да стане шеф на ДАНС? Тя милионерка ли е? Продължава ли да *** и баламосва простолюдието в България по всевъзможни начини? На всичките въпроси отговорът е ДА ! Е тогава ми кажете как да гласувам за нея и партията на която е лидер сега? НИКОГА!
15
3
 
13
 
! Отговори
ленин преди 7 години
До Анонимен 1: Ама много си благ бе, ама много си мазен та чак лигав, когато споменаваш името на шефката си! Помниш ли колко и какви обещания през годините получавахме от тази партия и другите производни на БКП които бяха до сега на власт? И какво от това, само крадене и лапане до преяждане! Не знам кой, ама не и тия!
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко мило беше на конгреса. Дементирали старчоци да се обръщат един към друг с "другарю"!!!
13
1
 
21
 
! Отговори
Смешно е преди 7 години
да се говори че Радев е на БСП. Дори да се съберат процентите на БСП и ДПС, проценътът на Радев е двоен. Дори да извадим рейтинга на Нинова, този на Радев е двоен. за него грасува целия народ - и от ПФ, от Герб и от РБ.....БСП извадиха 25 процента - резултатие от първия тур.. Радев извади над 60 процента.Сега БСп вади 28-29 процента, нека да има малка инерция, на е абсурдно да разчита на нещо повече. Дори да победят, ще са на ръба.
12
0
 
16
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Тези щяха да гласуват и за мажоритарния вот така казаха но после се направиха на ударени тръгнали сега обещания да правят
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че говорят зад гърба ти може да означава и , че те водят с някоя и друга обиколка :-D:-D
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя що не си гледа пенсията или там каквото има. Тоя ли ще ми определя бъдещето аз дали съм определял неговото . Аре стига с тез феодални старчета бе.
9
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОГА НЯМА ДА ПОБЕДИТЕ ЗАЩОТО СТЕ КОМУНИСТИ!
8
2
 
30
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Рибата в морето, те сложили тигана на печката.Знам и още поговорки, които много точно отразяват бесепарския възторг от поредното си буксуване на едно място.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тези които говорят зад гъра ти, това е знак че един път са те подминали и сега се готвят да те подминат втори път.