Сметки: Броят на партиите в РБ ще скача

Това се очаква в близката седмица, обяви Найден Зеленогорски
14
Сметки: Броят на партиите в РБ ще скача
Снимка: БТА

Броят на партиите в Реформаторския блок ще се увеличи до седмица с още няколко, съобщи председателят на предизборния щаб Найден Зеленогорски. Това стана след като в ЦИК бяха внесени над 6500 подписа за регистрация на обединението в предстоящия парламентарен вот.

Политикът обаче не пожела да назове имената на формациите, с които се преговаря, защото все още няма нищо официално. Сега в блока влизат четири партии и индивидуални членове.

Под добро представяне на РБ се разбира съставяне на десноцентристко правителство и мнозинство, посочи Зеленогорски. По думите му в противен случай можело да се стигне до кабинет ГЕРБ – БСП.

По думите на Зеленогорски, разбиването на РБ е грешка. "Вратите са отворени още една седмица", посочи той.

"Фрагментирането в дясно притеснява избирателите. Ние направихме всичко възможно, за обединение в дясно. Този опит за разбиване на дясното беше грешка", каза Зеленогорски. И изказа прогноза, че динственият десен проект, който ще влезе в парламента, е РБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
vie ste mnogo kuhi be politici bg-naroda ne e kaprizen iska malko no neshto zashto za 28 godini pone trohi ne mu pusnahte ok kradete miliardi no kade shte gi zavirate vidqhte kvo stana s takiva kato Lukanov.....ako bqhme naciq a ne sbirshtina da ste na sapun vsichki vie
6
0
 
5
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Това си е жива п*орн*ография - скоро очаквам в българския парламент всеки народен преДател - да е от различна "партия"!
5
0
 
8
 
! Отговори
При отворени врати преди 7 години
Може и да излязат партии, то аз не ги знам партиите, които беха, но Кунева ли е там, значи нищо не вирее. Този път без РБ в парламента
4
0
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Йоло Денев да не го изпуснат ,че без него са за никъде.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да проверят в google дали има още партийки събрали на последните парламентарни избори пo 0,0001% и да ги поканят и тях. И партията на *** и пульо и нея.
2
0
 
15
 
! Отговори
Рояци преди 7 години
Ееее всеки се бута да става партиец бе, че знаят къде нищо не правиш а взепаш парички, къде крадеш като за световно всички го знаят и никои нищо не прави, къде се возиш на лимузини докато народа умира от глад и където вместо ти да работиш за народа, народа работи за теб.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,ха, ***!