Обещания, програми... битката между ГЕРБ и БСП

Ерменков подари програмата на Столетницата на Десислава Атанасова
10 фев 2017 13:10,
61
Обещания, програми... битката между ГЕРБ и БСП
Снимка: bgonair.bg

Бившият народен представител от БСП Таско Ерменков подари на Десислава Атанасова от ГЕРБ предизборната програма на Столетницата в студиото на предаването "България сутрин".

Така, по думите му, тя и партията й ще се запознаят подробно с идеите им, вместо да правят извадки от изявления.

Двамата коментираха предизборните битки между партиите и отправиха упреци един към друг.

Атанасова посочи, че поредицата от срещи с медиите, които БСП прави, дава представа какво ще се случи, ако левицата влезе в парламента. Тя изреди имената на няколко представители на БСП, които според нея не са довели до никаква промяна в държавата.

Вчера БСП отправи критики към работата на кмета на София Йорданка Фандъкова, която сезира прокуратурата за причините за аварията в "Топлофикация - София". Позицията на партията бе подкрепена от Таско Ерменков.

"Когато става въпрос за обществен доставчик, на когото хората плащат съответните суми, няма как да няма оценка на политиките, които се провеждат. Хората не ги интересува кой как си върши работата, а искат да имат качествена услуга", категоричен бе той.

Атанасова коментира политическите битки, които се водят основно между ГЕРБ и БСП и обясни действията на партията си с това, че всяка една организация, която кандидатства за вота на българските избиратели, търси най-добрия начин да представи своите програми, а също и слабите места на своите опоненти.

След края на дискусията представителката на ГЕРБ все пак не взе подадената от Таско Ерменков предизборна програма на БСП. Вижте цялата дискусия във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "Не забравяйте": И ти не забравяй, че бат' ти Бойко също е бивш член на БКП (навреме обаче приел "евроатлантическите ценности").
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Таско е най-обикновен дърт ***, а не експерт.
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таско ти не си мой сънародник, изчезвай при господарите си
33
8
 
4
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #30. Не е вярно,че социализмът се е провалил,заради държавно-плановата икономика. Планиране си прави всеки дори едно обикновено семейство си планира бюджета. Социализмът се провали,защото искаше да накара хората да бъдат съзнателни и да гледат и работят за държавното като на свое,а капитализмът е заложил на животинското у човека-ЕГОИЗМЪТ. Явно хората гледат на своето,като свое,а на общото като на чуждо. Провалът на социализмът е в опита си да превъзпитат човека,което не им се получи...
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей, че грозна и *** тази квачка. И двамата са хвани единия, та удари другия.
31
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Деси е само една празноглава жена, никога нищо смислено не казва. Тя си е с онзи селски манталитет, дето сама си се хвали и си вярва, че е върха.
30
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деси бензинаджийката става само за работа на околовръстното ,а не да се обяснява по телевизийте.
29
5
 
9
 
! Отговори
българче преди 7 години
Деси къде са парите от КТБ
28
5
 
5
 
! Отговори
Нане Марсианецо преди 7 години
До чекист 42Имахме не Производство, а имахме Потребление. Производство е когато си конкурентно способен. А комунистите от БСП и ГЕРБ нямат акъл за такова нещо. Затова окрадоха Фсичко!
27
5
 
9
 
! Отговори
Нане Марсианецо преди 7 години
До програма на бсп 31,Ти забрави, че накрая ще си гласуват закон, че кой кво крал, пометено и да го ду-ха Народа!
26
4
 
12
 
! Отговори
Нане Марсианецо преди 7 години
Събрали се двете половинки на БКП - яркочервената и тъмночервената и се надлъгват кой какво ще обещае, но в крайна сметка нема да направи. По "обективни" причини, разбира се. Хехе.
25
6
 
13
 
! Отговори
До Анономен 24 преди 7 години
Спомнете си зимата на 1986/87 г. когато в София имаше режим на тока - 2 часа има, 2 часа няма, а тогава имаше само една управляваща партия БКП /сега БСП/. Питайте как се гледаха тогава малките деца?
24
2
 
8
 
! Отговори
баю преди 7 години
Дали ще има оФце дето ще им се хванат на въдиците на тези деца на комунисти? Ще има! И то много оФце ше им се фанат на въдицата! Те оФцете са свикнали да ги ловят като кротушки от цели 27 години! Да обаче има и такива като мен дето не кълват на мухи! Гласувал съм за пръв и последен път в началото на 90-те на първите избори за безпартиините! Да обаче безпартиини се оказаха децата на комунистите. Е теглих им майната и до ден днешен не съм гласувал за мутри комунисти и селянжъри от седенките!
23
0
 
8
 
! Отговори
краси преди 7 години
Никой друг не може да ви даде, това което аз мога да ви обещая :)
22
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Офицера радулов известен още като таско до кога ще си боядисва косата? То на кастинг ли мисли че отива?
21
21
 
20
 
! Отговори
програма на бсп преди 7 години
1. Крадене2. Крадене3. Крадене4. Крадене5. Крадене6. Ограждане на Парламента7. Последни дни на крадене8. Напускане с белия автобус9. Спотайване 2 г и пак на ново с лъжите.
20
2
 
12
 
! Отговори
герб+бсп=дпс преди 7 години
кратун отива при кралицата ,бе как така все вървите напред,ами избираме умни хора отговаря тя , ето виж обажда се тя на камерун :син на баща и мака ти и не ти е брат кой е това , ами аз отговаря той , идва си кратун и звъни на *** я кажи кой е това син на баща и *** не ти е брат кой е това, еми ще ти звънна като помисля ,цъвул звъни и пита ректора на университета , той без да мисли отговаря аз бе ,*** звъни на кратун това е ректора , кратун вика , много си глупав т'ва е камерун бе
19
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е една лъжлива партия.Никога,а не и била наследник на БКП.
18
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много соц. измеет тук, много нещо...
17
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питайте го тоя пръдльo Таско Ерменков кво стана с режима на тока? Миналата седмица ореваха медиите с пелтека, пък нещо не им се сбъдна врачуването.