Разлъка: Елена Йончева не е част от екипа на Радев

Държавният глава я e освободил от поста секретар
Обновена: 10 фев 2017 20:15 | 10 фев 2017 19:21, Петя Славова
71
Разлъка: Елена Йончева не е част от екипа на Радев
Снимка: БТА

Елена Йончева вече не е част от екипа на президента Румен Радев. С указ от държавния глава тя е освободена от
 длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В информацията няма подробности защо Йончева e решила да се отдели от екипа, в който се задържа едва две седмици.

Още по темата

Елена Йончева стоеше твърдо зад кабинета на Радев. Бе част и от екипа му за предизборната кампания.

Самата тя е дългогодишен журналист, отразяващ едни от най-горещите политически конфликти по света.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Болгар преди 7 години
Елена Йончева открай време е била с мания за величие,присъщо на мног от представителките на женският пол унас през последните десетилетия. От друга страна, тя е върла русофилка, която ненавижда така наречените ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ от дъното на душата си. Готова е да направи всичко възможно и невъзможно България да излезе от НАТО и дай Боже да стане член на прелюбимият й Евразийски съюз.По душа тя първо е славянка, след това русофилка- евразийка и едва на последно място българка!
43
0
 
5
 
! Отговори
Yomi преди 7 години
Chervenata kosa pravi total kontrol.
42
0
 
2
 
! Отговори
Dees преди 7 години
Mnogo agenti na malko miasto. Ne stava.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО ПРЕДИ ГОДИНА КЛАРА МАРИНОВА ПРОДАВАШЕ КИТАЙСКИ СТОКИ НА ПАЗАРА В ДУПНИЦА /КАДЪРНАТА ЖУРНАЛИСТКА/,АСЕГА ОТНОВО В ПОЛИТИКАТА /НОВО ЛИЦЕ/ .СМЕШНИЦИ.
40
7
 
11
 
! Отговори
БИВШ ЧЕРВЕН АКТИВИСТ преди 7 години
ЕЛЕНА ИМА ОПИТ КАК СЛАДКО СЕ ЖИВЕЕ ОТ КРАЖБИТЕ В ПОЛИТИКАТА КАТО БИВША ЛЮБОВНИЦА НА СТАНИШЕВ. ЗАТОВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТИТЕ НА БСП В ХАСКОВО.НАГЛОСТ!
39
2
 
2
 
! Отговори
az преди 7 години
Разлъка от кой диалект е ?
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много змии се събраха около фат_мака и някоя трябваше да напусне!
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Току що казаха, че е в листата на Хасково. Това била причината да се оттегли
36
4
 
16
 
! Отговори
баба Пена преди 7 години
Може да е добра журналистка, но още в началото от неин смс изтече информация, че Герджиков печели, така че съвсем справедливо си отива! Браво на г-н Президента, твърда ръка и непоколебимост са нужни за да се оправи ситуацията в България! А то досега само мижитурки,батки, доносници и нагаждачи до предателите на Родината ни,които ни докараха до дъното, че и още се натискат за власт.......
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заличи си името на журналист...сега се свързва само и единствено с партиен кариеризъм и меркантилност! Ще "защитава" интересите на гражданите на Хасково, защото хората там няма право на глас! Хвала на парашутистите!
34
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горката , мислила си е 4е предстои хвърляне в обятията на " братска " Русия , ама то май нема да стане .Дано Радев се окаже истински българин , а не от тези *** ,дет пъпната им връв е хвърлена в Кремль .
33
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уж беше голяма журналистка , а тя беше най обикновен репортер. Станишев и уреждаше командировките за сметка на Държавата и тя правеше репортеражи от т.н. горещи точки . Сащия беше и ченгето Гарелов . Къде сте сега да ходите по командировки. Свърши лапането и хоп вече ще се занимаваме с политика . Некадърни и нещастни хорица .
32
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До uraЧудесна идея! Като резерви - професор Баева или Клара Маринова - все стари чанти мачкан лак.
31
8
 
23
 
! Отговори
Провал преди 7 години
Провали се! За награда ще я направят депутат. Не знаех, че майка ѝ е рускиня, но това обяснява по-силната ѝ любов към Русия отколкото към България.
30
5
 
18
 
! Отговори
ura преди 7 години
Сега да назначат не по-малко знаещата и устата комунистка-журналистка Велислава Дърева. Вярваме, че ще се справи, освен това и тя е хубава.
29
3
 
7
 
! Отговори
борба преди 7 години
До Анонимене-е-е, довчера какви възхвали за президентския експертен екип и комисии, сега "посредствена некомпетентност" била политиката.да се откажела от депутатското Хасковско /последно/, а вероятно и министерско място, и да отидела на "гореща точка" в името на "независимата журналистика"
28
7
 
11
 
! Отговори
фри преди 7 години
дали е "освободена" или "напуснала" не е много ясно.според мен е второто.а ако е второто, твърде е вероятно да е свързано с все по очертаващите разлики на гумен гадев "преди" и "сега", както и с открито признатият от бсп - "отказ от лявото".изобщо, както и очаквах - "совите не са това, което са".нещата никак не вървят на добре - в половината спектър от политическото пространство, зее огромна дупка... а "черните дупки" имат свойството да засмукват всичко, преди взрива да ги превърне в Звезда
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е . Ние отдавна знаем . Свестните хора у нас считат за луди
26
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един професионалист като Елена Йончева не може да вирее сред посредствеността, а и няма нужда да се бори срещу некомпетентността... Не е мястото за нея там..уважаваният журналист трябва да държи на името си, а не да се подчинява на партийни централи...заради партиен кариеризъм! Ще загуби многооо!
25
1
 
18
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
Добре де ...освободена. Ами дайте някакво обяснение, иначе коментариите ще бъдат в стил ,,простотия". Нали Радев го избрахте да не се прикрива или премълчава истината.