Обещания, програми... битката между ГЕРБ и БСП

Ерменков подари програмата на Столетницата на Десислава Атанасова
10 фев 2017 13:10,
61
Обещания, програми... битката между ГЕРБ и БСП
Снимка: bgonair.bg

Бившият народен представител от БСП Таско Ерменков подари на Десислава Атанасова от ГЕРБ предизборната програма на Столетницата в студиото на предаването "България сутрин".

Така, по думите му, тя и партията й ще се запознаят подробно с идеите им, вместо да правят извадки от изявления.

Двамата коментираха предизборните битки между партиите и отправиха упреци един към друг.

Атанасова посочи, че поредицата от срещи с медиите, които БСП прави, дава представа какво ще се случи, ако левицата влезе в парламента. Тя изреди имената на няколко представители на БСП, които според нея не са довели до никаква промяна в държавата.

Вчера БСП отправи критики към работата на кмета на София Йорданка Фандъкова, която сезира прокуратурата за причините за аварията в "Топлофикация - София". Позицията на партията бе подкрепена от Таско Ерменков.

"Когато става въпрос за обществен доставчик, на когото хората плащат съответните суми, няма как да няма оценка на политиките, които се провеждат. Хората не ги интересува кой как си върши работата, а искат да имат качествена услуга", категоричен бе той.

Атанасова коментира политическите битки, които се водят основно между ГЕРБ и БСП и обясни действията на партията си с това, че всяка една организация, която кандидатства за вота на българските избиратели, търси най-добрия начин да представи своите програми, а също и слабите места на своите опоненти.

След края на дискусията представителката на ГЕРБ все пак не взе подадената от Таско Ерменков предизборна програма на БСП. Вижте цялата дискусия във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахаха :)Мазния позитански посеерко беше размазан :)))))))
15
5
 
6
 
! Отговори
Циник до 20 преди 7 години
Абсолютно си прав!
14
11
 
23
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Тая е толкова проста,че всяко нейно показване намаля феновета на ГЕРБ/също и оня малък човек д.добрев/
13
7
 
10
 
! Отговори
Българина е тъп преди 7 години
14 ви е написал самата истина а вие му праскате минуси....какво си мислите бе т.паци ,че Бсп или Герб ще ви оправят страната? Колко сте т.пи......
12
10
 
20
 
! Отговори
ДО ЗАТВОРА преди 7 години
трябва да стигне. КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ трябва най-сетне да влезнат на "топло" , защото половин София мръзне на студено
11
4
 
13
 
! Отговори
Сгазили лука преди 7 години
И БСП, и сегашният служебен министър на науката и образованието ореваха света, че ще дадат повече пари за наука. Бойко пък, ларж с парите на данъкоплатците, даде допълнително 8 милиона на търтеите от БАН.А от ЕС ни спират парите по програма "Наука и образование за интелигентен растеж" - включително и заради установените злоупотреби в сферата на науката!В това време расте в кариерата си онзи, който поиска всички пари от фонд "Научни изследвания" да се дават на БАН, та да станат монополисти!
10
8
 
22
 
! Отговори
ТАЯ+експерта ДОБРЕВ преди 7 години
вечно висят по медиите. Освен да ръсят лъжи за друго не стават. Е, Добрев може да продава домати на пазара в Хасково
9
8
 
19
 
! Отговори
ДЕЖУРНИТЕ ОТ ГЕРБ преди 7 години
по ТВ са по списък със седмично разписание както наряда в казармата.
8
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двете партии са едно и също нещо, а именно защитници на статуквото, олигархията и мафията.БСП вкупом гласуваха за Пеевски за шеф на ДАНС, а мутрата му дава постоянно обществени поръчки.И двете партии не допускат в България да бъде търсена отговорност за кражбите в Белене, КТБ , магистралите, Лукойл. Мутрата назначи Манолова за омбудсман, Р. Овч и П. Димитров на държавна хранилка. Хора разберете те са едно и също и нищо добро не са донесли на народа. Мислете!
7
5
 
14
 
! Отговори
Ни лукЯли,ниМирисали преди 7 години
А какво ще ни гугукнат и едните, и другите относно спрените пари по програма "Образование и наука за интелигентен растеж"? И Куневица е в този кюп, плюс "експерти" и от ГЕРБ, и от БСП плюс сегашния служебен министър на науката и образованието!Проверяващите от ЕС са открили множество нарушения и ЗЛОУПОТРЕБИ.Други сайтове съобщанат, за разлика от този, но и те са много "срамежливи", когато става въпрос за обектите на проверка - съобщават само за образованието, но лукът е сгазен и в НАУКАТА.
6
6
 
20
 
! Отговори
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ преди 7 години
не трябва да припарва до власт. Видяхме до какво води тяхното управление. Да мръзнем посред зима. Добре, че е мека зимата. Падат лампи - убийци и пак няма виновни. Билети 1.60, студена вода 2лв и отгоре. НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИЯ КРАДЦИ
5
2
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
...между ч*у*м*а , и холера !
4
4
 
22
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
КОЛКОТО ПО-ЧЕСТО ДУХАЛКОВИТАТА ГРОБАРКА ДЕСИ ПЛЯМПА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО СЕ СРИВА РЕЙТИНГА НА ГРОБ. ДЕРЗАЙТЕ ГРОБАРИ В СЪЩИЯ ДУХ!
3
6
 
8
 
! Отговори
Циник преди 7 години
БСП...ГЕРБ...ДПС...ДОСТ...ЕВРОРОМА...АТАКА...НДСВ...и т.н. много ми е интересно на кого ще гласува ДОВЕРИЕ българският избирател? От 300 партии (борещи се за 250 места) аз не виждам НИТО ЕДНА! на която да дам гласа си!Слава богу - от години не живея в България...иначе щеше да ми се наложи - всеки път да си изповръщам червата , като се опре до избори! Не помня вече от колко години не съм гласувал...май последно за Костов, и П.Стоянов.Сега българите трябва да избират м/у чума, и холера!
2
1
 
3
 
! Отговори
Flyp преди 7 години
Bravo na sportnata ministarka i sportnoto bulgaristan ministerstvo!
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те ще си я препишат и без да я взема. Както преписват и от патриотите. Важното е накрая кой ще се падне да я изпълнява!